- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi sstsessizol
nihayet beni anlayan birileri cikti. Sagolun. Eski konumu okusalar zaten olayi detayiyla gorurler. Bide ben komsularin zihnine girmedim ki, ayni ortamda bulundular ve o ortamda olan nerdeyse tum komsular ayni his icine girmisler kv ile ilgili. Ne yapsaydim yahu durun yanlis dusunuyorsunuz mu deseydim ben de ayni dusuncedeyken??? Ya da vurdumduymaz olup kadini cikarmasamiydim???
Benim tek ve en buyuk hatam su oldu, esime dogru soyleyecegim diye sevememisler dedim. Ki yine cok detaya girmedim.
Yalnız sen hiç net değilsin. Her farklı yorumda başka şeyler yazıyorsun farkında mısın? Önce bir net ol..
Sana o ortamda kv illa ki savun diyen olmadı. Dikkat edersen geneli "aile ilişkilerini komşulara dedikodu malzemesi yapma" demeye çalıştık. "Kv yi günden çıkarma" veya "ortamlarda kv için savunma metni hazırla" diyen olmadı. Huyu budur kendini öne atmayı sever biridir. Ona göre önlem alırsın. Mesela gün yapacağın veya misafir çağıracağın zaman haber vermezsin. Zaten öyle bir zorunluluğun da yok..
Çünkü (bak üşenmeden tekrar açıklıyorum); kv senin eşinin ailesi ve senin de muhtemelen anne diye hitap ettiğin bir insan. Yani ailen, akraban, yakının vs..
Komşu ne? Sadece az biraz sosyalleşmek maksadıyla ortamlarda muhabbet ettiğin, belki güvenip sır bile veremeyeceğin az tanıdığın insan topluluğu..
Ayrıca eşini ilgilendirmeyen konulara dahil etme. Onlar biz gibi kıvrak düşünemez.
Senin kendi kendine yaşadığın atraksiyona, adamın annesini hedef tahtasına oturtup açıklama yaparsan, o da kendince haklı olarak "onlar kim ki annemi istemiyorlar?" der. Annesi için kalkıp da "aa o da yanlış yapmış" demez. Ona göre annesi melektir (geneli böyle düşünür)..
Adamı karıştırma mahalle mevzularına. Sorarsa gayet basit bir şekilde cevap ver geç. Sen uzun uzun açıklarsan o da kendini karar merci sanar.
Yeterince açığım bence. Bundan sonra karar senin.