Kv / Gun / X / Esim

Ne yapicammm :(

• Günden çık

OY: 57 37,5%
  • Güne devam et

OY: 62 40,8%
  • Komsularinla seyrek gorus

OY: 35 23,0%
  • Gorusmeye ayni sıklıkla devam

OY: 50 32,9%

• Ankete Katılan
    152
Aranız nasıl bilmiyorum ama yanlış yapmışsınız ne olursa olsun benim komşum benjm yanımda kaynanama saygısızlık yapamaz ağzının payını veririm sustururum
Kaynanam haksız ise yalnız kaldığımız bir anda onu kirmadan ifade ederim
Kadın i günden çıkarmışsiniz bu komşunuzu onayladiginiz anlamına gelmiş zaten
Ben olsam o günden çıkar herkese ağzının payı veririm
Sonra da gidip kaynanamdan Özür diler gönlünü alırım
Sana saygısı olan insanın akrabalarına da saygısı olur
Seni seviyor olsaydilar senin için katlanirlardi biraz

Kayınvalidenize açıklamakla iyi etmişsiniz madem istenmeyen biriydi o grupta da eşinize neden açıklama yaptınız. En başta söylemişsiniz konu kapanmış yok yalan söylediğim için huzursuz oldum doğruyu söyledim felan gerek yok böyle şeylere. erkeklere ne kadar az şey açıklarsanız o kar yani.

bunu cok iyi anladim artiik,kotu bir tecrube oldu maalesef ama anladim :(

Aranız nasıl bilmiyorum ama yanlış yapmışsınız ne olursa olsun benim komşum benjm yanımda kaynanama saygısızlık yapamaz ağzının payını veririm sustururum
Kaynanam haksız ise yalnız kaldığımız bir anda onu kirmadan ifade ederim
Kadın i günden çıkarmışsiniz bu komşunuzu onayladiginiz anlamına gelmiş zaten
Ben olsam o günden çıkar herkese ağzının payı veririm
Sonra da gidip kaynanamdan Özür diler gönlünü alırım
Sana saygısı olan insanın akrabalarına da saygısı olur
Seni seviyor olsaydilar senin için katlanirlardi biraz

Zaten bu komsulari da taniyali 1 ay olmadi. Komsular kvye hislerinde yanlis dusunseler zaten mudahale ederdim ama ben de ayni dusunce icindeydim.

Zaten bu komsulari da taniyali 1 ay olmadi. Komsular kvye hislerinde yanlis dusunseler zaten mudahale ederdim ama ben de ayni dusunce icindeydim.
Bu bişeyi değiştirmez ki kayinvalide ile ömür boyu bir yaşam sureceksiniz Eşinizin annesi sonuçta
Ya komşular yarın senin dedikodunu yaparlar ?

eski konunu okuduğum için oradan biliyorum. kayınvaliden haksız burda pat diye kendini ortaya atmış insanlar da istemeye istemeye brieşy diyememişler. sizin bu saatten sonra kayınvalidenizi çıkarmanız hadi neyse olabilir de eşinize onları söylemeniz olmamş çünkü haklı da olsanız o annesi ve eşit düşünemez şimdi artık o komşulara diş bileyecek sinirli davranacak keşke hiç eşinize anlatmasaydınız bunları.

Bu bişeyi değiştirmez ki kayinvalide ile ömür boyu bir yaşam sureceksiniz Eşinizin annesi sonuçta
Ya komşular yarın senin dedikodunu yaparlar ?

haklisin ama omur boyu yasayacagim diye de niye dayatmasini kabullenmek zorundayim? Emrivakisine goz yummak zorundayim??
Herkes herkesi sevmek zorunda da degil. Kvmden hoslanmadilar diye komsum olmasin, evde bir basima mi oturup durayim?

İnanin aklimda su dusunceler donup duruyor.

Cok bunaldim

eski konunu okuduğum için oradan biliyorum. kayınvaliden haksız burda pat diye kendini ortaya atmış insanlar da istemeye istemeye brieşy diyememişler. sizin bu saatten sonra kayınvalidenizi çıkarmanız hadi neyse olabilir de eşinize onları söylemeniz olmamş çünkü haklı da olsanız o annesi ve eşit düşünemez şimdi artık o komşulara diş bileyecek sinirli davranacak keşke hiç eşinize anlatmasaydınız bunları.

ah hem de nasil bi hata yaptim sormayinn. O kadar pismanim ki soyledigime. Keske kendi kendimi yesem bitirseydim esime yalan soyledim diye.

Benim anlamadığım olayın muhatapları sen, kv ve komşular..
Kocanı neden ilgilendiriyor ki bu mevzu hemen ona da anlatıyorsun? Eşlerin her şeyi bilmesine gerek yok. Ayrıca onların ilgisini de çekmez böyle mevzular. Bunu her zaman aklında tut..

Eğer bir kaç gün sonra annesinden falan öğrenip sana sorsaydı -ki tekrar diyorum erkekler merak etmez bu tip kadınsal mevzuları- "biz annenle aramızda hallettik" deyip geçiştirmen en etkili yoldur. Olayı sen kendi kendine büyütmüşsün o da gurur meselesi yapmış..

canım ailede huzur geçim biraz toplu kol kanat germe olayıyla dogru orantılı.yani esin annesini ezdırmek ıstemez .tamam sen neden dıye soruyosun şimdi ama bu durum böyle .11yıllık evliyim yeri gelir eşimi tanımam ama annesine saygım sonsuz.ve huzurun mutlulugun yolu birazda burlardan geçiyo anlıyomusum.sana kimse diretmiyo yap diye .ama idare etsen daha cok kazanırsın hem esin hem annesi herkes huzurlu olur.yemişim komşuyu boşver

Benim anlamadığım olayın muhatapları sen, kv ve komşular..
Kocanı neden ilgilendiriyor ki bu mevzu hemen ona da anlatıyorsun? Eşlerin her şeyi bilmesine gerek yok. Ayrıca onların ilgisini de çekmez böyle mevzular. Bunu her zaman aklında tut..

Eğer bir kaç gün sonra annesinden falan öğrenip sana sorsaydı -ki tekrar diyorum erkekler merak etmez bu tip kadınsal mevzuları- "biz annenle aramızda hallettik" deyip geçiştirmen en etkili yoldur. Olayı sen kendi kendine büyütmüşsün o da gurur meselesi yapmış..

kesinlikle ve kesinlikle haklisiniz. Cok buyuk ders oldu bu olay bana. :(((((((

canım ailede huzur geçim biraz toplu kol kanat germe olayıyla dogru orantılı.yani esin annesini ezdırmek ıstemez .tamam sen neden dıye soruyosun şimdi ama bu durum böyle .11yıllık evliyim yeri gelir eşimi tanımam ama annesine saygım sonsuz.ve huzurun mutlulugun yolu birazda burlardan geçiyo anlıyomusum.sana kimse diretmiyo yap diye .ama idare etsen daha cok kazanırsın hem esin hem annesi herkes huzurlu olur.yemişim komşuyu boşver

tecrubenize guveniyorum ve haklisiniz. Bunu da yasamis gormus oldum.

nice savunduğum komşularım oldu.ama boşa kürek çekmişliğim var bu komşu olayıyla .yıllar öncesıne dayanır.ondan asla komşu için kırmam kimseyi

nice savunduğum komşularım oldu.ama boşa kürek çekmişliğim var bu komşu olayıyla .yıllar öncesıne dayanır.ondan asla komşu için kırmam kimseyi

canim inan haksizlik yapildigini dusunsem mudahale ederdim, ha kendisi olmadan arkasindan konusulmasi en buyuk haksizlik oldu belki de orasi ayri.

Olay su biliyormusun, kvnin isguzarligi + benim de sacma sekilde dogrucu davut olma istegimin sonucu bu. Esimle konusmuyoruz ve benim tek bir komsuyla gorusme istegim dahi kalmadi.

ah hem de nasil bi hata yaptim sormayinn. O kadar pismanim ki soyledigime. Keske kendi kendimi yesem bitirseydim esime yalan soyledim diye.
neyse olan olmuş bu saatten sonra annesi hakkında çok ciddi bir şey olmadıkça eşine söyleme onlar kendileri görmek istediğini görür ama sen söylesen kötü gelin olursun çok yaşadım biliyorum..

ben sizi çok iyi anlıyorum günlerle işim olmaz ama olsaydı gerekirse biri çıksın ben gireyim derdi herkesin içinde. insanlara kendi istediklerini yaptırmaya bayılır.
Muhtemelen eşinizi sizden gizli doldurdu.
Bir de huzur kaçırmış ağız dalaşı falan nasıl oldu bilemiyorum ama sizin onu savunacağınızı düşündü ona bozuldu muhtemelen.
Eşinize size bu grubun iyi geldi arkadaşlarınız olduğunu ve görüşmeyi kesmeyeceğini söyleyin.
Niye sizin etkinliğinize takılmak ister ki zaten biraz sınır lütfen!!

ben sizi çok iyi anlıyorum günlerle işim olmaz ama olsaydı gerekirse biri çıksın ben gireyim derdi herkesin içinde. insanlara kendi istediklerini yaptırmaya bayılır.
Muhtemelen eşinizi sizden gizli doldurdu.
Bir de huzur kaçırmış ağız dalaşı falan nasıl oldu bilemiyorum ama sizin onu savunacağınızı düşündü ona bozuldu muhtemelen.
Eşinize size bu grubun iyi geldi arkadaşlarınız olduğunu ve görüşmeyi kesmeyeceğini söyleyin.
Niye sizin etkinliğinize takılmak ister ki zaten biraz sınır lütfen!!

ayni seyleri dusunuyorum sizinle ve inanin su kadar kisa surede yoruldum bunaldim hevesim kacti.

Back
X