Kv / Gun / X / Esim

Ne yapicammm :(

• Günden çık

OY: 57 37,5%
  • Güne devam et

OY: 62 40,8%
  • Komsularinla seyrek gorus

OY: 35 23,0%
  • Gorusmeye ayni sıklıkla devam

OY: 50 32,9%

• Ankete Katılan
    152
eşine komşularım anneni günde istemedi sevmedi dersen sonra da komşularım komşularım diye onlarla görüşmeye gidersen YANİ eşinin bakış açısıyla bir nevi kayınvalidene karşı komşularının tarafını seçersen o da bozulur sana haliyle.
bence gün bitene kadar devam et, ama komşularınla komşuculuk yapmayı bırak bi süre.

Eşin bozulmakta haklı ama..annesini komşularına ezdirdin. Ne yaptıda istenmedi kayınvaliden.

Monaloza ablaaa hos geldin. Yorumlarini cok begeniyle okuyorum, fikirlerini onemsiyorum bayadir. Kvmi cok uyanik buldular, isinamamislar. Bahsettigim x kisisiyle de dakika birden laf dalasina girdiler.

:KK43: Cok haklisiniiiz, peki simdi nasil cikicam bu isin icinden :KK43:((((

İleride daha dikkatli davranarak mesela.. komşuların ağzına laf vermeyerek. Şimdi seni de konuşuyorlar emin olabilirsin böyle yaptı diye.
Sen sadece günden güne görüştüğün insanlara kendi evliliğine laf ettirmiş oldun başka birşey olmadı yaptığın. Kv ni sevmediğini bilmelerine gerek yok. Nasıl evliliğinde sorunlar olduğunda yansıtmıyorsan aynı şey kv ile olan şeyler arasında geçerli.
Ben kv ile çok sevmeyiz birbirimizi hatta ben hiç sevmem ama komşulara da kendimi şu yaptığınız şeyi yaparak küçük düşürmem..

eşine komşularım anneni günde istemedi sevmedi dersen sonra da komşularım komşularım diye onlarla görüşmeye gidersen YANİ eşinin bakış açısıyla bir nevi kayınvalidene karşı komşularının tarafını seçersen o da bozulur sana haliyle.
bence gün bitene kadar devam et, ama komşularınla komşuculuk yapmayı bırak bi süre.

:((("((

İleride daha dikkatli davranarak mesela.. komşuların ağzına laf vermeyerek. Şimdi seni de konuşuyorlar emin olabilirsin böyle yaptı diye.
Sen sadece günden güne görüştüğün insanlara kendi evliliğine laf ettirmiş oldun başka birşey olmadı yaptığın. Kv ni sevmediğini bilmelerine gerek yok. Nasıl evliliğinde sorunlar olduğunda yansıtmıyorsan aynı şey kv ile olan şeyler arasında geçerli.
Ben kv ile çok sevmeyiz birbirimizi hatta ben hiç sevmem ama komşulara da kendimi şu yaptığınız şeyi yaparak küçük düşürmem..

ah agzim torba degil ki buzemedim. İnanin o kadar pismanim ki yanlarinda konustugum icin.

Günede komşularınlada görüşmeye devam et.
Kv normal bi insan olsa komşularında istememezlik yapmazdı.
Erkeklerin annesi melektir ondan bozuluyodır ama unutma erkekler balık hafızalı 1gidersin 2gidersin 3.de unutur

Valla vicdan azabi duyuyorsan ve kv nin ve esinin gonlunu almak istiyorsan günden cik derim.

Kv ye ve esine de ...ayip ettiler icime sinmedi ben de ciktim ..dersin..

Ikisinin de gonlu alinmis olur

kvmle ilgili tek vicdan azabim komsularimin yaninda olumsuz da olsa bir kac laf etmem onla ilgili. :(

Bence esine soyledin madem bisey sonradan degistirmemeliydin.
Unutulur gider
Kac günde bir ki zaten.komsularla demissin bi sokakta toplaniyorsunuz asagi yukari. Esinin gozune sokma bir sure
Yalan soyle demiyorum kesinlikle
Aran daha da bozulur.
Illa aciklama yapacaksan da rahat edemiyorum kendi arkadaslarimla yasitlarimla ayri vakit geciricem kv yle ayri dersin

Back
X