Kv / Gun / X / Esim

Ne yapicammm :(

• Günden çık

OY: 57 37,5%
  • Güne devam et

OY: 62 40,8%
  • Komsularinla seyrek gorus

OY: 35 23,0%
  • Gorusmeye ayni sıklıkla devam

OY: 50 32,9%

• Ankete Katılan
    152
Siz durup durup kendi kendinizin başınızı ağrıtıyosunuz. Kendim ettim kendim buldum hesabı. Ne kurcalıyosunuz o istemedi ben istemedim falan. Kocayla bu muhabbetlere lüzum var mı? Bence çok gereksiz..

tamam işte onu diyorum sevmemişler diye söylemenizin amacı neydi? hazır mevzu kapanmış. iç rahat etmeyecek ne var bunda aksine ayıp kapatmak sevilmediğini duyurmamak.

kvme duyurmadim. Ona nazikce distan kimsenin istenmedigini kusura bakmamasi gerektigini ifade ettim..
Esime de boyle soylemistim ama uykularim kacti yalan soyledigim icin, dogruyu ifade etmedigim icin. Uygun bir dille soyleedim isinamamislar dedim.

Siz durup durup kendi kendinizin başınızı ağrıtıyosunuz. Kendim ettim kendim buldum hesabı. Ne kurcalıyosunuz o istemedi ben istemedim falan. Kocayla bu muhabbetlere lüzum var mı? Bence çok gereksiz..

valla olayin ozeti aynen bu iste. Kendim ettim kendim buldum. Simdi de isin icindenn cikamadim. ,

komşulariniz ne dusunuyordur acaba resmen kv istememissiniz ... kvsiyle arkadaslarimda sıkıntı yaşarlar ama siz cidden komsunuzu kvnize tercih etmissiniz ve bu komsulariniz biliyor...annemle bende sorunluyum kimseye ezdirmem ama heleki komşulara ...eşiniz bence hakli

evet resmen oyle gibi oldu ama olay kvmin isguzarligi yuzunden basladi :(((

kvme duyurmadim. Ona nazikce distan kimsenin istenmedigini kusura bakmamasi gerektigini ifade ettim..
Esime de boyle soylemistim ama uykularim kacti yalan soyledigim icin, dogruyu ifade etmedigim icin. Uygun bir dille soyleedim isinamamislar dedim.

kv nize demiyorum zaten eşinize annesinin sevilmediğini söylemenizi diyorum..
uyku kaçıcak ne var bunda sanki adamın illede bilmesi gereken bir şeyi saklamışsınız gibi..
uygun bir dil dediğiniz başınıza iş açmak olmuş. gereksiz bir bilgiyi paylaşarak iş güzarlık yapmışsınız.

kv nize demiyorum zaten eşinize annesinin sevilmediğini söylemenizi diyorum..
uyku kaçıcak ne var bunda sanki adamın illede bilmesi gereken bir şeyi saklamışsınız gibi..
uygun bir dil dediğiniz başınıza iş açmak olmuş. gereksiz bir bilgiyi paylaşarak iş güzarlık yapmışsınız.

fikrinize saygim var, yaptim bi sey :(

Eski konunuzu bilmedikleri icin arkadaslar tepki vermis size.ben okumustum konunuzu kv hic almayacaktiniz bastan belliydi boyle olacagi.yerinizde olsaydim esime komsularin disardan kimseyi istemedigi icin vazgectiklerini soylerdim.x kisisinden bahsetmezdim.durustluk her zaman iyi birsey degildir her dogru her yerde soylenmez

Allah baska dert vermesin konusmasa konusmasin niye bu kadar dert ediyorsunki cok istiyorsa ana ogul gune girip gezsinler

Eski konunuzu bilmedikleri icin arkadaslar tepki vermis size.ben okumustum konunuzu kv hic almayacaktiniz bastan belliydi boyle olacagi.yerinizde olsaydim esime komsularin disardan kimseyi istemedigi icin vazgectiklerini soylerdim.x kisisinden bahsetmezdim.durustluk her zaman iyi birsey degildir her dogru her yerde soylenmez

cok sagolun. İste tam da boyle oldu ve sonucumda boyle oldu. Durustluk yapayim derken mahvettim. Simdi ne komsularimla icim rahat konusuyorum ne esimle.

Kizlar merhaba. Daha onceki konumda gun muhabbetinden bahsetmistim. Kv gunume girmisti.

Komsularim kvmi sevmemisler. Kv ve ozellikle x kisisi arasinda bi anlasamama olmustu. Komsular olumsuz konustular. Ben de zaten kendim de istemiyordum kvmin gune katilmasini, komsularimda kvmi sevmeyince duzgun usluplu cumlelerle distan kimseyi almak istemiyorlar sorun cikti gibisinden kvme anlattim ve gunden cikmasina sebep oldum. Esime de ayni sekilde izah ettim ama icim icimi yedi yalan soyledim esime diye. Neyse dogruyu soyledim sonunda. Zaten kendiminde istemedigimi, komsularimin da olumsuz hissiyat icine girdiklerini kvmle ilgili. Esim biraz bozuldu falan...

Neyse esas sorunum su an su ki, ne zaman komsularimla bulusacak olsam esimin yuzu eksimeye basliyor. Bugun x kisisine gittim, esim esas o x kisisinin ortaligi karistirdigini dusuruyor ve fakat defalarca izah ettim ondan kaynaklanmadigini. Bugun giderken isim vermedim ama komsuya gidiyorum diye haber verdim. Esim gittigim komsumun x kisisi oldugunu duyunca bozuldu. Falan filan. Su an konusmuyoruz dogru duzgun.

Bilmiyorum anlatabildim mi ama napicam ben. Coook bunaldimmmm. :'(
Olan olmuş artık ama ben olsam böyle davrandıkları için asıl komsularıma tavır alırdım.. Sevmeseniz de kayınvalidenizi belli etmeyin kimseye, mahremiyet önemli. Zaman zaman ben de sorun yaşasam da kayınvalidemle,bunu kimse ile paylaşmam. Bu davranış; aslında dolaylı yoldan size ayıptır.. Eşiniz de haklı böyle davranmakta. Benim anneme böyle davranılsa ben de surat asardım mutlaka.. Komşularınıza mesafeli durun bence. Çok ayıp etmişler hem size hem de kayınvalidemle..

Olan olmuş artık ama ben olsam böyle davrandıkları için asıl komsularıma tavır alırdım.. Sevmeseniz de kayınvalidenizi belli etmeyin kimseye, mahremiyet önemli. Zaman zaman ben de sorun yaşasam da kayınvalidemle,bunu kimse ile paylaşmam. Bu davranış; aslında dolaylı yoldan size ayıptır.. Eşiniz de haklı böyle davranmakta. Benim anneme böyle davranılsa ben de surat asardım mutlaka.. Komşularınıza mesafeli durun bence. Çok ayıp etmişler hem size hem de kayınvalidemle..

esim de aynen siz gibi dusunuyor. Haksiz da sayilmazsiniz. Ama bilirsiniz biz bayanlarin cogu sacma da olsa her konudan lak lak etmeyi severiz. Aslinda ne bos, ne can acitici.

esim de aynen siz gibi dusunuyor. Haksiz da sayilmazsiniz. Ama bilirsiniz biz bayanlarin cogu sacma da olsa her konudan lak lak etmeyi severiz. Aslinda ne bos, ne can acitici.
Tam da bunu söylüyorum işte. O artık sizin aileniz. Ailenizi kimsenin önünde düşürmeyin, tam tersine saygı duyulması insanlar olduğunu hissettirin her daim. Bu duruşumuz da asla taviz vermeyin.

Back
X