kv hep mi dert?

ipekece91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
567
920
33
34
ben anlamıyorum ya herkes yok kv şunu yaptı yok bunu dedi yok bize geldi yok bende kaldı sabrım yok çekemiyorum ...
herkes en ufacık bir şeyden şikayetçi ! onlar sizin eşlerinizin annesi bunu unutmayın biraz sabırlı olun biraz anlayışlı ben de 1,5 yıllık evliyim kimse dört dörtlük değil benim kv de aşırı batıl inançlı bazen agresif ama alttan alabiliyorum oğluna annen şöyle böyle demiyorum unutuyorum geçiyorum.ya da yakınmıyorum. siz de deneyin derim sevgili üyeler bir pire için yorgan yakılmaz unutmayın
güncelleme: yav sizler anlamadınız ne kendimi övdüm ne de siz bunları yapın dedim ben ufak UFAK sebeplerden bahsettim. kötü anılar onur kırıcı davranışları kastetmedim. kimse dört dörtlük değil benim de kötü huyum var karşımda ki insanında ben tekrar diyorum ufak sebepler dedim onur gurur kıran karaktersiz davranışları katmadım bunu anlayın ona göre beni yargılayın

Son düzenleme:
bence karşındakini tanımak önemli kv tanıyorum dediğim gibi batıl inançlı işte bana diyelim şunu yapma söyle olur dediğinde gülüp geçiyorum.. kv sinirlidir çabuk sesi parlar ben alınmak yerine sende hemen bağırıyon diyorum gülüyorum yine kötü niyet aramıyorum kafamda 40 tilki dönmüyor

tabi ki herkes ben değil ama onur, gurur, kırıcı olmadıkça alttan almak kolay yemek yaptım beğenmedi diye yakınmak laf etmek aşırı saçma beğenmeyebilir misal basit örnek.
Biz de kayınvalidem ile iyi anlaşıyoruz bu zamana kadar tartışma yaşamadık. Ama karşılıklı hep. O bana iyi ben ona iyi. Ya da tam tersi ben ona iyi o bana iyi. Ama herkes böyle olucak diye bir şey yok maalesef. Gelinin her yaptığı göze batan kayınvalide de var. Kayınvalidesinin her yaptığı göze batan gelin de var. Sonra ipin ucu kaçıyor zaten. Ama buradaki üyelerin hepsinin de arası kayınvalide ile bozuk değil zaten. Olanlar konu açıyor ve çokmuş gibi gözüküyor o yüzden

Aman kizlar Ablamin kv neler etmedi ki...oho roman olur Roman. İş este bitiyor. Eşlerinin arkanizdaysa kv istediği kadar gaddar olsun.
Ben kv allah var cook memnunum allah razı olsun. Kocamdan da öyle..Rabbim ağzımızın tadını bozmasın. Melek gibi kv olduğu halde eşim bazen ona öyle bir cikisiyor ki. Ben eşime cimdik atiyorum kalbini kırma diye.

Herkesi niye kendinle bir tutuyosunki? Sen dayanabilirsin baskasi dayanamaz.kimsenin ne yasadiginida bilemezsin.kimsede esinin annesi babasi diye onlarin saygisizligini terbiyesizligini çekmek zorunda deil.sen devam et cekmeye
neye göre kime göre saygısızlık okuduğunuzu anlıyor musunuz? ben ufacık sebebler diyorum açıklamasını yapayım türkçe anlamanız kıt aman bana yan baktı aman şunu dedi aman somurttu gibi anlamsız şeyler bilmem anlatabildim mi? onur gurur kırıcı şeyleri kastetmedim ve çok şükür çekecek bir şey yaşamadım canım

Ayni dusuncedeyim benim de rahatsız edici huylarim vardır muhakkak ya da kendi anneminde var ama laflar bi kulağımdan girer diğerinden çıkar hiç takmam biriktirmem almam gereken bi ders olursa alırım gerisi boş hatta eşim de durumun farkında ve beni taktir eder . 55-60 yaşında kadın bu saatten sonra onu kim değiştirebilir ben mi mumkum değil. Tutum o yaşta biriyle tartışmak da çirkin ee diyelim ki tartıştık söylenecek sözler hiç bitmiyor ki şunu da deseydim bunu da deseydim vs vs.

Cok sukur anlamam kıt falan deil.gelmisin buraya kendini övüyosun.benim esimin ailesiyle bi sıkıntım yok sükür onlar iyi bende onlara iyiyim.ama herkes bu kadar sansli olamaybiliyor.cevremde var gelin dunya iyisi ama esinin ailesi bes para etmez kiz napsin hep alttan alsin dimi.senin zihniyetinee

Kimsenin sizin akliniza ihtiyaci yok bence. Herkes dogru bildigi gibi yasar. Hakli ya da haksiz oldugunu size danisirlarsa soylersiniz. Durup dururken bunlari yazmanizi cidden hic anlamadim.
durup dururken değil konu başlıklarından yola çıktım tatlım. valla ben kimseye akıl da vermedim kimseye de haksızlık yapmadım okuduğunu anla sonra yargıla! okuduğum başlıklardan sonra özgür düşüncemi paylaştım DÜŞÜNCEMİ

Burdaki dertler batıl inanç agresiflik mevzusu değil ki bu bahsettikleriniz karakter özellikleri herkes de olabilecek tipik şeyler. Bazı insanlar fesat kıskanç yalancı olabiliyor yuva yıkmaya kadar yelteniyorlar burdaki dertlerde genelde bu yönde gördüğüm kadarıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…