çok şükür anlayan biri sağolun demek istediğim bu herkesin kusuru var senin benim had aşılmadıkça insan gözünü yummalıAyni dusuncedeyim benim de rahatsız edici huylarim vardır muhakkak ya da kendi anneminde var ama laflar bi kulağımdan girer diğerinden çıkar hiç takmam biriktirmem almam gereken bi ders olursa alırım gerisi boş hatta eşim de durumun farkında ve beni taktir eder . 55-60 yaşında kadın bu saatten sonra onu kim değiştirebilir ben mi mumkum değil. Tutum o yaşta biriyle tartışmak da çirkin ee diyelim ki tartıştık söylenecek sözler hiç bitmiyor ki şunu da deseydim bunu da deseydim vs vs.
Sen sanirim ne yazdigini bilmiyorsun. Konun tamamen insanlara akil vermek uzere acilmis. Ama belli ki konusup anlasilacak bir insan degilsin. Bildigin gibi devam et.durup dururken değil konu başlıklarından yola çıktım tatlım. valla ben kimseye akıl da vermedim kimseye de haksızlık yapmadım okuduğunu anla sonra yargıla! okuduğum başlıklardan sonra özgür düşüncemi paylaştım DÜŞÜNCEMİ
evet canım işte bazı başlıklar o kadar basitki ona yakınanlar gördüğüm için düşüncemi yazdım.diğer yazdıklarınıza lafım yok tabi ki öyle kv ler de var onlar çok ayrı mevzuBurdaki dertler batıl inanç agresiflik mevzusu değil ki bu bahsettikleriniz karakter özellikleri herkes de olabilecek tipik şeyler. Bazı insanlar fesat kıskanç yalancı olabiliyor yuva yıkmaya kadar yelteniyorlar burdaki dertlerde genelde bu yönde gördüğüm kadarıyla..
Onlar eşlerimizin annesi ise biz de karısıyızben anlamıyorum ya herkes yok kv şunu yaptı yok bunu dedi yok bize geldi yok bende kaldı sabrım yok çekemiyorum ...
herkes en ufacık bir şeyden şikayetçi ! onlar sizin eşlerinizin annesi bunu unutmayın biraz sabırlı olun biraz anlayışlı ben de 1,5 yıllık evliyim kimse dört dörtlük değil benim kv de aşırı batıl inançlı bazen agresif ama alttan alabiliyorum oğluna annen şöyle böyle demiyorum unutuyorum geçiyorum.ya da yakınmıyorum. siz de deneyin derim sevgili üyeler bir pire için yorgan yakılmaz unutmayın
Cicegi burnunda yeni gelin benceBravo süper gelinkimse övmüyor da gelip bari kendim kendimi öveyim mi dedin
okumadığınız nasıl belli 1,5 yıllık evliyim :))) yeni gelin değilimCicegi burnunda yeni gelin bence
Insallah burda yazilanlar gibi sorun yasamazsin kayinvalidenle ozaman gorurum bilmis konusup akil vermesiniokumadığınız nasıl belli 1,5 yıllık evliyim :))) yeni gelin değilim
Benim 2 yıllık bir arkadaşım var hala kendine yeni gelin diyor :)) biz de öyle diyoruz.okumadığınız nasıl belli 1,5 yıllık evliyim :))) yeni gelin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?