- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
- 373
bnm kv de öyle cnm kızı yok bende 4 yıl oturdum ilk zamanlar her lafına herşeye güceniyordum herşeyi üstüme alıyordum ne kadar ağladım ne kadar üzüldüm eşimide üzüyordum sonra baktım bu kadın böyle onu olduğu gibi kabul et dedim kendi kedime annem hep şöyle der sen iyi ol kızım sen iyi konuş iyi yap varsın kimse bilmesin iyiliğin sana döner sen kazanırsın bende öyle yapıyorum kırılsamda üzülsemde fazla uzatmıyorum çünkü 50 yaşına gelmiş bir insanı değiştirmem mümkün değil ha gene takıyorsun kafana gene kırılıyorsun ama eskiye oranla daha çabuk atlatıyorsun..
bnm kv de öyle cnm kızı yok bende 4 yıl oturdum ilk zamanlar her lafına herşeye güceniyordum herşeyi üstüme alıyordum ne kadar ağladım ne kadar üzüldüm eşimide üzüyordum sonra baktım bu kadın böyle onu olduğu gibi kabul et dedim kendi kedime annem hep şöyle der sen iyi ol kızım sen iyi konuş iyi yap varsın kimse bilmesin iyiliğin sana döner sen kazanırsın bende öyle yapıyorum kırılsamda üzülsemde fazla uzatmıyorum çünkü 50 yaşına gelmiş bir insanı değiştirmem mümkün değil ha gene takıyorsun kafana gene kırılıyorsun ama eskiye oranla daha çabuk atlatıyorsun..
bende yeni evliyim ve birlikte oturacagız belli bi mutdet yazdıklarını okudumda gercekten aslında hepimizin yasaıp hissettiklerimiz seyleri yazmıssın gercektende su kısa zamanda oyle seyler yasadım kırdım kırıldım üzüldüm kahroldum tabi pişmanda sen ne dusunursen dusun aynı evin icindesin yuz yuze bakıyorsun ne olursa olsun alttan alacaksın esin icin gecimin icin yapacaksın bunlaı vede asla hic kimseyi sevmedigin huylarından oturu degişsin farklı olsun diye beklemeyeceksin olmuyo cunku bu ugurda harcanan sen oluyorsun kesinlikle haklısın yine kendini ezdirme tabi uygun dille anlat hissettiklerini ama gercekten gecim icin sabirlı olup hep iyi yonlerinden bakmaya calıs yoksa olmuyo yurumuyo ben simdi bu dediklerimi olsun ne derseler desinler ben alttan alayım diyorum ama yapamıyorum kişilik olarak cok cabugum insallah sen istediklerinde basarılı olursun ben aramızdaki sevgi saygı herseyi kaybetmiş durumdayım sen neresinden donersen kar allah yardımcımız olsun basarırsın insallah
benim kaynanamda bana ne laflar saydı, ne laflar ki hiç suçum olmadığ halde tabi bunlar unutulmuyor , artık hasta ve yürüyemiyor dün vicdansızdı bugün daha vicdanlı ,bu tiplerin illaki hastalanması mı gerek?
daha insancıl olmaları için,çok ağlattı beni
Belki bazilari
beni ezikmisim gibi nitelendirebilir ancak asla oyle olmadim olmamada
sadece buyuk esimin annesi ayrica menapozda:)) derdim gecim karsilikli
saygi anlayis mutluluk huzur hakki var uzerimde ise basliycam kizima
bakacakki kizimi emanet edebilecegim guvendigim tek insanda kvdir
yanlismi yapiyirum bilmiyorum ama Allah bilsin o gorsun kendilerini
dislanmis yalniz hissetmesinler diye tatilimizi bile beraber yapariz
yilbasini bile beraber geciririz
Canim esimve kp arkamdadir kp sever beni bundan eminim ancak kv otoriter cabasi tuksek egosu kibiri sorun cikariyor susuyorum buyuklugunun anneliginin bana gecen hakkinin hatrina susuyorum rencide edilmedigim surecede susucam sende basla bi yerden cok zor hakli olup ozur dilemek ama ayni evde olunca kirginlik cok zor oluyor
bunu başarmak isteen kv ve gelinler için çift terapisi gibi bişey varmıdır acaba. bende denedim ama bizimki bakıyoki ılımlıyım abartıyo busefer gelde doğu anla yaptığı yanlışı.
Belki bazilari beni ezikmisim gibi nitelendirebilir ancak asla oyle olmadim olmamada sadece buyuk esimin annesi ayrica menapozda:)) derdim gecim karsilikli saygi anlayis mutluluk huzur hakki var uzerimde ise basliycam kizima bakacakki kizimi emanet edebilecegim guvendigim tek insanda kvdir yanlismi yapiyirum bilmiyorum ama Allah bilsin o gorsun kendilerini dislanmis yalniz hissetmesinler diye tatilimizi bile beraber yapariz yilbasini bile beraber geciririz
Canım ne ezikliği, ben yazdıklarından ne kadar vicdanlı iyi niyetli biri olduğunu çıkardım sadece. Ama sanırım senin kayınvalidende o kadar da kötü biri değil, hastalığım da bana baktı, eşimle arama girmez diyorsun. Bunlar çok önemli şeyler! Bende senin gibiydim hep, denedim ama olmayınca olmuyor işte.
Senin yapmaya çalıştığın şey çok güzel bir davranış, inşallah zamanla anlar. Sonuçta aynı evde huzurla yaşamak için çareler arıyorsun
iyide yapıyorsun.
Mesela ne yapıyor kayınvaliden eşinle arana girmiyor örneğin, çocuğuna mı karışıyor, kalktığın saate mi. Nelerden sıkıntı çıkıyor. Bir örnekle de olsa anlatırsan daha çok yol gösterebiliriz diye düşünüyorum.. Sağlığından daha önemli birşey yok unutma, ben çözmeye çalışırken çok üzüldüm yıprandım zonaya kadar birsürü hastalık oldum, kalıcı olan da var malesef. Bu yüzden kendini çok sıkma. kızın varmış, ona odaklan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?