Kv ii hosda bazen beni deli ediooo

Lale Ozcan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
69
30
3
29
İi aksamlar arkadaslar 7 aylık bi oğlum war kendim ünivde öğrenciyim oğluma mecburen kv bakıo (bakıcıya güvenemediğimden ) bu 7 aylık sürede sürekli disimi sıktım bakıo bakmasa ne yaparsın sükret die aslında ii anlasırız ama bazen benii o kadar bunaltıyoki anlatamam ilk zamanlar bilmiorum die yapıo uyarıo söylüo sanıodum ama simdi bile emzir uyut onu öyle yapma söyle yap ya sürekli bi uyarı bi müdahale hele biri misafirliğe gelsin ya da biz birilerine gidelim onların yanında o kadar abartıo ki gıcık oluorum sizce ne yapmalıyım ??

Guzelce uyar annelik bi icgududur zaten yapiyorum.Ogreneceklerimi de bu aya kadar ogrendim annecim lutfen bi daha uyarma.Baktin gene yapiyor milletin yaninda laf vur.

Dört dörtlük kayınvalide kimde var ki...
İlla ki göze batacak bir şeyler oluyor...
Tek sorununuz size gereksiz müdahale etmesi ise şakayla karışık verin cevabınızı...
Ben öyle yapıyorum,işe yarıyor...

İi aksamlar arkadaslar 7 aylık bi oğlum war kendim ünivde öğrenciyim oğluma mecburen kv bakıo (bakıcıya güvenemediğimden ) bu 7 aylık sürede sürekli disimi sıktım bakıo bakmasa ne yaparsın sükret die aslında ii anlasırız ama bazen benii o kadar bunaltıyoki anlatamam ilk zamanlar bilmiorum die yapıo uyarıo söylüo sanıodum ama simdi bile emzir uyut onu öyle yapma söyle yap ya sürekli bi uyarı bi müdahale hele biri misafirliğe gelsin ya da biz birilerine gidelim onların yanında o kadar abartıo ki gıcık oluorum sizce ne yapmalıyım ??
Size bol bol y harfi aldim buyrun kullanin yyyyyyyyyyyy.

Butun gun kendisi baktigi icin duzeni degismesin diye dusunuyor olabilir.

Ben ogrendim artik annecim senin icin rahat olsun senin kadar iyi bakabiliyorum artik cocuguma diyebilirsin

Sen de altta kalma...
Valla yeri geliyor annemin karışmasına bile tahammül edemiyorum...
Kayinvalidemin ne özelliği var ki o fırsatı vereyim ona..

Canım tatlı dille,saygini bozmadan soyle söyleyeceğini...
İçinde durdukça daha çok öfke biriktirirsin, birden patlak verir, kötü olur..
Yavrunu Allah bağışlasın:)
Amin cümlemizinkini İnsaAllah dün mesela esimin bi akrabasına gittik ben oğlumu tavana doğru hoplattm avize wardı üstte onu gördüm napıyon cocuğun kafasını vuracaktın dedi bemde yok artım anne görüyorum yani dedm walla az bi sey kaldıydı dio görüom anne değmedi görmeseydim değerdi dimi dedm cıktım odadan ama gıcık oldum

Sen de altta kalma,öyle bir teşekkür ederim artık biliyorum de ki gözünden ateş çıksın.
Hem teşekkür hem bıktım artıkı daha net veremezsin zira.
Deniyceemm bazen yalwarıom allaha du 1.5 ay gecsinde tatil olsun bir an önce die 3 ay tatilde kendi ewine gidecek insallah seneye 4. Sınıfjm o zmnda sabredip bir an önce okulu bitirmek istiorum sonra atanamazsam kendim bakcam atanırsam da kres ya da bakıcı simdi bakıcıya wermeme sebebim cok kücük die

Benimkinin yanında seninki nur nimet canım.Misal,geçen gün kızımın montunu giydiriyorum aynen şöyle söylüyor;
Önce kollarını geçiiiiiir, hah şimdi fermuarı çek tamam tamam çok çekme.
Te Allah'ım yaa ağzına botumun topuğunu geçiresim geliyor ama napim duymamazlıktan gelip kızımla konuşuyor onu seviyorum o yokmuş gibi davranıyorum yoksa mahvolurum valla

Benimkinin yanında seninki nur nimet canım.Misal,geçen gün kızımın montunu giydiriyorum aynen şöyle söylüyor;
Önce kollarını geçiiiiiir, hah şimdi fermuarı çek tamam tamam çok çekme.
Te Allah'ım yaa ağzına botumun topuğunu geçiresim geliyor ama napim duymamazlıktan gelip kızımla konuşuyor onu seviyorum o yokmuş gibi davranıyorum yoksa mahvolurum valla
Aynı sey bnmde basıma geldi hangi birini anlatıyım bilmiom ki corabının üst kısmını cewir bacağını sıkmasın 7 aydır aynı muhabbet

Aynı sey bnmde basıma geldi hangi birini anlatıyım bilmiom ki corabının üst kısmını cewir bacağını sıkmasın 7 aydır aynı muhabbet
Aman gece çorba verme midesi ekşir, mamasını cıvık yap,az yap tadı damağında kalsın,eline kitap ver okusun -öğretmenim sanki bilmiyorum kendinin okuma yazması yok-boş işlerle uğraşmasın, aman çekmece kurdalatma..Daha sayfalarca sayabilirim.

Back
X