• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine geldi :(

mrblar 2 hafta öncede konu açmıştım buraya sanırım 2 haftada birde açacağım böle giderse
kaynanam yine geldi ne vars bizde.. bu kez eşim için hiç sesimi çıkarmıcam dedim çünkü eşim bana karşı çok ii sırf onlar için eşimin kalbini kırdığıma değmio die düşünmüştüm cumartesi akşamı geldi yine bana müsaitmisin flan demeden ona alıştım artık nese geldi yattı zaten pazarda arada lafları oldu ama sırf eşim için güldüm geçtim pazartesi sabahı ben hazırlanıordum oda oğlumun altını değiştirodu baktım atletine biraz çiş çıkmış pazar günü su gece çayı falan çok vermiştim kaynanamın ısrarlarıyla gecede altını değiştirmeme rağmen atletine çıkmış birazcık çişi dememzmi senin uykun tatlıya gece altını değiştirmiosun çocugun ben her saat değiştirdim çocuklarımın sen öle değilsin bütün cinleirm tepeme geldi nese dedim anne ben değiştirdim gece yok yok değiştirmemişsin üşenmişsindir sen bende sinirli bir şekilde değiştirdim diorum dün suyu çok vermeseydin böle olmazdı dedim bukezde nie sinirleniosunki dedi bende kalktım işe gittim akşam döndüm eve benden sonra çocugun altını sadace 1 kere değiştirmiş sabah 8den 4 e kadar birde bana der yani çocugun atleti kilotu heryeri batmış düzgün bağlamamış bezini dedim bak bana diodun sen nie çıkardın çocugu severken dioki bak oğlum ben sana bakamamışımne diceksin şimdi buna
ben işe bşlamadan anne 2 ay aylık almıcam zaten bakıcıya para vermim bide 1 ay sen 1 ayda annem gelip bakın 2 ayı atlatmış oluruz demiştim tmm demişti sonrada gelmedi bende mecbur bakıcı buldum şimdide 2 haftada bir gelio çocugu bakıcıyada göndermio bakıcımda dün akşam ama olurmu böle şey dedi haklıda ne zman gidceğinide bilmiorum napıcam şaşırdım valla eşimde sölerim ama zoruna gider dedi bende söleme ozaman dedim ama karar verdim ben eşimden önce eve gidiorum ona sorucam anne kusura bakma ama bakıcıma haber vermem lazım ne zamana kadar burdasın dicem çokda ileri falan gitmeye kalkarsa ben çağırdıgımda gelmemiştin dicem ne yapabilirm başkada bir çarem yokki herşeye karışıo inanın dün eve gittim hiçbişi yapmamıştı yemek bile birde eşim gelince heryerim ağrıo ağrı eksici yokmu die bana soruo bende bulaşık yıkıordum unuttum evrmeyi oda birdaha istemedi sabahda dioki ee sen ban ilaç vercektin aa unuttum anne dur verim dedim akşamda dur dedin durdum dahada vermedin dioki benim aldıgım ilaçalrın hepsini onlara gönderirim çünkü ilaç kolikler ailecek ben kullanmıorum diede bana kızıolar doğum yapalı 3 ay oldu 5 kilo fazlam var bana sürekli zayıf olan diğer gelinleri sayıo sülalesindeki ki benim doğum yaptıgıma bile kimse inanmıo sürekli zayıfla yeme zaten ben rejim yapıorum o karıştıkca inaddan yiyorum kendi kızının oğlu 3 yaşına girdi hala kızı 90 kilo zaten benim kocamda 95 kilo ailede bir ben kilolu lsam nese yani:)
valla şimdiki aklım olsa yetimhaneden biri ile evlenirdim kimsesi olmasın die ama eşim bitane nasıl doğmuş bböle bir anneden anlamıorum yaasenağlama

Demek ki neymiş bozuk bir saat de günde 2 defa doğruyu gösterirmiş...
yerimseniben
Allah yardımcı olsun.
YERİNDE OLSAM DUYMAMAZLIKTAN GELİRDİM.
Konuşsun konuşsun dursun.
Böylesine hiç cevap vermezsen susar bir süre sonra.

sonunda dün gitti kaynanam sıra sende diyerek ama çok bekler ben gitmiorumki çok fazla anlasın die ama nalamıo inanın bana öle susup umursamayınca falan anlıcak bi kadın değil ya belki dışardaki kaynanalardan çok çok iidir ama çocugumun benim için hasas bir konu oldugunu bilio nekadar sinirli bir yapıya ship oldugumuda bilior hala karışmaya çalışıo ben laf sokmak istemiorum annemde kaynana olucak gün gelir devran döner misali bende kaynana olucam diorum ama çileden çıakrıo bazan görseniz öle sessiz öle mazlumki biri gelince
hep şey dio bide beddua eder gibi mazlumlar kendini koruyamazmış onları ALLAH korurmuş sankli ben şeytanım töbe töbe neseki kurtuldum çok şükür eşimede dedim birdaha aynı durum olursa hiç kimse kusura bakmasın ben bakıcıya boşuna para ödeyememe o bakıcak dedim önceden bakıcıyı nerden bulucam de düşünüodum şimdi bakıcıya nasıl göndericem die düşünüorum yeter be dedim :D

Back
X