• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine geldi :(

ben anlatamadım sanırım bu akşam kaynanama söleyeceğimi yarında bakıya göndereciğimden bahsettim son msjımd arkaşalar sabah çok sinirliydim bunları yazdım ama gelen yorumlarla dahada sıkıntıya girmeye başlıorum yaşamadan bilinmez özellkle bekarlar asla anlamz evde huzursuzluk çıkacağına herşeye katalyınıyım demiştima am baktım olmuo çocugada bakamıor bakıcıya vericem diorum umarım bukez anlatabilmişimdir

anladım niyetin iyi.. eşini kırmamak maksatın..
ama ortada minicik bir bebek var. ve sizin bebeğiniz.. o bebeğin gelişimi önemli bu bir..
2.si eşin bu duruma el koymalı.. ne de olsa onun annesi senin ve bebeğin mutluluğunu düşünmeli..
gerekirse o desin annesine güzel bir dille.. anne sen bakamadığından değil, bebeğin sağlığı için,uzmanlar böyle öneriyor falan desin. kurtarsın bebeği.
sen de eğer 2.gelişiyse bu kadar kafana takma canım. ben de 40 kere geldi sandım.
bakıcı meselesini çözümle.. diğer meselerde canını sıkmamaya çalış.. madem eşini zor durumda bırakmak istemiyorsun. başka öneri gelmiyor aklıma..

senin sinirlerin feci bozulmuş dilek..
şu an sağlıklı düşünemiyorsun. bizi bu denli yanlış anlamanı buna bağlamak istiyorum. son mesajımda yazdıklarım bunlar.. sen de zaten bakıcıya bırakmak istiyorum diyorsun, ben de bunun nasıl olabileceği hususunda sana yardımcı olmaya çalıştım elimden geldiği kadar..
son sayfada benden başka bekar olmadıgı için ,üstüme alınmakta tamamen haklıyım sanırım.
minicik bir bebeğin huzurunun , sağlığının herşeyin üstünde olduğunu düşünmemi bekarlığa bağladıysan iyi ki bekarım o halde..
bir daha da konu açtığında bekarlar yazmasın diye bir not iliştirirsen bekarlar yazmaz korkma..

ne karşıyor bu kadar yaa okudukça sinir oldum düşünsene dilekcim birde çalışmasan ..çalıştığın halde bu kadar laf söyleme gereksinimi buluyor kendinde...gelinsek sonuçta bizde ana kuzusuyuz...

Bu kaynana dertleri ne zaman sona erecek bilmem ki.

Yeri geliyor acaba uzaydan mı geldi bunlar diyorum :delphin:

Ne alıp veremedikleri var biz gelinlerle anlamış değilim hala.

Karışsınlar da karışsınlar.Ya bırak tut çeneni sanane çocuğun altını değiştirir değiştirmez sana mı düşüyor laf sokup durması.

Haz alıyor demek ki laf soktukça.

Hiç çekinme söyle bakıcıma ona göre haber vercem de.Eğer dediğin gibi birşey demeye kalkarsa ben çağırdığım da neden gelmedin o zaman dersin.

Eşinle de aran bozulmasın dikkat et canım

senin sinirlerin feci bozulmuş dilek..
şu an sağlıklı düşünemiyorsun. bizi bu denli yanlış anlamanı buna bağlamak istiyorum. son mesajımda yazdıklarım bunlar.. sen de zaten bakıcıya bırakmak istiyorum diyorsun, ben de bunun nasıl olabileceği hususunda sana yardımcı olmaya çalıştım elimden geldiği kadar..
son sayfada benden başka bekar olmadıgı için ,üstüme alınmakta tamamen haklıyım sanırım.
minicik bir bebeğin huzurunun , sağlığının herşeyin üstünde olduğunu düşünmemi bekarlığa bağladıysan iyi ki bekarım o halde..
bir daha da konu açtığında bekarlar yazmasın diye bir not iliştirirsen bekarlar yazmaz korkma..

canım sen tamamen yanlış anlamışsın ben bunu belirli bir kişiye hitap ederk yada son sayfaya göre yazmadım bekarlar yorum yapmasın da demedim biçok şeyi yaşamayan anlaymaz dmek istedim sadece ama sanırım yine yanlış anlaşıldım

bakıcıya vermediğim zamanların parasını kemsiorum ama boşuna para ödüorum diede canım sıkılıo hem gerçekten dediğiniz gibi çocugum bakıcıya alışmıcaz zaten bakamıoda ısrarla nie böle yapıo anlamıorum dün gittiğimde 1.5 biberon mam vermişti çocuga bakıcımzı 4 verio eşimde kırılır bidaha gelmez dio ama bugün sondu dicem kusra bakma artık bakıcıya vericem die

Çocuğa diyet yaptırarak mı bakıyor kayınvaliden.

Sen aynını yapsan çocuğu alır elinden götürür bakamıyorsun aç bırakıyorsun diye.

Kayınvalidenin kırılması mı önemli çocuğunun günü aç geçirmesi mi.

Tavrını koy bence hemen.

Kızlarr çöpsüz üzüm lazım bizee kaynana kaynana üff yaa yeterrr kocalarımızın etiketi gibiler oğlunu alana anası bedava
promosyonu kalsın bee kardeşim istemiyoruz işte

İhtiyacınız olduğunda, gel dediğinizde niye gelmiyorda, sonra sıkıntı yaratıyorlar anlatamıyorum. Tabi ki bakıcıya niye boşu boşuna para vereceksiniz, siz kendinizi onların cevabına göre ayarlamışsınız, o zaman bakıcıda gelsin, oda evde otursun, ne yapacaksınız.

canım sen tamamen yanlış anlamışsın ben bunu belirli bir kişiye hitap ederk yada son sayfaya göre yazmadım bekarlar yorum yapmasın da demedim biçok şeyi yaşamayan anlaymaz dmek istedim sadece ama sanırım yine yanlış anlaşıldım

Ve bu duruma rağmen olabilecek en iyi kararı vermişsin. Ane çocuğu göndermezsem bakıcı bırakacak, işe devam etmeyecek, sen gidince ben zorda kalırım gibi onu suçlayacı şeyler söylemeden konuşmaya çalış. Haklısın, buradaki hemen hemen btütün arkadaşların başında aynı dert var. Ayrıca neden çocuğunun düzeni bozulsu, aklında evde kalacak. Sinirleniyorsun, haklısın ama sakin olman gerekiyor. Karar verdiğin şekilde bu sorunu halledersin bence sadece sakin bir şekilde konuşmaya çalış, eşinin tepkisisni çekme. Hoş tepkisini de çeksen bu durumdan dha iyi olur, biraz konuşur söylenir sende dönüp arkanı gidersin, sustuğu zamanda çocuğum hakkında annenden daha çok söz hakkım olduğunu düşünüyorum deyip konuyu kapatırsın, gerisini eşin düşünsün. Canını sıkma, kendini üzme. Herşey düzelecek, çok inatlaşma, kaynana ile abşedeyim derken kendi sağlığından olma. Eşekden düşenin halini eşekden düşen anlar.....

Ve bu duruma rağmen olabilecek en iyi kararı vermişsin. Ane çocuğu göndermezsem bakıcı bırakacak, işe devam etmeyecek, sen gidince ben zorda kalırım gibi onu suçlayacı şeyler söylemeden konuşmaya çalış. Haklısın, buradaki hemen hemen btütün arkadaşların başında aynı dert var. Ayrıca neden çocuğunun düzeni bozulsu, aklında evde kalacak. Sinirleniyorsun, haklısın ama sakin olman gerekiyor. Karar verdiğin şekilde bu sorunu halledersin bence sadece sakin bir şekilde konuşmaya çalış, eşinin tepkisisni çekme. Hoş tepkisini de çeksen bu durumdan dha iyi olur, biraz konuşur söylenir sende dönüp arkanı gidersin, sustuğu zamanda çocuğum hakkında annenden daha çok söz hakkım olduğunu düşünüyorum deyip konuyu kapatırsın, gerisini eşin düşünsün. Canını sıkma, kendini üzme. Herşey düzelecek, çok inatlaşma, kaynana ile abşedeyim derken kendi sağlığından olma. Eşekden düşenin halini eşekden düşen anlar.....

son sözüne bayıldım:D bende zaten bu yönde karar vermiştim eşimde buna hayır demiordu annemde kırılabilir diodu bende en son canım ben bu kadar sinirden yarılacağıma oda biraz kırılıversin dedim önce kim bakıcak die düşün sonrada bakıcıya nasıl götürcem die düşün bende insanım banada yazık deim eşimde tamam söle ozaman dedi bende işten eve dönünce dedim böle böle anne bakıcı sorun çıkarıo kusura bakma onu kaybedemem dedim oda bakıcı çokk dedi bende çokda 3 aylık çocugu herkese emanet edemem hem buna alıştı çocugum dedim ben zaten bakmaya gelmedim özledim die geldim ister götür ister o gelsin dedi bakıcımı aradım akşam sen bize gel dedim oda ok dedi sabah çıakrkende kaynanama sen çocugu sev sadece diğer işleride kıza bırak dedim tmm dedi baklaım akşam eve gidince ne dicek yarında gidicek galiba

ınşallah bakıcına müdahale edip, sinir etmez. Bakıcınla konuş, biraz dişli olsun, müdahale ettirtmesin. Gezmeye gelebilir kayınvaliden ama senin düzenine müdahale etmesin. Ettirtme, annesi kırılır diye düşünüyor eşin de seni ve çocuğunuzu da düşünsün biraz.

bakıcıma dedim zaten ne derse desin sen bişi söleme die zaten kız çok anlayışlı bir kız ben ona vermediğim zmanlarda parasını kesmeme rağmen ben haksız yere para kazanmış oluorum bu canımı sıkıo dio kaynanm ona bişi desede bununla beni yargılayacağını snamıorum

Yargılamaz da, kız kendine müdahale ettirtmesin. Teyze bizim düzenimiz bu, bebek buna alıştı gibi sözlerle düzenine müdahale ettirtmesin. Eşin de kusura bakmasın. Ne şi yandı ne kebap olmuyor, birazcık tavrını göstersin, tamam annesini kırmasın ama seni de kırmasın. Sen ona ya annen ua ben demiyorsun ki. Sadece düzenine karışılmasını istemiyorsun. Anladığım kadarı ile kayınvaliden memnuniyetsi bir insan, öyle insanlarla uğraşmak zor. Memnun etmeye çalışıp kendini yorma, o büyüklüünü yapsın sen zaten küçüklüğünü yapmayı bilirsin.

Yargılamaz da, kız kendine müdahale ettirtmesin. Teyze bizim düzenimiz bu, bebek buna alıştı gibi sözlerle düzenine müdahale ettirtmesin. Eşin de kusura bakmasın. Ne şi yandı ne kebap olmuyor, birazcık tavrını göstersin, tamam annesini kırmasın ama seni de kırmasın. Sen ona ya annen ua ben demiyorsun ki. Sadece düzenine karışılmasını istemiyorsun. Anladığım kadarı ile kayınvaliden memnuniyetsi bir insan, öyle insanlarla uğraşmak zor. Memnun etmeye çalışıp kendini yorma, o büyüklüünü yapsın sen zaten küçüklüğünü yapmayı bilirsin.

aradım biraz önce hiçbişi dmeiomuş kaynanam zoruna gitti sanırım ama yapabileceğim bişi yok hiçde kusura bakmasın eşime gelincede adamın bir suçu yok annesinede zamanında çok söledi anne karışma anne söleme die ama kadına baktım eşim dedikce eşime yanşmaya başladı yok oğlum ben bişi yapmıorum iiliği için diorum falan die her an eşimin peşinde artık ben izin vermiorum eşime çoğu konuda bişi demsin die zaten eşim bana sen söle ben söleyemem demişti bu konudada ama bende söyleyemediğim için olmuştu bunlar ama şimdi rahatım

Çok güzel, bak sorun halloldu. Sen gene de akşam eve gidinc sakin ol. Laf filan sokarsa kayınvalden duymazlığa gel, zaten elkenleri suya indi, seni tahrik etmeye çalışabilir. Bak kimse bozamadı düzenini. Çok sevindim böyle olduğu için.

Madem çocuğun altını akşama kadar değiştirmiyo doğru dürüst bakmıyo, sizde bakıcısına verin. Hem çocuğun düzeni bozulmamış olur. Lazım olduğunda gelseydi kayınvaliden.

Back
X