Kv ile bebek bakmak

Socialmom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
113
35
98
33
Merhabalar gecen hafta dogum yaptim sukurler olsun bir bebegim oldu. Dogumdan soraki ilk hafta kendi annem yillik izinini kullanip bir hafta benimle kaldi.ama pazartesi günü ise basladi bu yuzden kv bende kalmaya basladi ve esas sorunum da burda ortaya cikiyo.kv bogazinda bir sorun var sanirim enfeksiyon guatr gibi yada bogaz giciklanmaso gibi bise bogulacak derecede oksuruk nobetleri geciriyor.bazen dikkat etse de bebegin yanında da öksürük tutuyor ve ben cok tedirginim bebegimi etkileyen bi durum ortaya cikabilir mi.sizce bunu nasi cozmeliyim esimle konusmayi dusunuyorum ama gidis yolunu bi turlu bulamıyorum lutfen yardimlarinizi bekliyorum

Grip değilse sorun olmaz. Biz korudukça üstüne düştükçe daha fazla hasta oluyorlar. Benim de bebeğim 50 günlük ben de hapşuruyorum gün de 6-7 kere o da hapşuruyor. Vücudun mikrobu da ihtiyacı var. Bağışıklığı güçlü olur.

Doktor kontrolüne gidince doktorunuza sorabilirsiniz bebeğiniz Allah emanet sağlıkla büyütün

Öksürük dışında kv ile sorun yoksa bu sorun değil.
Doktora gider sorun çözülür.
Dr değilim fakat biliyorum kütür kütür öksürüldüğü zaman değilde kısık kısık öksürmenin kötü olduğunu duymuştum.
Ayrıca bazı tansiyon hapları gıcık şeklinde öksürük yapıyor.

Enfeksiyon yoksa ve bu öksürükler bebeğin uyumasına engel değilse bişey olmaz. Eğer sıkıldıysan iyi bi bahane değil :)) ben artık iyiyim bi kendim bakmak istiyorum de.

Kv pek girisken degil koyden geldi zaten hastane doktor pek bilmez bir goturen olursa anca gorumcem sagolsun hic gotureyim dememiş kadini bu sekilde gorup de nasi goturmez onu da anlamiyorum ya. Ben kendimi toparladim hatta bilerek ev isi yapıyorum kendini zorunlu hissetmesin burda kalmak icin diye ama gidesi gelmiyo sanirim. Tansiyon hapi hakkaten kullaniyo ondanmi acaba?

Ya illa ki sıkıldım biraz cekirdek aile moduna donmek istiyorum:) ama endiselerim bunun önünde suanda ya

Evet ben de pek sitem etmiyorum kv icin kotu bi insan degil ama keske iyi oldugumuzu gorup kendi gitmeye karar verse sonucta ben iyiyim esas o kendini dusunmeli .esim goturucek yarin bu arada doktora kendini toparlasin tek istegimiz yoksa biz ondan is falan ummuyoruz iyi olsun herkes yerinde sagolsun derler ya aynen oyle

1 hafta anneniz kalmış zaten 1 haftadan fazlasına gerek yok ki..
bebekle kendi düzeninizi kurun kv evine gönderin..

Back
X