KV ile büyük karşılaşma :)

Benim kv ben olmasam da baskasi olsada ayni davranirdi seninkide oyle sorun aslinda biz değil onlar,bir kere istemedimmi kabullenemiyorlar.Benide cevresi parmakla gosterir herkes sever oda onlarla sever disarda belli etmez ederse tepki gorecegini bilir,eliyle yemek yedirir ama ozunde oyle degil.
Esimle bu konuda dertlesir herseyi acik konusuruz sikayet eder gibi asla elestirmem. Bana 17 sene oldu esimle yaptiklarini karsilikli konusup guluyoruz komik duruma dusuyor burda boyle davraniyor burdaki tavra bak diyoruz.Bazende esim annem seni gardolabinin onune cektimi yine der guler geceriz onun icin asla kavga etmedik etmeyizde.İdare ediyoruz sadece :))

Toplumda şöyle bir algı var zayıf kadın güzel özgüvenli biraz şişmansan çirkin ezilcek yanı var bazen sosyal medyada diyet yapanlara denk geliyorum 80 li kilolalardan 50 lere inmişler sürekli kafayı diyetle az yemekle bozmuşlar sürekli yemek yemeyle ilgili paylaşımlar ama gördüğüm kadarıyla mutsuzlar. Öyle fit güzel bayanlar varki aldatılıyor. Bence önemli olan mutlu olmak kimsenin kilosu kimseyi alakadar etmez

Biz de öyleyiz,annesinin içinde kalan çekip çevirme çabalarını,düştüğü çelişkileri konuşup gülüyoruz,böylece birikmiyor,tolere edilebiliyor.Fakat eşim asla brşey söyletmeseydi içimde gittikçe büyürdü,şimdi en azından karşı karşıya gelince sohbet edebilme gücünü buluyorum kendimde.

Annem de sizin gibi düşünüyor, sen aman o ringe çıkma diye tembihliyor

Hiç çok zayıf olmadım, ama en dipte göründüğüm zaman bile kendimle barışıktım, Allah’a şükürler olsun bize verdiği bu güzel can için...
Kv tam ortam insanı, o sebeple vitrin güzel olmalı ona göre... içime bakmadı bi kez, hep vitrinimin derdinde...

Ben eşim cevabını verince zaten içime atmamış oluyorum, benim muhatabım o, dolayısıyla o arkamdayken gerisi boş...

Kiz benim kv gece gunduz 24 saat bana kufrediyor da benimki annesine bisey diyemiyor . Masallah esin iyi arkanda duruyor Allah bozmasin. Bence hic ses cikarma bu yontemle devam et adam savunuyorsa sen hic konusma bile. Esin savunmasaydi konusmakta hakkin vardi ama hic muhatap olma bile bence.

Günaydın kızlar...
Dün gece ki düğüne bilinçli olarak biraz geç gidip kokteyl kısmını kaçırdık eşimle, gittiğimizde yemek yeni başlıyordu ve eşimin annesi ve babası farklı bir masadaydı... önce masaları gezip herkesi selamladık ancak müzik yüksek olduğu için hiç samimi olamadık kimseyle...
Kv beni gördüğü ilk an baştan aşağı bi süzdü... artık ne düşündü bilemem... beğenmiş olma ihtimali var bence, epey beğendi herkes ya da cemiyet hayatının samimiyetsiz iltifatlarını aldım....
ana yemekte alerjim olan bir besin vardı, biz görüp hemen ayrı yemek istedik şeften, yani sipariş vermiştim bile ama kv beni şaşırttı koşa koşa gelip aman yeme tatlım dedi, Sezar’ın hakkı Sezar’a çok sevindim ve mutlu oldum bu şekilde ince düşünmesine...
gecenin ilerleyen saatleri çok sevdiğim bir grup sahneye çıktı, onlar söyledi, biz eşimle içtik, onlar söyledi biz eğlendik...
Dans pistine çıkınca alkolün ve şarkıların eşliğinde hem dans ettik hem bol bol öpüştük...
Sanırım kıyafetime değil ama gelin sarhoş oldu diye laf edecek ahahaha....bi de oğlumu yedi ağzıyla diyebilir, oğlu da beni yedi gerçi ahahaha...
Bir araya masaya döndüğümüzde kv masadaydı, biz eşinle şarklılara eşlik edip biraz daha içtik, sonra tekrar sahneye fırladık... zaten yerimize geri döndüğümüzde onlar gitmişti...
Sonrasında after partiye geçince onlarda olmayınca koptuk eğlendik...
Yani gece kv stressiz ve mükemmel geçti...

Bugün kv ile karşılaşmam gereken bir aile aktivitesi daha var, orada da aynı stratejiye devam etmeyi düşünüyorum...
Yaşasın gelin olmak, ya da yaşasın eşim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…