kv ile gezmek zorunda mıyız?

sessiz kaldım ezildim canım ama şimdi ufak ufak icabına bakıyorum....bazen bi sonuç vermesede en azından söylemiş reddetmiş oluyorum ve kafam rahat oluyor...sürekli kv nin emri vakilerine boyun eğme durumundan sıyrılmış gibi hissediyorum...
yönlendirme yönetme huyu var benimkinde de ama ben artık öyle sessiz kaldıkça yıpranan sinir hastası olan tarafta yer alıyorum, baktım olmuyor artık sesimi çıkarır oldum....ve yavaş yavaş ince ince işliyorum zamanla iyice düzelir eminim..çünkü gerçekten sonuç alınıyor...5 kere olsa bugün bi tanesini halletsem diğer seferde ikisini halletsem üç dört derken zamanla artık düzene girdiğini bizzat görüyorum...zafer elde ediyor insan...:27:
tamamen benim k.v yi anlatıyosun yönlendirme yönetme hepsi aynı yemin ederim ne gitmediğim akşam oturması kaldı ne akraba bi kere oturmaya gidiyorum sende gel dedi gittiği yer ölmek üzere olan bi hasta ziyaretiymiş tamamm hasta ziyareti sevap ama böyle yalan yanlış iş yapması sinirimi bozdu senin durumun benimkiyle aynı nasıl ince ince işliyorsun neler yapıosun tüyolar versene biraz merak ettim:)bu arada kocamla aramın bozulmasını da istemitorum durum bu işte bi de geçen bana gecekti bende üst komşum çağırdı ona gidicem dedi bu seferde aksama geldi sesi de bozuldu telefonda ne yapacam şaşırdım

Back