KV ile hiç bir zaman anne kız olmadik

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
40
KV ile aynı apartmandayiz .2.5 yaş çocuğum var . En büyük skntim KV lafci biri evime geldiğinde evim daginiksa ne biliyom bakar etrafa çaktırmadan ve bu bakışları beni sinir ediyor. Arkamdan konuşmuş kulağıma geldi. Ve inanır mısınız sürekli temizlerim bir gün dağınık olsun bu kadar olmaz o an çıkıp geliyor:KK43: geçen kahvaltiyi yaptık eşim çocuk ben neyse sofrayı kaldırdım kapı çaldı bir KV geldi girdi içeri. Bende mutfağı makineye tutuyordum odayı yeri girgirlamamistim tuhaf tuhaf yere bakıyordu hemen girgiri getirdim yeni kahvaltti ettik anne mutfaktan basladiydim supurge Tutmaya dedim yaniiiiii sürekli bu konuda muzdaribim. Hiç anlayış yok bu konuda çocuğu var hamile demez. Birde canımı skan bsy daha oldu kizkardesim var 32 yaş bekar. Evlenmedi. Neyse komşumuzun kızı var o da 32 yaş evleniyo ikidebir yanımda kart kız evleniyo kart kizi aldılar diyor bende sanki kardeşim için laf mı sokuyor diyorum ne alaka dersiniz ama sacmami sizce. Biliyorum çünkü huyunu. Daha çok sorunlarımız zaten bı tasinsammmm ah ahhh çok denedim beni de kızı gibi görsün ama lafta öyle icraatta alakası yok arkamdan konuşur sürekli.

1. Anne kız olmaya gerek yok kaynana gelinsiniz gerçek bu
2. Yerdeki kırıntı için kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz siz ezilince o üste çıkar
3. Kart kız dediğinde anne hangi devirdeyiz şimdiki kızlar 30’da yavaş yavaş evlilik düşünüyor eskisi gibi değil artık deyin geçin.
sevimsiz..😒

1. Anne kız olmaya gerek yok kaynana gelinsiniz gerçek bu
2. Yerdeki kırıntı için kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz siz ezilince o üste çıkar
3. Kart kız dediğinde anne hangi devirdeyiz şimdiki kızlar 30’da yavaş yavaş evlilik düşünüyor eskisi gibi değil artık deyin geçin.
sevimsiz..😒
Teşekkür ederim

Neden çabalıyorsunuz ki? Sizi sevmeyecekse, huyu öyleyse ağzınızla kuş tutsanız yine yaranamazsınız. Açıklama da yapmayın yok şimdi süpürecektim falan diye. Ev sizin değil mi istediğiniz zaman süpürürsünüz. Bu şekilde siz ezilip büzülürseniz daha çok üstünüze gelir.

Anne kız olmayıverin siz de böyle bir insanla.

KV ile aynı apartmandayiz .2.5 yaş çocuğum var . En büyük skntim KV lafci biri evime geldiğinde evim daginiksa ne biliyom bakar etrafa çaktırmadan ve bu bakışları beni sinir ediyor. Arkamdan konuşmuş kulağıma geldi. Ve inanır mısınız sürekli temizlerim bir gün dağınık olsun bu kadar olmaz o an çıkıp geliyor:KK43: geçen kahvaltiyi yaptık eşim çocuk ben neyse sofrayı kaldırdım kapı çaldı bir KV geldi girdi içeri. Bende mutfağı makineye tutuyordum odayı yeri girgirlamamistim tuhaf tuhaf yere bakıyordu hemen girgiri getirdim yeni kahvaltti ettik anne mutfaktan basladiydim supurge Tutmaya dedim yaniiiiii sürekli bu konuda muzdaribim. Hiç anlayış yok bu konuda çocuğu var hamile demez. Birde canımı skan bsy daha oldu kizkardesim var 32 yaş bekar. Evlenmedi. Neyse komşumuzun kızı var o da 32 yaş evleniyo ikidebir yanımda kart kız evleniyo kart kizi aldılar diyor bende sanki kardeşim için laf mı sokuyor diyorum ne alaka dersiniz ama sacmami sizce. Biliyorum çünkü huyunu. Daha çok sorunlarımız zaten bı tasinsammmm ah ahhh çok denedim beni de kızı gibi görsün ama lafta öyle icraatta alakası yok arkamdan konuşur sürekli.
Sen açıklama yaptıkça o daha çok binecek üstüne.. burası benim evim ister toplarım ister dağınık olur de kestir at ..

Yıllarca babannem halamlar annemin temizliğini eleştirdiler ben de aldandım, bakınca biz turp gibiydik hiç hasta olmadık onların çocukları malesef sık hasta olurdu şimdi bakınca anlıyoru . Biz böyle iyiyiz anne de geç.

Boşver sana iyi olana bin kat iyi ol ama olmayana sen de olma. Bariz ablana ve sana laf sokuyor, biliyor sonuçta yaşını bence düşünceli davranmalı. Sen dümdüz söyle bence ablamın yaşını bilerek bu şekilde konuşman beni çok üzüyor diye. Evinin nasıl olduğu kimseyi ilgilendirmez, çok kusur arıyorsa kendinde arasın, hamile bir insana yardım etmesi gerekiyorken hala eksik arama peşinde. Ben de bu yollardan geçtim ama çok şükür artık bir şey söylerken 50 kere düşünüyor kv.

Başlığa istinaden söylüyorum neden böyle bir isteğiniz veya beklentiniz var? Yıllar sonra hayatınıza giren biri anneniz olabilir mi ki siz onun kızı olasınız? Belki anneniz gibi olabilirdi var böyle örnekler ama gibi olabilir. Anneniz olamaz sizde onun kızı olamazsınız. Aile apartmanı pişmanlıktır hep söylerim keşke yasaklansa. Anlattıklarınızda bu kadar dert edilecek bir şey yok siz çok taviz vermişsiniz. Diyelim eviniz pis eee yani? Kayınvalidenizi ne ilgilendirir evinizin hali? Laf söylerse verin cevabını. Siz koşa koşa gırgır falan getire açıklama yapıyorsunuz. Bu yüzü böyle yaparak siz vermişsiniz. Kart kız lafına gelince verin cevabını kendi içinizde kuracağınıza. Anne benim ablam aynı yaşta ayıp oluyor diyin. 30’un nesi yaşlı diyin. Ne isterseniz söyleyin ama bir şeyler söyleyin

Mutfağı supururken kostur kostur kvde halıya bakıyor diye,evi girgirlarsaniz yasasiklariniz az bence. Bugün evim daginikti KV geldi için nasıl rahat ediyor anlamiyorum dedi. Ne yaptım tabiki kalktım üç saniyede bal dök yala yaptim.

S Se_n_299 belli ki karşında ki kötü niyetli biri. İyi niyetli olsa küçük çocuğu var ayrıca hamile diye ufak tefek yardımlarda bulunurdu. Sen dört dörtlük olsan bile ağzınla kuş tutsan rengini beğenmez

Bukadar gozunde buyutme kvni neden aciklama yapiyorsun bosver senin evin laf soylerse cevabini ver takmaya degmez

Allah aşkına bu da dert mi acaba?
Herkesin derdi kendıne goredır elbet
Fakat bunlarda oyle fazla kafaya takılacak seyler degıl bence

Kayinvalidemi severim ama o benim kv dem. Annem degil. Ne ben onu annem gibi sevebilirim nede o beni kizi gibi. Evinizin daginikligini kimseye izah etmeyin. Caniniz istemez hic supurmezsiniz. Kiz kardesinizi ima ediyor olabilir devir degisti anne artik insanlar 30 dan once evlenniyor diyin gecin. O dedi diye kiz kardesiniz kart olmaz korkmayin

Back
X