Kv ile iletişimi minimum tutmak

Geçen doldum, o yüzden anlattım. Çünkü aileme falan laf söyleyeli 1 sene olmuştur. Ama içimde yara olarak kaldı sözleri. O sözden sonra kv benim için bitti. Kv aşırı konuşan, hayatı sadece soru sormaktan ibaret olan biri.Eşim de diyorki, onlar ataerkil düzene alışmış, kafalarınız uymuyor, mesafeli ol diyor. Ben birebir kvyi aramayı düşünmüyorum.Zerre içimden gelmiyor.Eşimi aradığında havadan sudan konuşur geçerim.
Geçen oturmaya gittigimizde gene parayla alakalı birşey sordu. Bende alıyoruz bişeyler dedim.
bence esin cok hakli. sen de tepkilisin, ama biraz da kayinvalidenin dediklerini cok takiyorsun. o bizim evimizin icine karismak istese de aslinda karisamaz, bana etki edemez cunku umursamiyorum moduna girersen sana verecegi zarari azaltirsin. umursamayinca ne soylerse soylesin he he deyip kulaginin bir yanindan girip bir yanindan cikar. gorus ama konusma, dinle ama duyma. tepki alamayinca o da birakir.

Benim annem de mutfağı kırma hayalimi duydukça çıkan dolapları kardeşine verirsin diyordu 🤣🤣🤣 hastalıklı bir kafa yapısı, illa birinin eskisini diğerine kakalayacak, senin atmana da engel oluyorlar. 2. Çocuğum büyüdükten sonra park yatağı başkasına verdim diye dayak yiyordum neredeyse mezarıma götüreceğim her halde, ya yenisini doğurursammış. 60 70 yaş arası grubun kafası hep böyşe çalışıyor, değişmez.

Gördüğü ya da duyduğu zaman sakın bozuntuya verme, "biz böylesini uygun bulduk anne", "biz bunu beğendik anne" de geç. Uzatırsa evin sorumlusu kocam ve biziz sen merak etme de
Bozulacak zaten ay keske almasaydın, ne gerek vardı diye.
Ama cidden evlerı eski eşya kaynıyor. O kadar cok atılacak sey varki. Neden atmıyorlar bolmiyorum

Sizin hassas olduğunuz konularda damariniza basıp üzerine saldırmak istiyor siz cevap verip cildirsaniz ayilip bayılıp ben ne dedim ki yanlış anladı diyecek elinizi eteginizi çekin sizin ruhunuzu emen kişilerle olmayın çok ama çok resmi konusin gerektiğinde cevabınızı verip kenara çekilin esinize de boş yere anlatmayın nasılsa annesini tutacak siz de kötü oldugunuzla kalacaksınız
kesinlikle katiliyorum. bu tarz kadinlar eslerinin de cocuklarinin da beynini kemiriyorlar, simdi de sizinle ugrasiyor.

Eşiniz sizden yana bu yuzden pek dert edecek bir şey yok aslında. Eğer eşiniz annesine her şeyi anlatmıyor ise sıkıntı yok. Onların istediği gibi değil kendi istediğiniz şekliyle hareket edin .. Çok sık gelip gitmeye gerek yok onu siz kendinize göre ayarlayın bi kaç defa bir şey dediğinde politik cevaplar verin geçin yani .

Sizin hassas olduğunuz konularda damariniza basıp üzerine saldırmak istiyor siz cevap verip cildirsaniz ayilip bayılıp ben ne dedim ki yanlış anladı diyecek elinizi eteginizi çekin sizin ruhunuzu emen kişilerle olmayın çok ama çok resmi konusin gerektiğinde cevabınızı verip kenara çekilin esinize de boş yere anlatmayın nasılsa annesini tutacak siz de kötü oldugunuzla kalacaksınız
Ailem konusunda sözlerine bile eşim iyi niyet diyor. İyi niyetli insan, ben böyle aile görmedim, çok kopuksunuz falan der mi? Anne bile demiyorum. Bazen sizli bizli konuşuyorum. Aşırı aşırı resmiyim. Sorularına da yuvarlak cevap vereceğim. Bcaagında kitle çıkmış, dün sürekli hüngür hüngür aglamış. Çok agrıyor diye. Ortalığı ayaga kaldırdı. En ufak şeyde oturup aglıyor. Emınım duygu sömürüsü yapar eşime. Tek kozu aglamak. Gülerek laflarımı söyleyecegim ona.

Bozulacak zaten ay keske almasaydın, ne gerek vardı diye.
Ama cidden evlerı eski eşya kaynıyor. O kadar cok atılacak sey varki. Neden atmıyorlar bolmiyorum
Hastalık bu yaşlıların çoğunda var. Annemimmevini görsen hala 60lı yıllardan kalma bekarlık giysilerini saklıyor bir gün moda olur giyersiniz diye 🤣 bizim bebeklik giysilerimizi bile saklamış çocuklarımıza giydirmedik diye hala söyleniyor. Yalnız değilsin emin ol

Ailem konusunda sözlerine bile eşim iyi niyet diyor. İyi niyetli insan, ben böyle aile görmedim, çok kopuksunuz falan der mi? Anne bile demiyorum. Bazen sizli bizli konuşuyorum. Aşırı aşırı resmiyim. Sorularına da yuvarlak cevap vereceğim. Bcaagında kitle çıkmış, dün sürekli hüngür hüngür aglamış. Çok agrıyor diye. Ortalığı ayaga kaldırdı. En ufak şeyde oturup aglıyor. Emınım duygu sömürüsü yapar eşime. Tek kozu aglamak. Gülerek laflarımı söyleyecegim ona.
Ay bu bana birini hatırlattı 🤢ağlayarak ve duygu somurusuyle evlatlarını elinde tutmaya çalışıyor araya girdikçe köpek gibi haklı olsan da sen suçlu olacaksın.Esini bosamayi düşünmüyorsan ona yansitmamalisin

Kv ve kayinpederinin agzinin ayari yok.Kp kim ki seni anne evine geri gönderecek.Eşin yolu gostermis.Fazla merhametten maraz dogar.Kv sana merhamet ediyor mu ki aglayacak diye endiselendin? Samimiyet isteyen samimi ve art niyetsiz davranır.Laf sokmaz.Biraz da o kırılsın birak.Korkma.

Eş “istemiyorsan görüşme” demiş.
Adam daha ne desin?
Bu kadar kafaya takacak ne var?
Canını sıkıyorsa görüşme, bu kadar basit.

Hastalık bu yaşlıların çoğunda var. Annemimmevini görsen hala 60lı yıllardan kalma bekarlık giysilerini saklıyor bir gün moda olur giyersiniz diye 🤣 bizim bebeklik giysilerimizi bile saklamış çocuklarımıza giydirmedik diye hala söyleniyor. Yalnız değilsin emin ol
Sanırım çogunda var birşeyi atamama hastalıgı🤣Atmasında, banada vermeye kalkmasın.

Ay bu bana birini hatırlattı 🤢ağlayarak ve duygu somurusuyle evlatlarını elinde tutmaya çalışıyor araya girdikçe köpek gibi haklı olsan da sen suçlu olacaksın.Esini bosamayi düşünmüyorsan ona yansitmamalisin
Maalesef geçen içimi döktüm eşime. O da canını sıkıyorsa görüşme dedi.Çocuk gibi aglıyor. Eşimde kıyamıyor

Bu sefer eşime, eşini aradım açmadı, geri de dönmedi diyecek. Birşey mi oldu yoksa falan tribe girecek.
Güzel kardeşim kimi ararsa arasın ne tribe girecekse girsin sana ne başka derdin yok mu şu hayatta, yoksa ben sana anlatayım bir iki tane otur onlara üzül
Bak valla çok boş şeyler yazık gençliğine huzuruna

Sanırım çogunda var birşeyi atamama hastalıgı🤣Atmasında, banada vermeye kalkmasın.
Direnip almayacaksın, zorla gönderirse de eskiciye satacaksın, sorarsa istemediğimi söylemiştim ihtiyacı olan birine gönderdim diyeceksin. Küçük bir kıyamet kopar ama Bir daha yapamaz. Bir defalık o kıyameti göze alman lazım.

Kv ve kayinpederinin agzinin ayari yok.Kp kim ki seni anne evine geri gönderecek.Eşin yolu gostermis.Fazla merhametten maraz dogar.Kv sana merhamet ediyor mu ki aglayacak diye endiselendin? Samimiyet isteyen samimi ve art niyetsiz davranır.Laf sokmaz.Biraz da o kırılsın birak.Korkma.
Ona karşı öyle resmiyimki şuan. Dün agladı, sızladı, herkesi ayaga kaldırdı. Aramadım bile. Bugün doktor fıtık olabilir demiş, gene aramadım. İçimdeki merhamet duygusunu bitirdi. Dilinin ayarı yok.Dilini tutmayı ögrensin.
Tüm çevresine karşı, gelinimle aramız çok iyi, hiç karışmıyorum, anne kız gibiyiz diyor. Tabiki, büyük bir yalan.
Son zamanlarda gidince onun yanına bile oturmuyorum.

Ona karşı öyle resmiyimki şuan. Dün agladı, sızladı, herkesi ayaga kaldırdı. Aramadım bile. Bugün doktor fıtık olabilir demiş, gene aramadım. İçimdeki merhamet duygusunu bitirdi. Dilinin ayarı yok.Dilini tutmayı ögrensin.
Tüm çevresine karşı, gelinimle aramız çok iyi, hiç karışmıyorum, anne kız gibiyiz diyor. Tabiki, büyük bir yalan.
Son zamanlarda gidince onun yanına bile oturmuyorum

Direnip almayacaksın, zorla gönderirse de eskiciye satacaksın, sorarsa istemediğimi söylemiştim ihtiyacı olan birine gönderdim diyeceksin. Küçük bir kıyamet kopar ama Bir daha yapamaz. Bir defalık o kıyameti göze alman lazım.
Zaten eşime dedimki getirirsen satarım hurdacıya dedim

Bu sefer bana kinlenirse hepsi. Ya daha kötü olursa
Eşin istemiyorsan görüşme dşyorsa bu yolu kullanma hakkın var. Abartma tabi ama görüşmelerde de muhatap alıp sorularına cevap verme mümkün olduğu kadar. O sordukça sen konuyu başka yere çek, komşuları akrabaları falan sor, alakasız şeyler sor.

Back
X