Kv ile iletişimi minimum tutmak

Atıyorum buzdolabı alacagız diyorum ya aaa sakın alma, biz yeni alırsak bunu size veririz diyor. İki kişi çalışıyoruz bu arada.Direk emrivaki alma diyor.Maaş konusunda hep yuvarlak cevaplar veriyorum.
Halı konusunda mesela eşimin eline tutuşturuyor.Öyle sorma huyu yok.
2 senedir bu problemler katlanarak artıyor. Uyarınca düzelir gibi oluyor sonra eskiye dönüyor. 60 küsur yaşında kadın degişmez. Eşimde sıkıldı artık, mesafe koy diyor.

Duyma, görme, bilme.
Tabii ki mesafe koyacaksınız.
Bunu nasıl yapacağınız aile içi dinamikler bağlı.
Ben tamamen gelip gitmemeyi doğru bulmuyorum.
Gittiğinde gerekirse şurda iş varmış aa yapalım yada hiç ilgin olmamasına rağmen aa şu örgü şu modelmiş gibi havadan sudan meseleler konuşulabilir.

Yok 😂
Dur hangimiz karıştırdı emin değilim şu an
İkisi de benzer tipler aslında
Sunshine daha dürüst ve gelişime açık
Bu arkadaş bildiğimiz art niyetli

Sunshine kanaryaydı galiba
Bu arkadaş kedi 😂😂
Sunshine ile alakası yok. Bu Sensizasla, benbirkediyim ve portakallıordek. İnsanlar yardım istiyor diye algılayıp paragraflar döşüyorlar, zamanlarını enerjilerini harcıyorlar ona dayanamıyorum ben, yoksa gelsin yazsın içini döksün gitsin bana ne yani. Bi de dürüst olsun, nick değiştirince tanımayız sanıyordu, komple profil değiştirdi yine tanımayız sanıyor.

Evde görüştüğümüzde bile kv ile bayaa mesafeliyim. Son zamanlarda cevap vermeye başladım kvye.Eşim annem kötü niyetle söylememiştir dedi, annesi adına özür diledi benden. Annesi ile konuştukça kadından nefret ediyorum.
Eşinizi takdir ettim çok güzel duruşu var bu duruşu sergileyen erkek nadir veya bana denk gelmedi ailesinin tutumlarını kafanıza takmayın umursamayın eşiniz zaten arkanızda eşinize çok dillendirip bunaltmayın mesafeli olun yüzeysel sohbetler yapın çok samimi olmayın onların bu şekilde olduğunu kabullenip saygınızı bozmadan sınırlarınızı çizin

Sensizasla diye hatırlıyorum
Benbirkediyim de olabilir
Ay ben biliyorum onu, kv evine halı koltuk örtüsü getirip semişti kirlenmesinler diye, kaldırıp atamıyordu 🤣

E be kızım böyle içinden homurdanmakla hiçbir şey çözülmez, icraata geçmeyeceksen konu açma

Benim kp de bana şöyle davranırsan böyle yaparsan alırım çocuğunu elinden boklu bezini bile bulamazsın demişti, kv de baaak işte bu böyle bir adam ayağını denk al hergün bu eve gelinecek torunumu ben büyütecem dedi
Örnek verdikleri davranışları misliyle yapıyorum onlara, bazen evladımı görmek için bizim evin sokağına geliyorlar canım istemiyorsa çocuğumu camdan bile göstermiyorum, en son iki yıl önce evimize adım attılar, kp ailenin reisini eşim ve ben olarak ilan etti herkese, bana sormadan çocuğuma bir çorap bile almıyor, siz neyden bu kadar korkuyorsunuz kp inizin karısı değilsiniz kp inizin nikahında değilsiniz, eşya da değilsiniz postalayıp gönderilecek, eşinizin dediğini yapın ne eksik ne fazla sonrada keyfinize bakın
Akla ihtiyacınız yok kocanız gayet aklı başında bir adam, onun aklı yeter
Ağlarsa ağlasın size ne?
Ay bu ne terbiyesizlik cidden

Dimi
Bu olay olduğunda 15 gün olmuştu doğum yapalı
Babası eşimi evlatlıktan sildi filan
Abuk subuk hareketler
Bizde krizi avantaja çevirdik, şimdi bizim için ölüp bitiyorlar terbiye oldular koskoca torun torba sahibi insanlar
Sizi tebrik ediyorum gerçekten dik duruşunuz için. Bu tarz insanlara karşı böyle olmak lazım.

Ay ben biliyorum onu, kv evine halı koltuk örtüsü getirip semişti kirlenmesinler diye, kaldırıp atamıyordu 🤣

E be kızım böyle içinden homurdanmakla hiçbir şey çözülmez, icraata geçmeyeceksen konu açma
Bak yine zaten halılarıma karışıyot demiş ya😂😂

Hepsi bir delirmeye bakar deli deliyi görünce çomağını saklarmış az bir ses cıkar.Ben hep sustum hep alttan aldim sonra bana bir delirme geldi simdi mum oldu mum ne bir laf sokma ne bir huzursuzluk var sen sağ ben selamet.Sustukca kurtulman imkansız

Yok 😂
Dur hangimiz karıştırdı emin değilim şu an
İkisi de benzer tipler aslında
Sunshine daha dürüst ve gelişime açık
Bu arkadaş bildiğimiz art niyetli

Sunshine kanaryaydı galiba
Bu arkadaş kedi 😂😂
Kızlar ben bu değilim. Giggles doğru söylüyor eski adım kanaryaydı benim küçüğüm sağlıkçıyım bu hanfendi başka biri.

ayy eskiden bende hemen çözerdim çözemiyorum şimdi yaa
konularından hatırladıklarınız var mı :KK70:
Bak arkadaş hatırlattı bi tanesini
Bi de ismini değiştirmişti sanki baba tarafını sevmediği için
Kızlar ben bu değilim. Giggles doğru söylüyor eski adım kanaryaydı benim küçüğüm sağlıkçıyım bu hanfendi başka biri.
Eski isimlerinizin ikisi de hayvan olunca karıştı

haftada 2 kez düzenli tlf açardım
küçük eltimin hiç aramadıgını söylendi bir gün , banada çok ilginç geldi hani ben arıyorum yaaa,
garip dedim ben annemıde senide ararım dedim , ben 2 senelik o 1 senelik evli ,
bana döndü dedi ki büyük eltimden bahsederek X imde beni hep arar dedi , bekledim hee kızım sende arıyorsun demesini ,
mal gibi yüzüne bakıyorum ama asla demedi , ( aramasam böyle birr beklentim olmayacak ama arıyorum yani )
birdaha da asla nasılsınız demek için aramadım aramamda ,
Anladım. Ben de şöyle bir şey yaşamıştım çok sinir olmuştum. Kolay kolay umursamam aslında karacahil der geçerim herkese. Kaynanatoru aradım anneler günün kutlu olsun dedim. Sağol dedi. Senin de kutlu olsun falan demedi. Kalite çok önemli 😉

Back
X