- 13 Temmuz 2017
- 70
- -144
- 38
- Konu Sahibi Sweetlover
-
Tavrını belli edersin bir araya gelmek zorundasiniz çünkü. Özür dileme asla. Onlardan özür beklemek de hakkin. Gelirlerse kapın açık olsun. Esin de seni tutar bu sekilde olursa. Karim elinden geleni yaptı der. Ama aramaz sormazsin kimseyi.Kızlar merhaba. Instagramda kendi ailemle ve eşimle yemek yerken attıgım foto üzerine kv ve kız kardeşi kıskançlık krizine girdi. Birbirlerini dolduruşa getirip kv nin yegeni bunun üzerine bana saçma bir mesaj attı. Bu arada hamileyim haketmediğim ithamlarda bulundular. Ve çoğu uydurmaydı. Yani kv Bi çok şeyi kız kardeşi ve yegenine yaşan yanlış anlatmış. Eşim de çok sinirlendi teyze ve kuzenini sildi ama annesine sadece tavır yapıyor. Sonuçta annesi onu silemez ama teyzeye ve kuzene bu haddi veren benim kv. Kaldı ki beni tanımıyor bile. Çünkü evlilik sürecinde her şeyi eşimle ben yaptım onunla vakit geçirmedim. Onun bu yalancılıgı hamile halimle beni üzmekten çekinmeyen tavrı beni çıldırttı ve kendisine inanmadığını söyledim. Çünkü masumu oynadı. Güya kız kardeşi kendi kendine bana dolmuş yersen. Eşime de söyledim annenle ipleri kopardım diye. Ama evime gelip gitme olayları nasıl olur. Bebek doğunca işler nasıl gelişir. Fevri mi davranıyorum bilmiyorum. Bu arada teyze ve kuzen herhangi bir özür dilemedi.
O gün özel bir günümüzdü. Ve o günle ilgili yazı yazmıştım. Benim ailemle yemek yenmesi dert oldu sanırım. Kaldı ki bir kaç gün sonra kv ile yenecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?