Oo her gün orda olmamı istiyolae zaten o da ayrı bi konu onu da anlamıyorum maden sevmiyosun ne diye her gün sana geliyim istiyosun ki dimiKızmakta haklısın da onun görgüsü o kadar işte
Burada tüm konularda var nerede ise ayy oğlum zayıflamış diyen Kvler adamlar 5 kg alır anaları zayıflamış gelin bakamıyor der
O da seni yetiştirdiği yönlendirdiği kanaatinde gençsin vs diye
Bak 10 yılı aşkın süredir evliyim Kv benim için bile aman o yemek pişiriyor mu sanki diyor çocuğum vs de var
Bunları takmayacaksın ki demeyecek ha bu arada kocanı da eğiteceksin zira eşim şok olmuş ne yani biz aç mı yaşıyoruz demişti mesela
Bu arada madem sınavın vs var takma şu Kv yi bak her gün orada oturacaksın vs demiyorlar en azından otur evinde rahat rahat çalış dersini
Dipnot çocuk için acele etme
evet benim de tek istediğim bu ama eşim onlara laf söylemeyi beceremez ve bana gelince de aslan kesilir laf eder de eder.İnanin anneme babama laf etmeler her kavgada üste çıkmalar vs artık bıktım Sesini duysam cinnet gecircem sanıyorum.O da hala sivri dilli olmaya devam ediyor.Ama kendini ifade biçimi bu
Eşin de ben Kocaman adamım anam mı o bana baksın diyecekti
Bazı şeyleri eşin demeli ya da o beceremiyorsa sen diyeceksin kavgasız gürültüsüz pat diye
Bu arada kp aşağıda kar ile uğraşırken eşin evde oturuyormuş çay mı içiyorsunuz demiş yok demiş bu durumda o Zaman bana neden yardım etmiyorsun demek yerine konuyu sana çevirip çay da mı yapmıyor demiş esasen ne boş boş oturuyorsun orada demek istemiş
Bakın biz uzaktan konuşuyoruz o hayatı yaşayan sizsiniz
Sınırı çizecek o şekilde yaşayacak olan da sizsiniz
her lafı olumsuz ya da her lafı olumlu da yorumlayabilirsiniz ama mesafe koyup belirli bir ilişki kurup ikinizin hayatına da müdahale ettirmezseniz sanki daha huzurlu olursunuz gibi
Eşime mesafe koymamin nedeni şu ben ne desem boşver diyor onlarda kendince haklı diyor.Esim bana yapar herşeyi diyemiyor.Onlar da sürekli hayatımizda olmak istiyor.Ve bu durum beni delirtmek üzere bu ömür böyle geçer mivalla kusura bakmayın dikkatim dağılıyor tekrar toplayamıyorum diceksin canım, hatta ergenler gibi kapına ders çalışıyorum rahatsız etmeyin diye yazı ascaksın, delidir ne yapsa yeridir dicekler sana, artık deliliğe vurdurcaksın madem öyle
o işler öyle iki dakkadan bişey olmazla olmuyor yani
eşin sana anneme babama hizmet et demiyorsa eğer mesafe koyman yersiz
Benim kv de aynı denetlemeye gelir sürekli oğluma ne yedirip ne içiriyor evi temiz mi filan diye. Üstelik kendisinin yemek yapmaktan anladığı Yok bana akıl veriyor sarma sarmayı biliyormuy muşum oğlu çok severmiş adam bekarken evde yemek bile yemezmiş sen nerden bileceksin ne sevdiğini. Her şeye bi burunlarını sokmasalar keşke de bizde ona göre saysak sevsek ama nerdeee...Ne eşime ne bana öyle sormuyo ama taş atiyo hemen eşimin üstünü başını inceliyor onun dışındada işte benim oğluma bakıcak benim oğluma güzel yemekler yapıp üstünü başını temiz tutucak ütüsüz cikarmiycak falan filan. Ben bunların hepsini zaten yapıyorum ama o kadın istediği için değil ben öyle gördüm kendim için eşime bakıyorum ama o öyle değil annesine ben ona bakıyorum ama aynı şeyi göremiyorum dedim e kızım sen evdesin çocuğum çalışıyo yorgun argın geliyo dedi sen nerden biliceksin ki onunla yaşayan artık benim dedim annesine. Herseyde bi laf sokma peşine giriyo yani en ufak bişeyimi gordumu fırsat verdim mi hemen laf söylüyo sonra şaka şaka diyo nasıl bir zihniyettir bu ben anlamıyorum işine gelince saf işine gelince şeytan
Eşime mesafe koymamin nedeni şu ben ne desem boşver diyor onlarda kendince haklı diyor.Esim bana yapar herşeyi diyemiyor.Onlar da sürekli hayatımizda olmak istiyor.Ve bu durum beni delirtmek üzere bu ömür böyle geçer mi
İnan onu bende anlamış değilim sevmiyor ama ısrarla arıyor geliyor Şen'inde gitmeni istiyor galiba bunaltmak darlamak hoşlarına gidiyor. Bunlar resmen psikopat.Oo her gün orda olmamı istiyolae zaten o da ayrı bi konu onu da anlamıyorum maden sevmiyosun ne diye her gün sana geliyim istiyosun ki dimi
O kafa, o yaşanmışlıkla bunu söylüyor.Ya yine sorun çay oldu.Hanimefendi sürekli oğluma şunu yap bunu yap ona iyi bak diyor ona hizmet etmek zorundasın diyor.Esime de surekli oğlum sana şunu yapıyor mu bunu yapıyor mu sana iyi bakiyo mu mutsuz gibisin diyor.Beni gelin olarak istememişler yalnızca eşimle araları açılmasın diye beni idare ediyolarmis öyle diyorlar.Ona rağmen hem bana yüzsüz yüzsüz laf edip hem de her fırsatta benimle konuşmaya laf sokmaya yer aramasından bıktım
+1Kp belki de ara bulmaya çalışıyordur hiç böyle düşündünüz mü
Nerede yaşıyorsunuz bilmem ama tarzı iç Anadolu'nun Babacan amcaları gibi geldi
Sert görünüp gelin çay getir deyip esasen ilişkiyi koparmamaya çalışıyor
Ya da işte buyur baba densin istiyor olay kahve değil ki
Gönül ne kahve ne kahvehaneye gönül sohbet ister kahve bahane
Bu arada neden çıkıyorsunuz Kv ye madem küssünüz çıkmayın insan Nasıl zorunda kalır ki
Üst komşu ile küs değilim bir kere zorunda kaldım çıkmaya banyosu aşağıya aktı bu durumda bile eşinize söylersiniz o da annesine söyler yani
Nasıl zorunda kaldığınızı ve kapıyı açmadığını Cidden anlayamadım
İşte sevgim bitmek üzere sanki.Yani ben anlamıyorum siz beni tanımayan insanlar bile boşver diyip geçmiyor bana yorum yapıyorsunuz eşimse boşver diyip geçiyorgeçmez o yüzden ne okuyorsun bilmiyorum da okulunu bitirip bir an önce iş bulmalısın, akşam 7-8 de geleceğin bir işin olsa bu kadar darlamazdı seni bu durumlar, sosyal hayatın pek yok galiba, onunda etkisi var bence psikolojinde
yani sen de biliyorsun ki ne olursa olsun taşınmanız lazım hatta bayağı uzağa, o yüzden eşinin maddi durumu yetmiyorsa ve sen eşini seviyorsan ayrılmak istemiyorsan, çalışıp sen şartları olgunlaştıracaksın
ama sevgim bitti diyorsan bu eziyeti çekmenin manası yok
Olur mu hiç o koca burunlarinı illa ki sokucaklar en nefret ettiğim şeydir bize de gelince balkonun orda kombi dolabı var kaynana orayı acip eşim sigara iciyomu icmiyomu diye ona bakar sigara kutusunu açar bakar kül tablasina bakar bende inadına hayatta kül tablasini boşaltma bişey desinde hadsiz yere ben de laf sokayim diye beklerim benim evimde yaptığı terbiyesizlikBenim kv de aynı denetlemeye gelir sürekli oğluma ne yedirip ne içiriyor evi temiz mi filan diye. Üstelik kendisinin yemek yapmaktan anladığı Yok bana akıl veriyor sarma sarmayı biliyormuy muşum oğlu çok severmiş adam bekarken evde yemek bile yemezmiş sen nerden bileceksin ne sevdiğini. Her şeye bi burunlarını sokmasalar keşke de bizde ona göre saysak sevsek ama nerdeee...
ne demek kitlemek anlamadim ya sacmalikYa bizim kp biraz KV akıllı.Ama inanın çok doldum yaşım daha 20 ve idare edemiyorum.Surekli rüyamda eşimden ayrildigimi görüyorum.Esim hiç bi sorunumu dinlemiyor.Haftaya sınavlarım başlayacak ama tek yapmak istediğim yataktan çıkmayıp akşama kadar ağlamak.Bi yere gidicek oluyorlar dış kapıyı üstüme kilitliyolar.Surekli benden hizmet bekliyorlar ve oğullarına aşırı düşkünler.
Aynı şeyi bizimkide yapıyor sigara çok içiyor mu içmiyor mu ona sigarayı bıraktır bak eltin nasıl bıraktırdı bilmem ne. Kaynım çok kılıbık adeta kadının ağzına bakıyor ne dese yapıyor. Benim eşim bişeyi yapma desen inadına yapar her insan bir değil ki böyle de cahil bi kadın. Buzdolabını açar bakar inceler insanı sinir hastası ederlerOlur mu hiç o koca burunlarinı illa ki sokucaklar en nefret ettiğim şeydir bize de gelince balkonun orda kombi dolabı var kaynana orayı acip eşim sigara iciyomu icmiyomu diye ona bakar sigara kutusunu açar bakar kül tablasina bakar bende inadına hayatta kül tablasini boşaltma bişey desinde hadsiz yere ben de laf sokayim diye beklerim benim evimde yaptığı terbiyesizlik
Biktiysan ya tasin ya bosan. Ikisine de yanasmiyosun kusura bakma da. Tasin diyince paran yetmez bosan diyince baban sans ver demismis. E o zaman duymayacaksin susup oturcaksin.Ya yine sorun çay oldu.Hanimefendi sürekli oğluma şunu yap bunu yap ona iyi bak diyor ona hizmet etmek zorundasın diyor.Esime de surekli oğlum sana şunu yapıyor mu bunu yapıyor mu sana iyi bakiyo mu mutsuz gibisin diyor.Beni gelin olarak istememişler yalnızca eşimle araları açılmasın diye beni idare ediyolarmis öyle diyorlar.Ona rağmen hem bana yüzsüz yüzsüz laf edip hem de her fırsatta benimle konuşmaya laf sokmaya yer aramasından bıktım
Kendileri yapınca normal biz yapsak adımızı çıkarırlar. Eşime kaç defa soyluyo bak oğlum içme Onu içme bunu içme en sonunda dayanamadim anne bekarliginda seni dinliyomuydu diye sordum Hayır dedi o zaman bu saatten sonra dinlemesini hiç bekleme 36 yaşında adam eğer karisicak biri varsa o da benim eşi olarak bana düşer çok şükür ki alkol konusunda beni dinler zaten dedim sustu bir kere söylersin anlarız da bekarliginda dinlememis seni artık sustainable bi kenara çekik karısı var artık ama kaynanalar onu kabul edemiyo ben ogullarini niye evlendirdiklerini hiç anlamıyorum böyle yaparak ele ne gecicek kiAynı şeyi bizimkide yapıyor sigara çok içiyor mu içmiyor mu ona sigarayı bıraktır bak eltin nasıl bıraktırdı bilmem ne. Kaynım çok kılıbık adeta kadının ağzına bakıyor ne dese yapıyor. Benim eşim bişeyi yapma desen inadına yapar her insan bir değil ki böyle de cahil bi kadın. Buzdolabını açar bakar inceler insanı sinir hastası ederler
Ben onlara aylarca güler yüzlü davrandım.Onlar dışarda çalışırken yemeklerini bile yapıp verdim.Ama derdi arayi bulmak değil KV ile kavga ederken o da arkadan konuşuyordu.Ve eşime sürekli sana şu yapıyor mu oğlum bunu yapıyor mu oğlum diyor utanmasa seninle sevisiyo mu diyecek
Eşi kahve yaparsa eşinin elinden içer. Siz yaparsanız Gelininin elinden kahve içer. Ikisi farklı seyler. Biraz anlamaya çalışın bence. Belliki sizin elinizden istemiş ne var bunda ki.
Ben de zaten ben ona kahve yapmam demedim.Ama bi güzelce hadi kızım bi kahe yap bana demek var bi de gelip sana çay yapıyor mu yemek yapıyor mu oğlum demek üstelik ne zaman dışarı çıksalar dis kapıyı üstüme kilitliyolar kp ile kvEşi kahve yaparsa eşinin elinden içer. Siz yaparsanız Gelininin elinden kahve içer. Ikisi farklı seyler. Biraz anlamaya çalışın bence. Belliki sizin elinizden istemiş ne var bunda ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?