- 1 Aralık 2012
- 1.211
- 1.357
- 333
Kp belki de ara bulmaya çalışıyordur hiç böyle düşündünüz mü
Nerede yaşıyorsunuz bilmem ama tarzı iç Anadolu'nun Babacan amcaları gibi geldi
Sert görünüp gelin çay getir deyip esasen ilişkiyi koparmamaya çalışıyor
Ya da işte buyur baba densin istiyor olay kahve değil ki
Gönül ne kahve ne kahvehaneye gönül sohbet ister kahve bahane
Bu arada neden çıkıyorsunuz Kv ye madem küssünüz çıkmayın insan Nasıl zorunda kalır ki
Üst komşu ile küs değilim bir kere zorunda kaldım çıkmaya banyosu aşağıya aktı bu durumda bile eşinize söylersiniz o da annesine söyler yani
Nasıl zorunda kaldığınızı ve kapıyı açmadığını Cidden anlayamadım
Eşimle aramızdaki sorun şu beni hiç dinlemiyor derdi mı sıkıntısı mi var yok yani çok sıkıldım biz birinci katta oturuyoruz eşim evdeyken kp ta camın önüne gelip içeri bakıyorKocanla aranda herhangi bir sorun yoksa kv kpnin dediklerine he de gecsin. Onlar dedi diye her seyi kafaniza takmayin. Sen kocanla muhabbetine bak. Ortayi bosuna geriyorsun ve sadece kendine zarar veriyorsun farkinda degilsin.
Evet eşim goruseceksin mecbur diyor sonra daha çok sorun çıkar diyor e be adam sen erkek degilmisin çıkmak zorunda değil diyemiyo musun demek istiyorumEsi konusmasi icin baski yapiyor sanirim dile dokmese de suan hareketleri ile yapiyor sanirim ki sevmedigi halde cikiyor ..
Bu konuda haklisiniz evet. Ama size karşı kyinvalidenlerin tutumu neden boyle. Muhakkak bir sebebi vardır. Yasanmisliklariniz çok mu oldu. ? Veya kimi insanlar mizacı gereği sert konuşurlarBen de zaten ben ona kahve yapmam demedim.Ama bi güzelce hadi kızım bi kahe yap bana demek var bi de gelip sana çay yapıyor mu yemek yapıyor mu oğlum demek üstelik ne zaman dışarı çıksalar dis kapıyı üstüme kilitliyolar kp ile kv
Bu tavırlarının sebebi şu beni istememişler gelin olarak.Esime kapalı gelin istiyolarmis her fırsatta bunu der kapalı ev kızı arıyodum diye ama ben öğretmenlik okuyorum ve açığımBu konuda haklisiniz evet. Ama size karşı kyinvalidenlerin tutumu neden boyle. Muhakkak bir sebebi vardır. Yasanmisliklariniz çok mu oldu. ? Veya kimi insanlar mizacı gereği sert konuşurlar
Laf sokmadan beyan edemezler karşı tarafa isteklerini. Onlarda böyle mi ?
Kaç yaşındasınız. Ne kadarlik evlisiniz ? Yaşınız küçük diye mi sizi bu kadar aşağılıyor acaba dicem de. Öğretmenlik okuyorsanız çok küçük değilsiniz. Kişisel problemleriniz oldu mu ailesiyleBu tavırlarının sebebi şu beni istememişler gelin olarak.Esime kapalı gelin istiyolarmis her fırsatta bunu der kapalı ev kızı arıyodum diye ama ben öğretmenlik okuyorum ve açığım
20 yaşındayım pek oldu da denemez ama oğlunu çok kıskanıyor benden başlarda çok yeni evliyiz olur dedim ama 9 aylık evliyim daha düzelmedi hatta daha beter oluyorKaç yaşındasınız. Ne kadarlik evlisiniz ? Yaşınız küçük diye mi sizi bu kadar aşağılıyor acaba dicem de. Öğretmenlik okuyorsanız çok küçük değilsiniz. Kişisel problemleriniz oldu mu ailesiyle
Davulun sesi uzaktan hos gelirmiş zaten . Bu da o hesap. Allah yardımcınız olsun .. zor..Simdiki aklim olsaydi asla esimin memleketine yerleşmeyi ve kv ye yakin oturmayi kabul etmezdim.Hayatimdaki en büyük hatam diyorum bu mevzuya..
Diyeceğim o ki uzaga tasinmadan sorunlar bitmez bitmiyor malesef.
Uzak şehirlerde olup yine de sorunlar yaşayanlar var. Kötü olan uzakta bile olsa zarar veriyor. Evlenmek zor evliliği yürütmek de zor zaten iki farklı insan bi evin içinde bazı zorluklar yaşıyorsun bide üstüne kv kp derdi eklenince iyiden iyiye içinden çıkılmaz bi duruma giriyorsunSimdiki aklim olsaydi asla esimin memleketine yerleşmeyi ve kv ye yakin oturmayi kabul etmezdim.Hayatimdaki en büyük hatam diyorum bu mevzuya..
Diyeceğim o ki uzaga tasinmadan sorunlar bitmez bitmiyor malesef.
Ben de öyle düşünüyorum ama en azından yüzlerini bu kadar sık görmemUzak şehirlerde olup yine de sorunlar yaşayanlar var. Kötü olan uzakta bile olsa zarar veriyor. Evlenmek zor evliliği yürütmek de zor zaten iki farklı insan bi evin içinde bazı zorluklar yaşıyorsun bide üstüne kv kp derdi eklenince iyiden iyiye içinden çıkılmaz bi duruma giriyorsun
Eşimle aramızdaki sorun şu beni hiç dinlemiyor derdi mı sıkıntısı mi var yok yani çok sıkıldım biz birinci katta oturuyoruz eşim evdeyken kp ta camın önüne gelip içeri bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?