KV ile kavga ve sonrasinda olanlar

Esi konusmasi icin baski yapiyor sanirim dile dokmese de suan hareketleri ile yapiyor sanirim ki sevmedigi halde cikiyor ..

Kocanla aranda herhangi bir sorun yoksa kv kpnin dediklerine he de gecsin. Onlar dedi diye her seyi kafaniza takmayin. Sen kocanla muhabbetine bak. Ortayi bosuna geriyorsun ve sadece kendine zarar veriyorsun farkinda degilsin.
Eşimle aramızdaki sorun şu beni hiç dinlemiyor derdi mı sıkıntısı mi var yok yani çok sıkıldım biz birinci katta oturuyoruz eşim evdeyken kp ta camın önüne gelip içeri bakıyor

Esi konusmasi icin baski yapiyor sanirim dile dokmese de suan hareketleri ile yapiyor sanirim ki sevmedigi halde cikiyor ..
Evet eşim goruseceksin mecbur diyor sonra daha çok sorun çıkar diyor e be adam sen erkek degilmisin çıkmak zorunda değil diyemiyo musun demek istiyorum

Bu konuda haklisiniz evet. Ama size karşı kyinvalidenlerin tutumu neden boyle. Muhakkak bir sebebi vardır. Yasanmisliklariniz çok mu oldu. ? Veya kimi insanlar mizacı gereği sert konuşurlar
Laf sokmadan beyan edemezler karşı tarafa isteklerini. Onlarda böyle mi ?

Bu tavırlarının sebebi şu beni istememişler gelin olarak.Esime kapalı gelin istiyolarmis her fırsatta bunu der kapalı ev kızı arıyodum diye ama ben öğretmenlik okuyorum ve açığım

Bu tavırlarının sebebi şu beni istememişler gelin olarak.Esime kapalı gelin istiyolarmis her fırsatta bunu der kapalı ev kızı arıyodum diye ama ben öğretmenlik okuyorum ve açığım
Kaç yaşındasınız. Ne kadarlik evlisiniz ? Yaşınız küçük diye mi sizi bu kadar aşağılıyor acaba dicem de. Öğretmenlik okuyorsanız çok küçük değilsiniz. Kişisel problemleriniz oldu mu ailesiyle

Simdiki aklim olsaydi asla esimin memleketine yerleşmeyi ve kv ye yakin oturmayi kabul etmezdim.Hayatimdaki en büyük hatam diyorum bu mevzuya..

Diyeceğim o ki uzaga tasinmadan sorunlar bitmez bitmiyor malesef.

20 yaşındayım pek oldu da denemez ama oğlunu çok kıskanıyor benden başlarda çok yeni evliyiz olur dedim ama 9 aylık evliyim daha düzelmedi hatta daha beter oluyor

Simdiki aklim olsaydi asla esimin memleketine yerleşmeyi ve kv ye yakin oturmayi kabul etmezdim.Hayatimdaki en büyük hatam diyorum bu mevzuya..

Davulun sesi uzaktan hos gelirmiş zaten . Bu da o hesap. Allah yardımcınız olsun .. zor..

Uzak şehirlerde olup yine de sorunlar yaşayanlar var. Kötü olan uzakta bile olsa zarar veriyor. Evlenmek zor evliliği yürütmek de zor zaten iki farklı insan bi evin içinde bazı zorluklar yaşıyorsun bide üstüne kv kp derdi eklenince iyiden iyiye içinden çıkılmaz bi duruma giriyorsun

Ben de öyle düşünüyorum ama en azından yüzlerini bu kadar sık görmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…