• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ile problemlerim var

simaytanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
390
123
53
Meraba arkadaslar benim sorunm kv ile . Kocamla cok iyiyiz hatta su sıralar fazla iyiyiz sebebide bayramda ailesinin yanina gidicek olmamiz. Kv surekli dedikodumu yapiyo bunu yakaliyorum sonra ben kotu niyetle konuşmadm hep iyi niyetimden diyor ustelik ayri sehirlerdeyz ama ordan bile yetiyor. Benim esim yeni calismaya basladi okuyodu okurken evlendik . Onlar para gonderiodu. 2 yazi onlarla geçirdik ve ben bıktım hu kadından surekli laf sokuyor . Esimle bir tartsmam olsun hemen esime yanasir. Kadinla defalarca konuştum ama anlamiyoda . Ben napicam 5 gun nasil gecicek bununla

eşinizin hatrına dişinizi sıkacaksınız annesi atsan atılsan satsan satılmaz ki bunu dile getiripte eşinizle aranız iyi madem açmayın .

Meraba arkadaslar benim sorunm kv ile . Kocamla cok iyiyiz hatta su sıralar fazla iyiyiz sebebide bayramda ailesinin yanina gidicek olmamiz. Kv surekli dedikodumu yapiyo bunu yakaliyorum sonra ben kotu niyetle konuşmadm hep iyi niyetimden diyor ustelik ayri sehirlerdeyz ama ordan bile yetiyor. Benim esim yeni calismaya basladi okuyodu okurken evlendik . Onlar para gonderiodu. 2 yazi onlarla geçirdik ve ben bıktım hu kadından surekli laf sokuyor . Esimle bir tartsmam olsun hemen esime yanasir. Kadinla defalarca konuştum ama anlamiyoda . Ben napicam 5 gun nasil gecicek bununla

yani Allahtan ayrı şehirlerdesiniz, sabredin 5 gün, siz yinede saygınızı koruyun

Ya esimde farknda mesela ben uyurum oglenleri beni esime sikayet ettigni duydum hikere niye uyuyo kalksin diye beende esime kızıyorum bana cok iyi evet annem oyle diyor ama annesine sus demiyo. Her bayram onlardayiz ve kadın beni boguyor artik

Ya esimde farknda mesela ben uyurum oglenleri beni esime sikayet ettigni duydum hikere niye uyuyo kalksin diye beende esime kızıyorum bana cok iyi evet annem oyle diyor ama annesine sus demiyo. Her bayram onlardayiz ve kadın beni boguyor artik

öğlenleri uyuma prpblemi bende de var, bir saat uyumam lazım yoksa başım ağrıyor evdeyken, ama benim kendi annemde kızıyordu bu duruma, yani uyuma olaylarına genelde büyükler kızıyor öğlen

Belki annem olmadigindandir bilmiyorum. Ama ben sabah 7 de kalkarim bu yuzden oglebleri uyurum kendisi saat 11 12fe kalkiyo ben o saatte kahvaltı yapamam zaten . Sonra bunun lafini yapiyo esime

Daha kendi ayaklarınızın üstünde duramadan evlenmişsiniz. Doğal olarak evliliğinize müdahale hakkını görmüş kendinde kayınvalideniz. Şu saatten sonra toparlanır mı bilmem. Biraz zor görünüyor.

Esinizle madem araniz iyi.hicbiseyi gormeyeceksiniz,duymayacaksiniz.doldurusa gelip saldirmiyosa size sorun yok.birakin konussun dursun.oglen niye uyuyo kalksin lafi mesele olacak bi laf degil.kaynanan oldugu icin degil buyukler genelde boyle dusunuyo.pireyi deve yapmayyin.

TE="Sephora85, post: 37119498, member: 144822"]Daha kendi ayaklarınızın üstünde duramadan evlenmişsiniz. Doğal olarak evliliğinize müdahale hakkını görmüş kendinde kayınvalideniz. Şu saatten sonra toparlanır mı bilmem. Biraz zor görünüyor.[/QUOTE]
İşte korktugum seyde bu böyle gider se ipleri koparticam

Evliligimin ilk günlerinde cok sorunlar yasadim yani artik ufak seyleri buyutuyorm esimle her kavga ettigimde annen gibi olma diodu kv bana sonra bi kavgamiz oldu kv ama cenesini tutamiyo hep sorub hep sorun yani buyutmeminsebebi eski meselelerde var

canım senin baban kardeşlerin falan yok mu neden full tüm bayram ordasınız, 1. günü geçirin, ufak ucuz bi tatile kaçın madem
kadına her yaptığın batıyorsa zaten o da istemiyordur senin kalmanı, bazı kaynanalar böyle işte hem gelini istemez, gelse laf eder gelmese laf eder... ama sadece oğlu gitse ondan mutlusu yok ama öyle yağmada yok

5 gün sabredeceksiniz.. başka çıkar yol yok.
annesine "sus" diyen adam pek yok zaten.
o yüzden siz de alttan alın.. eşiniz okurken evlenmişsiniz.. dolayısıyla kendilerinde hak görüyorlar karışmak için. yapacak bir şey yok. zamanla oturacaktır belki.

ama annesini eşinize şikayet edip de o 5 günü zehir ekmektense biraz alttan alın sabredin tavsiyem..

canım senin baban kardeşlerin falan yok mu neden full tüm bayram ordasınız, 1. günü geçirin, ufak ucuz bi tatile kaçın madem
kadına her yaptığın batıyorsa zaten o da istemiyordur senin kalmanı, bazı kaynanalar böyle işte hem gelini istemez, gelse laf eder gelmese laf eder... ama sadece oğlu gitse ondan mutlusu yok ama öyle yağmada yok
Benim ailem yok annemi hic tanimadim ben kucuukken gitmis babamda suan evli esinin ailesiyle vakit geciriyorlar yani benden rahatsiz oluyolar gibi geliyo kucuk cocuklari var oda benim ablasi olduğumu bilmiyo sıkıntılı oluyo o yuzden babaannemde vefat etti yani yalniz biriyim . Ama bu tatil fikri iyi gibi

Benim ailem yok annemi hic tanimadim ben kucuukken gitmis babamda suan evli esinin ailesiyle vakit geciriyorlar yani benden rahatsiz oluyolar gibi geliyo kucuk cocuklari var oda benim ablasi olduğumu bilmiyo sıkıntılı oluyo o yuzden babaannemde vefat etti yani yalniz biriyim . Ama bu tatil fikri iyi gibi

ailen yoksa işin zor zaten kaynanan bunu fırsat biliyordur, bazen en iyi erkek bile bunu fırsat bilebilir, umarım çalışıyorsundur, çalışmıyorsan mutlaka iş sahibi olmalısın

Ahh benim güzel kayınvalide m annem ahhhh... Canim 5 günde evde mi duracaksiniz ilk gun kalsan evde diger gunler amca Dayi hala ziyaretleri oturmalar falan cikamazmisiniz evden.. AA hatta kayinvaliden sen esin bi aksam cikin yemege gidin ev
ortamından uzaklasin.. Bence esinle
aran iyi orada huzurunu bozma sonra
kayinvaliden madem dedikodunu
Yapiyor firsat verme ona kendi canini da skma. Daha gitmeden kotu düşünme moralini bozma

Ahh benim güzel kayınvalide m annem ahhhh... Canim 5 günde evde mi duracaksiniz ilk gun kalsan evde diger gunler amca Dayi hala ziyaretleri oturmalar falan cikamazmisiniz evden.. AA hatta kayinvaliden sen esin bi aksam cikin yemege gidin ev
ortamından uzaklasin.. Bence esinle
aran iyi orada huzurunu bozma sonra
kayinvaliden madem dedikodunu
Yapiyor firsat verme ona kendi canini da skma. Daha gitmeden kotu düşünme moralini bozma
Basima gelcegi biliyorum ondan bozuluo sinirlerim

Ay Allah sabır versin. Ben bi 5 dk gidip gelicem onu bile istemiyorum..

Konuyla alakali olmak ama bisey sormak istiyorum bende lisede cocuk gelisimi okudum universitede 2 yillk cocuk gelisimi 4 yila hangi bolumlere tamamlaniyor
Bende ygs lys hazrlaniorm bitek 4 yillik coxuk gelisime tamamlaniyor diye biliyorum dgsden cok zor oluyo zaten

Back
X