- 19 Eylül 2014
- 390
- 123
- 53
- Konu Sahibi simaytanem
SagolunAy Allah sabır versin. Ben bi 5 dk gidip gelicem onu bile istemiyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SagolunAy Allah sabır versin. Ben bi 5 dk gidip gelicem onu bile istemiyorum..
esinle iyi olman guzel.. yalniz su kismi anlayamadim 'esimle iyiyiz, cunku ailesinin yanina gidicez'?Meraba arkadaslar benim sorunm kv ile . Kocamla cok iyiyiz hatta su sıralar fazla iyiyiz sebebide bayramda ailesinin yanina gidicek olmamiz. Kv surekli dedikodumu yapiyo bunu yakaliyorum sonra ben kotu niyetle konuşmadm hep iyi niyetimden diyor ustelik ayri sehirlerdeyz ama ordan bile yetiyor. Benim esim yeni calismaya basladi okuyodu okurken evlendik . Onlar para gonderiodu. 2 yazi onlarla geçirdik ve ben bıktım hu kadından surekli laf sokuyor . Esimle bir tartsmam olsun hemen esime yanasir. Kadinla defalarca konuştum ama anlamiyoda . Ben napicam 5 gun nasil gecicek bununla
Su siralar fazla iyiyiz ufak kavga bile yok ailesinn yanina gidicez diye yani orda sorun yasadigimin farkinda bana çok iyu davranio ki gitmemek icin sorun çıkarmayaymesinle iyi olman guzel.. yalniz su kismi anlayamadim 'esimle iyiyiz, cunku ailesinin yanina gidicez'?
Bn bu sene tercih yaptim ins hakkimizda hayirlisi olur cnm kv de takma kafana esinle aran iyiymisBende ygs lys hazrlaniorm bitek 4 yillik coxuk gelisime tamamlaniyor diye biliyorum dgsden cok zor oluyo zaten
Meraba arkadaslar benim sorunm kv ile . Kocamla cok iyiyiz hatta su sıralar fazla iyiyiz sebebide bayramda ailesinin yanina gidicek olmamiz. Kv surekli dedikodumu yapiyo bunu yakaliyorum sonra ben kotu niyetle konuşmadm hep iyi niyetimden diyor ustelik ayri sehirlerdeyz ama ordan bile yetiyor. Benim esim yeni calismaya basladi okuyodu okurken evlendik . Onlar para gonderiodu. 2 yazi onlarla geçirdik ve ben bıktım hu kadından surekli laf sokuyor . Esimle bir tartsmam olsun hemen esime yanasir. Kadinla defalarca konuştum ama anlamiyoda . Ben napicam 5 gun nasil gecicek bununla
Benim babaannemde para gonderiodu her ay yani ki biz evimz esyasni falan kendimz alicaz buyuk oglunun esyalri düğünu onlara aitti yani olagandan fazla bisey yokyat kalk şükret canım
uzaktaymış madem
5 gün sıkıcaksın dişinia her aile de yapmaz onların yaptığını
bekleyin diyebilirlerdi
2 yıl uzun süre
her ay para göndermek için
bırak tek kusuru çenesinin düşük olması olsun
sana BİR KÖTÜLÜK YAPIYORMU
Cok sagol bende aöf yaptim bu sene seneye 4 yillik tamamlamak icin cabalicamBn bu sene tercih yaptim ins hakkimizda hayirlisi olur cnm kv de takma kafana esinle aran iyiymis
normalde de iyi mi peki araniz, hani yaranmaya calismadigi zaman?Su siralar fazla iyiyiz ufak kavga bile yok ailesinn yanina gidicez diye yani orda sorun yasadigimin farkinda bana çok iyu davranio ki gitmemek icin sorun çıkarmayaym
Benim babaannemde para gonderiodu her ay yani ki biz evimz esyasni falan kendimz alicaz buyuk oglunun esyalri düğünu onlara aitti yani olagandan fazla bisey yok
Evet iyi calismaya basladigindan beri iyiyiz yani soyle bi ayriligimz oldu sonra düzeldi .normalde iyi mi peki araniz, hani yaranmaya calismadigi zaman?
Bende o tarz seyler yasadgm icin artik katlanamiyorm . Suan yaptigi hersey batiyo cunku bana cok cektrdi . Artik yapamio ama cenesi durmuoyani canım ne olursa olsun
elinize ekmeğinizi almadan evlenip ailelerinize külfet olmuşsunuz
bu devirde çok az kv kabul eder
seninki kabul etmiş
bırak ta azcık konuşsun
takma bu kadar
biz burda neler okuyorz
kv temizlik yaptırıyor
eşini kışkırtıp yuvalarını bozuyor
şiddeet uyguluyor
aynı şehirde bile değilsiniz
duymazdan gel
adı üstünde kv bu
Bende o tarz seyler yasadgm icin artik katlanamiyorm . Suan yaptigi hersey batiyo cunku bana cok cektrdi . Artik yapamio ama cenesi durmuo