• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ile problemlerim var

Meraba arkadaslar benim sorunm kv ile . Kocamla cok iyiyiz hatta su sıralar fazla iyiyiz sebebide bayramda ailesinin yanina gidicek olmamiz. Kv surekli dedikodumu yapiyo bunu yakaliyorum sonra ben kotu niyetle konuşmadm hep iyi niyetimden diyor ustelik ayri sehirlerdeyz ama ordan bile yetiyor. Benim esim yeni calismaya basladi okuyodu okurken evlendik . Onlar para gonderiodu. 2 yazi onlarla geçirdik ve ben bıktım hu kadından surekli laf sokuyor . Esimle bir tartsmam olsun hemen esime yanasir. Kadinla defalarca konuştum ama anlamiyoda . Ben napicam 5 gun nasil gecicek bununla
esinle iyi olman guzel.. yalniz su kismi anlayamadim 'esimle iyiyiz, cunku ailesinin yanina gidicez'?

Meraba arkadaslar benim sorunm kv ile . Kocamla cok iyiyiz hatta su sıralar fazla iyiyiz sebebide bayramda ailesinin yanina gidicek olmamiz. Kv surekli dedikodumu yapiyo bunu yakaliyorum sonra ben kotu niyetle konuşmadm hep iyi niyetimden diyor ustelik ayri sehirlerdeyz ama ordan bile yetiyor. Benim esim yeni calismaya basladi okuyodu okurken evlendik . Onlar para gonderiodu. 2 yazi onlarla geçirdik ve ben bıktım hu kadından surekli laf sokuyor . Esimle bir tartsmam olsun hemen esime yanasir. Kadinla defalarca konuştum ama anlamiyoda . Ben napicam 5 gun nasil gecicek bununla

yat kalk şükret canım
uzaktaymış madem
5 gün sıkıcaksın dişini
ayrıca her aile de yapmaz onların yaptığını
bekleyin diyebilirlerdi
2 yıl uzun süre
her ay para göndermek için
bırak tek kusuru çenesinin düşük olması olsun
sana BİR KÖTÜLÜK YAPIYORMU

5günden bişey olmaz kahvaltı, akşam yemeği derlen geçer gider..takma bence

Esinde farkinda ama yapacagi bisse yok. Annesi yani.siz sayginizi bozmayin. Bayram belki bayram gibi geçmeyecek sizin için ama ikinci bir alternatif varsa onlari değerlendirmeye calisin

yat kalk şükret canım
uzaktaymış madem
5 gün sıkıcaksın dişinia her aile de yapmaz onların yaptığını
bekleyin diyebilirlerdi
2 yıl uzun süre
her ay para göndermek için
bırak tek kusuru çenesinin düşük olması olsun
sana BİR KÖTÜLÜK YAPIYORMU
Benim babaannemde para gonderiodu her ay yani ki biz evimz esyasni falan kendimz alicaz buyuk oglunun esyalri düğünu onlara aitti yani olagandan fazla bisey yok

Benim babaannemde para gonderiodu her ay yani ki biz evimz esyasni falan kendimz alicaz buyuk oglunun esyalri düğünu onlara aitti yani olagandan fazla bisey yok

yani canım ne olursa olsun
elinize ekmeğinizi almadan evlenip ailelerinize külfet olmuşsunuz
bu devirde çok az kv kabul eder
seninki kabul etmiş
bırak ta azcık konuşsun
takma bu kadar
biz burda neler okuyorz
kv temizlik yaptırıyor
eşini kışkırtıp yuvalarını bozuyor
şiddeet uyguluyor

aynı şehirde bile değilsiniz
duymazdan gel
adı üstünde kv bu

yani canım ne olursa olsun
elinize ekmeğinizi almadan evlenip ailelerinize külfet olmuşsunuz
bu devirde çok az kv kabul eder
seninki kabul etmiş
bırak ta azcık konuşsun
takma bu kadar
biz burda neler okuyorz
kv temizlik yaptırıyor
eşini kışkırtıp yuvalarını bozuyor
şiddeet uyguluyor

aynı şehirde bile değilsiniz
duymazdan gel
adı üstünde kv bu
Bende o tarz seyler yasadgm icin artik katlanamiyorm . Suan yaptigi hersey batiyo cunku bana cok cektrdi . Artik yapamio ama cenesi durmuo

keşke bende senede 5 gün görsem biricik kv'yi
sık dişini sabret kötünün kötüsü var teselli et kendini ben 7/24 görüyom ya

allbaby, post: 37120241, member: 620241"]keşke bende senede 5 gün görsem biricik kv'yi
sık dişini sabret kötünün kötüsü var teselli et kendini ben 7/24 görüyom ya[/QUOTE] mecbur sabredicegiz bakalim . Aman görüntülü telefondan yetiyor uzak ama yetiyo yani

Back
X