Ay bir israr ediyor biktim yahu kac kere hayr anne ben uzaga yollamam aklim kalir dedimKimse kendi çocuğunu istemediği halde başkasına vermek zorunda değil. Siz o çocuğun annesisiniz ve karar sizin, başkasının keyfi için biricik çocuğunuzu göndermeyin. Ayrıca nedir bu kayınvalidelerden çekilen anlamış değilim :/
Aynenvalla okuduğum, duyduğum haberler nedeniyle kimseye güvenmiyorum. Ben yollamazdım. Çocukları kendi akrabaları bile istismar ediyor. Devir gerçekten çok kötü
Surekli oyle dedi kizim buyeyene kadar pimpiriksiniz bilmem neSize pinpirikli falan diyorsa üç saat uzaklıkta değil yakın yerlere de yalnız göndermeyin sizde yanında olun.
Kızın kucukmus sensiz gitmesi dogru degil. Bu kadar israra sert bi tepkiyi haketmis. Kızına uygun arkads varmı gittigi yerde bari
Annesiz ne isi varmıs sehir dısında cocugun ya,rahat biriymis bide ben göndermem.Kv gezmeyi seven birisi mAsAllah surekli bir yerlere gider. Tutturdu 4.5 yasindaki kızımı Tutturdu 3 saat uzakliktaki sehir disindaki kizina giderken götüreyim diye guzellikle hayirirr dedim aklım kalir dedim kendisi gitti geldi 1 hafta kaldi tekrar gidecek oldu yine sordu gotureyim diye yine hayr dedim. Ve gecen gun haala daha beni saymiyo kızıma seni halana goturecegim vs konuşuyor. Esimde hayir dedi esime kiziyor niye hayir vs diye ille goturecegim diyor. Siz olsanoz gonderirmiydiniz birde kv rahat birisi cok dikkat etmez cene yapar orda gittiggi yerde kizimla cok ilgilenmez ben eminim dikkat etmez yani cunku bize cok pinpirigiksiniz deyip duruyor. Eski konularimi bilrn bilir ayni binadaydik zor kactim hergun yemekleri beraber yemek istedi onlar kalabalik aile oldugu halde. Ve surekli ısrar etti biktim israrciliginden inatciligindan
Kv gezmeyi seven birisi mAsAllah surekli bir yerlere gider. Tutturdu 4.5 yasindaki kızımı Tutturdu 3 saat uzakliktaki sehir disindaki kizina giderken götüreyim diye guzellikle hayirirr dedim aklım kalir dedim kendisi gitti geldi 1 hafta kaldi tekrar gidecek oldu yine sordu gotureyim diye yine hayr dedim. Ve gecen gun haala daha beni saymiyo kızıma seni halana goturecegim vs konuşuyor. Esimde hayir dedi esime kiziyor niye hayir vs diye ille goturecegim diyor. Siz olsanoz gonderirmiydiniz birde kv rahat birisi cok dikkat etmez cene yapar orda gittiggi yerde kizimla cok ilgilenmez ben eminim dikkat etmez yani cunku bize cok pinpirigiksiniz deyip duruyor. Eski konularimi bilrn bilir ayni binadaydik zor kactim hergun yemekleri beraber yemek istedi onlar kalabalik aile oldugu halde. Ve surekli ısrar etti biktim israrciliginden inatciligindan
O yaşta çocuk zorunlu nedenler dışında anne babasından ayrı bir yere gidemez de, kalamaz da.Kv gezmeyi seven birisi mAsAllah surekli bir yerlere gider. Tutturdu 4.5 yasindaki kızımı Tutturdu 3 saat uzakliktaki sehir disindaki kizina giderken götüreyim diye guzellikle hayirirr dedim aklım kalir dedim kendisi gitti geldi 1 hafta kaldi tekrar gidecek oldu yine sordu gotureyim diye yine hayr dedim. Ve gecen gun haala daha beni saymiyo kızıma seni halana goturecegim vs konuşuyor. Esimde hayir dedi esime kiziyor niye hayir vs diye ille goturecegim diyor. Siz olsanoz gonderirmiydiniz birde kv rahat birisi cok dikkat etmez cene yapar orda gittiggi yerde kizimla cok ilgilenmez ben eminim dikkat etmez yani cunku bize cok pinpirigiksiniz deyip duruyor. Eski konularimi bilrn bilir ayni binadaydik zor kactim hergun yemekleri beraber yemek istedi onlar kalabalik aile oldugu halde. Ve surekli ısrar etti biktim israrciliginden inatciligindan
Çok görmek istiyorsa gelirken halasını alıp getirsin.bu dünya da çocuk kimseye emanet edilmezKv gezmeyi seven birisi mAsAllah surekli bir yerlere gider. Tutturdu 4.5 yasindaki kızımı Tutturdu 3 saat uzakliktaki sehir disindaki kizina giderken götüreyim diye guzellikle hayirirr dedim aklım kalir dedim kendisi gitti geldi 1 hafta kaldi tekrar gidecek oldu yine sordu gotureyim diye yine hayr dedim. Ve gecen gun haala daha beni saymiyo kızıma seni halana goturecegim vs konuşuyor. Esimde hayir dedi esime kiziyor niye hayir vs diye ille goturecegim diyor. Siz olsanoz gonderirmiydiniz birde kv rahat birisi cok dikkat etmez cene yapar orda gittiggi yerde kizimla cok ilgilenmez ben eminim dikkat etmez yani cunku bize cok pinpirigiksiniz deyip duruyor. Eski konularimi bilrn bilir ayni binadaydik zor kactim hergun yemekleri beraber yemek istedi onlar kalabalik aile oldugu halde. Ve surekli ısrar etti biktim israrciliginden inatciligindan
Ben 7 yaşındaki kızımı bile göndermem. Kendi evinde kızım isterse 1 gün olabilir aynı semtteyiz çünkü ama şehir dışı 1 hafta aslaKv gezmeyi seven birisi mAsAllah surekli bir yerlere gider. Tutturdu 4.5 yasindaki kızımı Tutturdu 3 saat uzakliktaki sehir disindaki kizina giderken götüreyim diye guzellikle hayirirr dedim aklım kalir dedim kendisi gitti geldi 1 hafta kaldi tekrar gidecek oldu yine sordu gotureyim diye yine hayr dedim. Ve gecen gun haala daha beni saymiyo kızıma seni halana goturecegim vs konuşuyor. Esimde hayir dedi esime kiziyor niye hayir vs diye ille goturecegim diyor. Siz olsanoz gonderirmiydiniz birde kv rahat birisi cok dikkat etmez cene yapar orda gittiggi yerde kizimla cok ilgilenmez ben eminim dikkat etmez yani cunku bize cok pinpirigiksiniz deyip duruyor. Eski konularimi bilrn bilir ayni binadaydik zor kactim hergun yemekleri beraber yemek istedi onlar kalabalik aile oldugu halde. Ve surekli ısrar etti biktim israrciliginden inatciligindan
Net birşey şekilde anne hayır izin vermiyoruz, ısrar etmen hoş olmuyor, kalbini kırmak istemiyorum artık de.Kv gezmeyi seven birisi mAsAllah surekli bir yerlere gider. Tutturdu 4.5 yasindaki kızımı Tutturdu 3 saat uzakliktaki sehir disindaki kizina giderken götüreyim diye guzellikle hayirirr dedim aklım kalir dedim kendisi gitti geldi 1 hafta kaldi tekrar gidecek oldu yine sordu gotureyim diye yine hayr dedim. Ve gecen gun haala daha beni saymiyo kızıma seni halana goturecegim vs konuşuyor. Esimde hayir dedi esime kiziyor niye hayir vs diye ille goturecegim diyor. Siz olsanoz gonderirmiydiniz birde kv rahat birisi cok dikkat etmez cene yapar orda gittiggi yerde kizimla cok ilgilenmez ben eminim dikkat etmez yani cunku bize cok pinpirigiksiniz deyip duruyor. Eski konularimi bilrn bilir ayni binadaydik zor kactim hergun yemekleri beraber yemek istedi onlar kalabalik aile oldugu halde. Ve surekli ısrar etti biktim israrciliginden inatciligindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?