Kv ısrar ve inatciligi

Kv gezmeyi seven birisi mAsAllah surekli bir yerlere gider. Tutturdu 4.5 yasindaki kızımı Tutturdu 3 saat uzakliktaki sehir disindaki kizina giderken götüreyim diye guzellikle hayirirr dedim aklım kalir dedim kendisi gitti geldi 1 hafta kaldi tekrar gidecek oldu yine sordu gotureyim diye yine hayr dedim. Ve gecen gun haala daha beni saymiyo kızıma seni halana goturecegim vs konuşuyor. Esimde hayir dedi esime kiziyor niye hayir vs diye ille goturecegim diyor. Siz olsanoz gonderirmiydiniz birde kv rahat birisi cok dikkat etmez cene yapar orda gittiggi yerde kizimla cok ilgilenmez ben eminim dikkat etmez yani cunku bize cok pinpirigiksiniz deyip duruyor. Eski konularimi bilrn bilir ayni binadaydik zor kactim hergun yemekleri beraber yemek istedi onlar kalabalik aile oldugu halde. Ve surekli ısrar etti biktim israrciliginden inatciligindan
Sakınizin vermeyin , kararlı olun , manyak mıdır ne bu kv 😅

Bazıları babayla bile göndermem diyen var
Arkadaşlar siz çocuklarınızı eşlerinizle çarşıya vs gitmesine izin vermiyor musunuz?
Veya eşiniz çocuğunuzu annesine götürüp gelecek
Bunu da mı engelliyorsunuz?
Eşim huyumu bilir yanlarında ben yokken benim aileme yada kendi ailesine götürmez çocuğumuzu. Baba oğul her gün düzenli olarak dışarı çıkar yürüyüş yaparlar, hava iyiyse alışverişe birlikte giderler, arabayı yıkatmaya arabanın servisine vs birlikte giderler. Ev ziyareti dışında babası canı ne istiyorsa yapar çocuğumuzla
Ortak evladımızla ilgili bir konuda ne ben babasından izin isterim ne babası benden izin ister

Eşim huyumu bilir yanlarında ben yokken benim aileme yada kendi ailesine götürmez çocuğumuzu. Baba oğul her gün düzenli olarak dışarı çıkar yürüyüş yaparlar, hava iyiyse alışverişe birlikte giderler, arabayı yıkatmaya arabanın servisine vs birlikte giderler. Ev ziyareti dışında babası canı ne istiyorsa yapar çocuğumuzla
Ortak evladımızla ilgili bir konuda ne ben babasından izin isterim ne babası benden izin ister
Bazıları babayla bile yollamam deyince şaşırdım yani.

benimki de aynı yaşta, daha bir gecemiz birbirimizden ayrı yerde geçmedi.saatlik baktıkları da sayılıdır. babayla birlikte babaanneye gitmişliği var, evde sadece üçü oluyordu. annemlerde de erkek yok. benimkiler parka bile indirmiyor biz sorumluluk almayız, emanetin canı tez vs. diyip. O, kızınıza konuşunca siz de kızınıza diyin ki "anne baba olmadan bir yere gidilmez."

Back
X