KV kayınpeder sorunu:(?

Eşimin ailesi beni çok bunalttı artık oglum havale gecırdı ilk olarak evin yakınındaki devlet hast. Gittik .ilk müdahale orda yapıldı hiç kimse ilgilenmedi 38 derece ateşle geri gönder diler bende eşime hemen özenle gidelim bu ateşle evegötürmeyelim dedim özele gittik ben o haldeyken kV ve kayınpeder anneme demişki özele nie getirttiriyor devlet hastane degilmi boşuna para demiş (ben ingilizce öğretmeniyim param var kendime ait)annemde demiş ben karsılarım yeterki iyi olsun lafı olmaz .oglum babamı cok seviyor daha serum cıkar cikmaz babama gitti.kv ve kayınpeder bozuldu yüzleri asıldı esimde geldi babamdan cocugu almaya calıştı cocuk aglıyor babama sarılıyor esim çocugu cekiyor cocuk aglıyor babamda verdi sasırdı bişey diyemedi cocuk hala anlayınca bende aldım babama geri verdim sonra eşimi kenara cektim nie saygısızlık yapıyorsun ben yapıyorum böyle seyler dedim saygı göstermessen bende gostermem dedim kayınpeder duymuş küstü bana ve aileme.esim hatasını anladı babamla annem bozuldu diye aldım ayıp ettim dedi sonra babamı aramış Özür dilemiş.kv dun gece bizde kaldı gece inananamadım odaya girdi benim üstümden yorganı aldı esime örttü uyuyor zannediyor bozmamak için uyuyorum gibi devam ettim ogluma baska bişey dusunmek ilgilenmek istemiyorum çıldırtıcaklar beni. az önce kayınpeder aradı sinirini gectimi rahatladınmı diyor napıyım ben bu insanlarla....
O kv denen kadinin sizin odanizda ne isi var terbiyesiz. O an kalkip bi bagirsaydin.

bu olayda asıl suçlu eşin ama, anası babası bozuldu diye çocuğu ağlatmış

bir de çocuk hasta o kadar kişinin ne işi var

nerede çokluk orada

kv oğlunun üstünü örtmüş, odaya girmiş ben bunlara takmam da özel hastaneye laf edince sana ne parası senden mi çıkıyor da derim

Gece odanin kapisini kilitle ki mesaji alsin kayinvalide olacak kadin. Bu ne cürret kadindaki hayret. Iyi kv ye ne zaman rastlicaz bu forumda:KK51:

ya saka gibiler..su o dedeyimi seviyorsun bu dedeyimi muhabbetinede gicik oluyorum. cocuk bu ne var yani? buarada kv kp ayri manyak esin ayri manyak..orda cocuk icin bulunduklarini unutmus olmalilarki babasinin gonlunu yapmak icin cocugu basbas bagirtmis..ya vallahi su bizim insanimiza akil sir erdirmek zor. hele birde odana girip yorgani uzerinden cekmek ne demek? uyanip burayi dingonun ahirimi sandin diyecektinki bakalim ne diyecekti. terbiyesiz kadin

Lütfen bu saygı nın arkasına saklanmayın. Kimse inanmıyor. Korkuyorsunuz sayısızların ağzının payını vermeye, adına saygı diyorsunuz. Sonra toplumda doğru yanlış kalmıyor. Siz" saygı göstermeye" devam edin,

Walla çok doğru yazmışsın arkadasım, bende o korkaklardan cekinenlerden biriydim, kocam arkamda olduğu halde

Ağzımı açıp bişi demeye cekindim lafları yiyip yiyip eve gelip kendime kızdım kendimi yedim bitirdim, güya

bunun adıda saygıydı...

Şimdi pat pat bende karşılık veriyorum ama 5 yıl susunca birinde kale alıyorlarsa birinde almıyorlar:KK70:

Ama ben alıştım onlarda alışacak :KK59:

Odaya girmek nedir yuh derler adama. Niye tepki vermediniz , karşınızdaki insan büyüklükmü yapıyor ki siz o büyüğüm diye saygı gösteriyorsunuz. Eşinizle muhakkak paylaşın bu durumu o konuşsun bari.

kv içeri daldı bunları yaptı sen tepki göstermedin sabrına şaştım doğrusu

evet bencede saygi hak edene gosterilir..sirf yasca benden buyuk diye saygiyi hak etmez kimse..madem saygi gormek istiyor once saygi gostersin..saygi icin illa yasli olmak gerekmiyor...

Şu kayinvalidelerin odaya girme muhabbeti nedir yaa modasi gecmicek mi daha bunun. Densizzzzz... orda farkli bi manzarayla karsilassalar rahatlayacaklar sanki.. cok kiziyorum.

Ne kaynanalar var ya
Bir çiftin odasına girmeye cesaret edecek kadar ki içerde uyurlarken
Allah yardımcınız olsun.
Kayınpedere de anlıyacağı dilden konuşun, yanlış anladın dersin uzatmasınlar konuyu
Biraz da biz he , hı hı , evet diyerek onlar gibi davranalım

ben de en çok hastane olayına takıldım.

oğlum o derece hasta olacak, biri de çıkıp "ne gerek vardı özel hastaneye para vermeye" diyecek.

ay çok sinirlendim yine ya, nasıl vicdansızlıktır.

Bu tarz konular okudukça çok sevmesemde kayınvalide kayinpederimi bağırıma basasim geliyor :KK53:

kaynananın bi sonraki davranışı, sen kalk oğlumun yanına ben yatcam olur. çünkü gelin tepki vermiyo

Back
X