Eşimin ailesi beni çok bunalttı artık oglum havale gecırdı ilk olarak evin yakınındaki devlet hast. Gittik .ilk müdahale orda yapıldı hiç kimse ilgilenmedi 38 derece ateşle geri gönder diler bende eşime hemen özenle gidelim bu ateşle evegötürmeyelim dedim özele gittik ben o haldeyken kV ve kayınpeder anneme demişki özele nie getirttiriyor devlet hastane degilmi boşuna para demiş (ben ingilizce öğretmeniyim param var kendime ait)annemde demiş ben karsılarım yeterki iyi olsun lafı olmaz .oglum babamı cok seviyor daha serum cıkar cikmaz babama gitti.kv ve kayınpeder bozuldu yüzleri asıldı esimde geldi babamdan cocugu almaya calıştı cocuk aglıyor babama sarılıyor esim çocugu cekiyor cocuk aglıyor babamda verdi sasırdı bişey diyemedi cocuk hala anlayınca bende aldım babama geri verdim sonra eşimi kenara cektim nie saygısızlık yapıyorsun ben yapıyorum böyle seyler dedim saygı göstermessen bende gostermem dedim kayınpeder duymuş küstü bana ve aileme.esim hatasını anladı babamla annem bozuldu diye aldım ayıp ettim dedi sonra babamı aramış Özür dilemiş.kv dun gece bizde kaldı gece inananamadım odaya girdi benim üstümden yorganı aldı esime örttü uyuyor zannediyor bozmamak için uyuyorum gibi devam ettim ogluma baska bişey dusunmek ilgilenmek istemiyorum çıldırtıcaklar beni. az önce kayınpeder aradı sinirini gectimi rahatladınmı diyor napıyım ben bu insanlarla....