KV kayınpeder sorunu:(?

Etipuf1990

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
14
5
1
35
Eşimin ailesi beni çok bunalttı artık oglum havale gecırdı ilk olarak evin yakınındaki devlet hast. Gittik .ilk müdahale orda yapıldı hiç kimse ilgilenmedi 38 derece ateşle geri gönder diler bende eşime hemen özenle gidelim bu ateşle evegötürmeyelim dedim özele gittik ben o haldeyken kV ve kayınpeder anneme demişki özele nie getirttiriyor devlet hastane degilmi boşuna para demiş (ben ingilizce öğretmeniyim param var kendime ait)annemde demiş ben karsılarım yeterki iyi olsun lafı olmaz .oglum babamı cok seviyor daha serum cıkar cikmaz babama gitti.kv ve kayınpeder bozuldu yüzleri asıldı esimde geldi babamdan cocugu almaya calıştı cocuk aglıyor babama sarılıyor esim çocugu cekiyor cocuk aglıyor babamda verdi sasırdı bişey diyemedi cocuk hala anlayınca bende aldım babama geri verdim sonra eşimi kenara cektim nie saygısızlık yapıyorsun ben yapıyorum böyle seyler dedim saygı göstermessen bende gostermem dedim kayınpeder duymuş küstü bana ve aileme.esim hatasını anladı babamla annem bozuldu diye aldım ayıp ettim dedi sonra babamı aramış Özür dilemiş.kv dun gece bizde kaldı gece inananamadım odaya girdi benim üstümden yorganı aldı esime örttü uyuyor zannediyor bozmamak için uyuyorum gibi devam ettim ogluma baska bişey dusunmek ilgilenmek istemiyorum çıldırtıcaklar beni. az önce kayınpeder aradı sinirini gectimi rahatladınmı diyor napıyım ben bu insanlarla....

Eşimin ailesi beni çok bunalttı artık oglum havale gecırdı ilk olarak evin yakınındaki devlet hast. Gittik .ilk müdahale orda yapıldı hiç kimse ilgilenmedi 38 derece ateşle geri gönder diler bende eşime hemen özenle gidelim bu ateşle evegötürmeyelim dedim özele gittik ben o haldeyken kV ve kayınpeder anneme demişki özele nie getirttiriyor devlet hastane degilmi boşuna para demiş (ben ingilizce öğretmeniyim param var kendime ait)annemde demiş ben karsılarım yeterki iyi olsun lafı olmaz .oglum babamı cok seviyor daha serum cıkar cikmaz babama gitti.kv ve kayınpeder bozuldu yüzleri asıldı esimde geldi babamdan cocugu almaya calıştı cocuk aglıyor babama sarılıyor esim çocugu cekiyor cocuk aglıyor babamda verdi sasırdı bişey diyemedi cocuk hala anlayınca bende aldım babama geri verdim sonra eşimi kenara cektim nie saygısızlık yapıyorsun ben yapıyorum böyle seyler dedim saygı göstermessen bende gostermem dedim kayınpeder duymuş küstü bana ve aileme.esim hatasını anladı babamla annem bozuldu diye aldım ayıp ettim dedi sonra babamı aramış Özür dilemiş.kv dun gece bizde kaldı gece inananamadım odaya girdi benim üstümden yorganı aldı esime örttü uyuyor zannediyor bozmamak için uyuyorum gibi devam ettim ogluma baska bişey dusunmek ilgilenmek istemiyorum çıldırtıcaklar beni. az önce kayınpeder aradı sinirini gectimi rahatladınmı diyor napıyım ben bu insanlarla....
eşin seni ezdirmediği sürece kimse bu lafları sana edemez

38 derece ateş düşük ateş sayılır da şu kısma bayıldım:

kv dun gece bizde kaldı gece inananamadım odaya girdi benim üstümden yorganı aldı esime örttü uyuyor zannediyor bozmamak için uyuyorum gibi devam ettim ogluma baska bişey dusunmek ilgilenmek istemiyorum çıldırtıcaklar beni. az önce kayınpeder aradı sinirini gectimi rahatladınmı diyor napıyım ben bu insanlarla....

O an eşine bi dirsek vurup uyandıraydın terbiyesiz
sizin odanıza nasıl girer
ve sağlık bu ya parası var
acilde zaten para almazlar
hem onlara ne eşinde bi alem

Ay ne gorgusuz kadinmis ne kadar ayıp yatak odasına pat diye girilirmi keşke tepkinizi gosterseydiniz

hep bozmayim buyuk deriz sonra ezilen bizler oluruz sesinizi.o an cikarmadiysaniz su an bisey yapmanin anlami yok ayrica yorgan alipta esinin ustunu ortmek ne demek siz ayni yatakta yatmiyormusunuZ

hep bozmayim buyuk deriz sonra ezilen bizler oluruz sesinizi.o an cikarmadiysaniz su an bisey yapmanin anlami yok ayrica yorgan alipta esinin ustunu ortmek ne demek siz ayni yatakta yatmiyormusunuZ

Hadi dedim misafir gelmiş bozmıyım buyuk benden ama sınır oldum esimede bişey diyemedim
Lütfen bu saygı nın arkasına saklanmayın. Kimse inanmıyor. Korkuyorsunuz sayısızların ağzının payını vermeye, adına saygı diyorsunuz. Sonra toplumda doğru yanlış kalmıyor. Siz" saygı göstermeye" devam edin,

Allahım ne psikopat insanlar yahu çocuk babanda durduğu halde neden eşin almaya çalışıyor anası babası neden bozuluyor anlamadım sonuçta baban da çocuğun dedesi değil mi yahu
kaynana zaten delinin teki uyurken yorganı alıp oğluna örtüyor özel hastane meselesine hiç girmiyorum
etrafını deliler sarmış resmen:KK57:

kv kp düşman başına denecek cinstenmiş. ama bu kadar sabretme kardeşim. örtü alınca niye cıngar çıkarmadın. bak sen böyle yaptığın için seni rahatca arayıp sinirin geçti mi diyebiliyorlar

Bi kere çocuk kimden yakınlık görüyorsa ona gider onlar yakınlık gosterselerdi onlara giderdi. Hasta çocuğu zorla koparmak ta neymiş. Odaya habersiz girmek hatta girmek ne demek bi daha sizde kalırsa kapıyı kitle ki giremesin

Ben o yorganı aldığı amda cıngar cıkartırdım ne hakla senin yattığın odaya girebilir. Herseyin sınırı vardır susmasaydın keşke devamı gelir.

uzerinizden yorgani ceken kaynananiza saglam bir ders vermeliydiniz o an, cok ayip etmis kadin
Bir de af buyurun da bu kadar insan hep bir arada mi yasiyorsunuz ya

Back
X