KV ye yeni yıl hediyesi olarak check up satınalınverirken de anneciğim evleri ayırıyoruz ama bak seni bi sağlık kontrolünden geciricez deyin
Biraz da alıştı rahatlığa biz ikimizde çalışıyoruz. KV hiç bişiye elini sürmüyo hep eşim ve benden bekliyor. akşam 8e doğru eve geliyoruz ev darmanduman bir sıcak yemek yok..Ben tabiki gocunmam ama art niyetli olundu mu hiç elim gitmez yapmaya.. bazen o bazen ben yapsam hadi bi nebze iyce elini eteğini çekti.. En ufak bişi olsa ayyy başım dönüo ayyy bi tarafım ağrıyo.
Ne tertip var ne düzen ben dayanamam böyle düzensizliğe o yüzden evimize çıkmamız şart belki bir kaç aya kadar değil yazın çıkıcaz ama herşeyimizi hazırlıyoruz. KV de kendini hazırlasa iyi olur zira sessizliğimi bozmak zorunda kalabilirim :):)
Kayınvalde kaç yaşında ki bu kadar dağınık ve yemek yapmayan birisi.
58 Yaşında canım.. Aslında yanlış anlaşılmasını istemediğim için şöyle söylemeliyim ki ; eğer ki kötü durumda olduğuna inansam amenna diyorum ya gocunmam ama iyi niyeti suistimal var ortada o yüzden canım sıkılıyor. Ben sana hiç kıyamıyorum diyor sonrada ne bulursa bana yıkıyor.. Önceleri rahatsız diye koştum durdum sonra baktım ki işte komşuya giderken sağlam dışarda gezmeye sağlam eve gelince ağrısı başlıyo o zaman durumlar değişti. Geceye kadar sürekli bize sesleniyor tam uyuduk uyucaz ikimizden birine sesleniyor gel bi bak diye.. Bunaltıyor insanı
Oooo daha neler yapacak, ne ajitasyonlar, hastalıklar.
Siz onun yanında konuşmayın bu konuları artık.
Hayırlısı olsun hakkınızda, sakın altlı stlü oturalım gibi bir oyunada gelmeyin.
İnanın bugününüzden bir farkı olmaz.
Ayrı eve çıkma niyetinizi söylemişsiniz.
Bundan sonra atacağınız adımları kayınvalidene bildirmeyin.
Semtten-fiyattan filan sözedip yoruma açmayın.
Herşeyi kendiniz hallettikten sonra biz aldık veya alıyoruz dersiniz.
O zamana kadar kendisi konu açarsa "bakalım kısmet,nasıl uygun olursa yaparız bir şey" gibi sözlerle geçiştirebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?