• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV Kendi Evimize Çıkma Zamanımız Yaklaştıkça Hastalanmaya Başladı

NeKHBeT

Violet Is The Humblest Of Flowers :)
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
479
199
123
36
Merhaba Arkadaşlar,

Gün geçmiyor ki bir olay daha ekleniyor hayatımıza.. Zira ben pek umursamıyorum ama eşim bunalıma giriyor.
Pazar günü evde hep beraber kahvaltı yaparken konu evlerden açıldı. Etimesgut'ta ev almayı planlıyoruz. Kv bunu duyunca o kadar uzağa gitmeyin merkeze yakın olun muhabbetinden bir girdi hep beraber çıkıp altlı üstlü oturalım muhabbetinden çıktı (Ki tebrik ediyorum kendisini büyük başarı konuyu bu kadar saptırmak
:64:) İş te falanca şurdan cok ucuza aldı yok falanca burdan cok ucuza aldı dedi dedi dedi dedi ve eşimin sinirlerini gene bozdu.. Bu bize sarması rutine dönüştü artık ayda bir olacakları sabırsızlıkla beklemeye başlıyoruz.
:36:
Neyse bu ev muhabbetinden sonra biz dışarı çıktık arkadaşlarla takıldık vs eve geldik bu sefer bana " Senin Etimesgutta akraban mı vardı?" diye bir soruyla malum konu gene açılmıuş oldu..Eskide akrabam vardı ama 6 yıldır eskişehirdeler. Neyse yok falan dedim odamıza çekildik.. Eşim bi ara salona gidince KV ağlamaya başlamış bişi yok falan demiş eşimde üstelememiş.. Öğrendiğime göre bugunde hasta olmuş... Ne demeli.?
:37::37:

geçmiş olsun de geç,canım bide madem kısa sürede ev alma durumunuz var şu düğünü 6 ay sonra yapsaydınızda temelli evine geçseydin daha iyi olmaz mıydı be canım, tabi ki özel durumlar varsa bunu ben bilemem ama boşuna yüz göz olmazdınız sinirlerin zıplamazdı

Ne demeli bence geçmiş olsun bi doktora götürelim mi seni hem bi kontrolden geçersin filan demekte fayda var :) Ha taşınınca da çok dertlenme gelir yine arada yoklarız seni filan diye de alıştırmak lazım..

KV ye yeni yıl hediyesi olarak check up satınalın :1: verirken de anneciğim evleri ayırıyoruz ama bak seni bi sağlık kontrolünden geciricez deyin :1:

KV ye yeni yıl hediyesi olarak check up satınalın :1: verirken de anneciğim evleri ayırıyoruz ama bak seni bi sağlık kontrolünden geciricez deyin :1:

:) Çok güldüm yaf :D

Bazı özel durumlar vardı tabiki kimse evlendiği gibi aynı evde oturmak istemez ama ben kısa süreli olacağına güvendiğim için bu fedakarlıkta bulundum ve karşılığını alacağım inşallah. Çünkü çok şükür eşim yanımda. Ama sanırım kv'nin bu halleri daha başlangıç o gün yaklaştıkça 8.0 şiddetindeki depreme hazırlık yapıyoruz. Şu 4 ayda öğrendiğim tek şey kv davranışlarında mantık aramamak buda benim kıssadan hissem =)

Kayınvalide yanında neden açıyorsunuz ki öyle muhabbetler. Siz halledin, herşey bittikten sonra öğrensin sürpriz olsun :1:

Eline de bir bardak soğuk su tutuşturmayı da unutmayın. :37:

canım inş en kısa zamanda ayrı eve çıkarsın. aynı hatayı bende yaptım bir yıllığına beraber oturacağız dediler ve 2 yıl birlikte oturduk zar zor ayrı eve çıktık ama ben çok bunaldım üni okuyordum eve yorgun argın geliodum bide onların suratlarını kavgalrını çekiodum oturmayan bilmez aynı evin zorluğunu.ve inanırmısın kv m öyle bi alışmış ki bize hala ayrı bi kapımız oldugunun bilincinde deil. şimdi gel yine beraber oturalım desem koşa koşa gelir ama allah ne onu bana ne benide onlara muhtaç etmesin. çok soğuttular kendilerinden. onun için ne yaparsa yapsın ayırın evinizi şunu bekleyelim bunu bekleyelim eşyamız herşeyimiz tam olsun die beklemeyin herşey zamanla olur yeterki eşinle yalnız ol allah kolaylık versin canım inş.

Canim ne olursa olsun kararinizdan vazgecmeyin.
Sonucta siz kari-kocasiniz.. Alacaginiz kararlarda sizi baglar.
Kayinvalideniz ile evlenmediniz sonucta.. Oglu ile evlendiniz..
Kayinvalideniz kendini hastaliga vurarak dikkatleri uzerine cekmek istiyor belli ki..
Ama siz yinede acik olun kararimiz kesin ve net deyin.. Kararli oldugunuzu gorunce;
Eminim o da saygi duyacaktir..

Biraz da alıştı rahatlığa biz ikimizde çalışıyoruz. KV hiç bişiye elini sürmüyo hep eşim ve benden bekliyor. akşam 8e doğru eve geliyoruz ev darmanduman bir sıcak yemek yok..Ben tabiki gocunmam ama art niyetli olundu mu hiç elim gitmez yapmaya.. bazen o bazen ben yapsam hadi bi nebze iyce elini eteğini çekti.. En ufak bişi olsa ayyy başım dönüo ayyy bi tarafım ağrıyo.
:27:
Ne tertip var ne düzen ben dayanamam böyle düzensizliğe o yüzden evimize çıkmamız şart belki bir kaç aya kadar değil yazın çıkıcaz ama herşeyimizi hazırlıyoruz. KV de kendini hazırlasa iyi olur zira sessizliğimi bozmak zorunda kalabilirim :):)

:19:

Biraz da alıştı rahatlığa biz ikimizde çalışıyoruz. KV hiç bişiye elini sürmüyo hep eşim ve benden bekliyor. akşam 8e doğru eve geliyoruz ev darmanduman bir sıcak yemek yok..Ben tabiki gocunmam ama art niyetli olundu mu hiç elim gitmez yapmaya.. bazen o bazen ben yapsam hadi bi nebze iyce elini eteğini çekti.. En ufak bişi olsa ayyy başım dönüo ayyy bi tarafım ağrıyo.
:27:
Ne tertip var ne düzen ben dayanamam böyle düzensizliğe o yüzden evimize çıkmamız şart belki bir kaç aya kadar değil yazın çıkıcaz ama herşeyimizi hazırlıyoruz. KV de kendini hazırlasa iyi olur zira sessizliğimi bozmak zorunda kalabilirim :):)

:19:

sen hiç karışma bence
eşin yeterince arkanda
durduk yere kötü gelin olma:34:
en kısa zaman da ayrı evinize kavuşursunuz inş.:23:

Kayınvalde kaç yaşında ki bu kadar dağınık ve yemek yapmayan birisi.

58 Yaşında canım.. Aslında yanlış anlaşılmasını istemediğim için şöyle söylemeliyim ki ; eğer ki kötü durumda olduğuna inansam amenna diyorum ya gocunmam ama iyi niyeti suistimal var ortada o yüzden canım sıkılıyor. Ben sana hiç kıyamıyorum diyor sonrada ne bulursa bana yıkıyor.. Önceleri rahatsız diye koştum durdum sonra baktım ki işte komşuya giderken sağlam dışarda gezmeye sağlam eve gelince ağrısı başlıyo o zaman durumlar değişti. Geceye kadar sürekli bize sesleniyor tam uyuduk uyucaz ikimizden birine sesleniyor gel bi bak diye.. Bunaltıyor insanı :37:

58 Yaşında canım.. Aslında yanlış anlaşılmasını istemediğim için şöyle söylemeliyim ki ; eğer ki kötü durumda olduğuna inansam amenna diyorum ya gocunmam ama iyi niyeti suistimal var ortada o yüzden canım sıkılıyor. Ben sana hiç kıyamıyorum diyor sonrada ne bulursa bana yıkıyor.. Önceleri rahatsız diye koştum durdum sonra baktım ki işte komşuya giderken sağlam dışarda gezmeye sağlam eve gelince ağrısı başlıyo o zaman durumlar değişti. Geceye kadar sürekli bize sesleniyor tam uyuduk uyucaz ikimizden birine sesleniyor gel bi bak diye.. Bunaltıyor insanı :37:

Çok yaşlı eli ayağı tutmayan birsi değil demekki,amacı sadece sizlerin gitmemenizi istiyor.
Genelde öyle olur,dışarda iyi,evde fena olurlar.

Oooo daha neler yapacak, ne ajitasyonlar, hastalıklar.
Siz onun yanında konuşmayın bu konuları artık.
Hayırlısı olsun hakkınızda, sakın altlı stlü oturalım gibi bir oyunada gelmeyin.
İnanın bugününüzden bir farkı olmaz.

Oooo daha neler yapacak, ne ajitasyonlar, hastalıklar.
Siz onun yanında konuşmayın bu konuları artık.
Hayırlısı olsun hakkınızda, sakın altlı stlü oturalım gibi bir oyunada gelmeyin.
İnanın bugününüzden bir farkı olmaz.

bugünü bırak daha fena olur.. Ben bu numaraları yemem :) üstümüze geliyor eşim sinirlenip bağırsa anında tarışma çıkarıcak ama oyuna gelmiyorum eşimi de getirmiyorum :) çok atraksiyonlu bir hayatımız var :D:D:D:37:

Ayrı eve çıkma niyetinizi söylemişsiniz.
Bundan sonra atacağınız adımları kayınvalidene bildirmeyin.
Semtten-fiyattan filan sözedip yoruma açmayın.
Herşeyi kendiniz hallettikten sonra biz aldık veya alıyoruz dersiniz.
O zamana kadar kendisi konu açarsa "bakalım kısmet,nasıl uygun olursa yaparız bir şey" gibi sözlerle geçiştirebilirsiniz.

Ayrı eve çıkma niyetinizi söylemişsiniz.
Bundan sonra atacağınız adımları kayınvalidene bildirmeyin.
Semtten-fiyattan filan sözedip yoruma açmayın.
Herşeyi kendiniz hallettikten sonra biz aldık veya alıyoruz dersiniz.
O zamana kadar kendisi konu açarsa "bakalım kısmet,nasıl uygun olursa yaparız bir şey" gibi sözlerle geçiştirebilirsiniz.

Haklısın bundan sonra öyle yapıcam.. Belirsizlik olduğunu düşünsün.. Yoksa çok başımı ağrıtacak :)

duygusal kralıcenın duygusal kayınvalıdesı dıyebılırsınız :27:

Allah kolaylık versın

Back
X