- 27 Nisan 2012
- 15.724
- 18.891
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kayınvalidem de rahatsızlığı nedeniyle kınama gelememişti. 800 km yol vardı, dayanamazdı. Kp de onu evde yalnız bırakamazdı tabi, o da yoktu.
Tabi ki isterdim yanımızda olmalarını. Hem duygusal anlamda, hem de millet laf eder mi yanlış anlar mı diye içimden geçirmiştim. Kaynım ve eltim geldi onları sembolen. Başka kimse yoktu damat tarafından. Hiçbir sıkıntı, laf, kırgınlık olmadı, kayınvalidem de iyileşti çok şükür.
Davetiyeler falan dağıtılmıştı, gün yer kesindi ama öyle olmasa bile kınayı eşimin memleketinde yapmayı düşünmezdim açıkçası. Hem benim en yakın çevrem gelemezdi, hem de baba evinden dualarla çıkmak istedim, hep hayalimdi
Kınanın %80inde de ben arkadaşlarımla oynadım zaten, eşim köşede beni izledi
Allah tamamına erdirsin bu arada![]()
Aynen benim kv de tedaviyi kabul etmiyor ama ben zaten nisanlimlada kv de ilede acik acik konustum ben sık sık gelis gidisi sevmiyorum mumkunse iki aileyede uzak oturmak en hayirlisi dedim (2 gunun birinde eltimde yada eltim onda) tabi kv biraz bozuldu cocuk olsa napicaksin bak eltine hep beni yaninda istiyor gibi seyler soyledi (asla istediğine inanmiyorum kaynanama laf soyleyemedigi icin herseyi kabul ediyor) o zaman annem gelir dedim ve konu kapandı teşekkür ederim yorumlarınız icin :)Desin
Kayınvalidelerin her dediğini ciddiye alsak ooooooo işimiz var.
Bu arada "karanlıkta kalamıyor" dediğiniz için aklıma geldi. Benim ex kv'de böyleydi. Çok zor oluyor ama. Akşam olunca evinde kalamıyordu tek. Eşi zaten 30 sene önce vefat etmişti. Ex eşim ya bize getiriyordu (ki 2 haftadan sonra evim deyip gidiyordu) ya kızına gidiyordu (3 günde kavga edip dönüyordu) ya oğluna gidiyordu (5 günde kavga edip dönmek istiyordu). Ama genelde kendi evimde rahatım ben dediği için benim ex eşim beni ve çocuğumuzu bırakıp gidiyordu. Ben hamileyken de durum değişmedi. Gidip annesinde 3 gün kalıp dönüyordu.
Tedavi olması gerek dediğimde "annem gitmiyor doktora"
Kadın haklı, herkes evinde rahat eder, bari bakıcı tutalım dediğimde "bakıcı istemiyor annem, hem elalem ne der"
Yani kısacası, evlilik için sorun oluyor. Şimdiden konuşulması gerek bu konunun.
Tabikide kendi şehrinde yapmalısın. Ben öbür türlüsünü söz konusu bile yapmazdm. Gelmesin nolcak sanki. Zaten sebebide gayet makul bence. Var böyle insanlar yaşadğı şehrden çıkmayıp yolclk yapamayanMerhaba arkadaslar yazin düğünüm var nisanlimla farkli sehirlerde yasiyoruz 6 saatlik mesafe var kv panik atak hastasi yola gidemiyor karanlikta kalamiyor gidebildigi en fazla mesafe 1 saat sonra fenalasiyor ben kina gecemi onların oldugu sehirde mi yapmaliyim (orda da cevremiz var ) yoksa bulunduğum sehirde mi eğer yasadigim sehirde yaparsam en fazla 10 kisi gelir damat tarafindan ailem karismak istemiyor sen nasil istiyorsan o sekilde yapariz diyorlar ama ben cok kararsiz kaldim sizce ne yapayim?
Kv biraz takintili yani ileride ben gelmiyim diye orda yaptin dimi falan diyebilir o potansiyel var
kina gecesi baba evinde kalınan son gecedir bir nevi.kv nin yasadigi yerde yapmanız bana göre ailenize saygısızlıktır.birakin isteyen gelsin istemeyen gelmesin.eger ilerde önüme sunar diye dusunuyorsaniz zaten öyle bir insansa yaptığınız herşeyi gün gelir önünuze atar ı o yüzden bukadar kv yi düşünmeyi bırakın kendi kin a gecenizi kendi yasadiginiz şehirde yapın tabkiMerhaba arkadaslar yazin düğünüm var nisanlimla farkli sehirlerde yasiyoruz 6 saatlik mesafe var kv panik atak hastasi yola gidemiyor karanlikta kalamiyor gidebildigi en fazla mesafe 1 saat sonra fenalasiyor ben kina gecemi onların oldugu sehirde mi yapmaliyim (orda da cevremiz var ) yoksa bulunduğum sehirde mi eğer yasadigim sehirde yaparsam en fazla 10 kisi gelir damat tarafindan ailem karismak istemiyor sen nasil istiyorsan o sekilde yapariz diyorlar ama ben cok kararsiz kaldim sizce ne yapayim?