Aramiz mesafelendi biraz umarim gelmezler. Hayir arabayla aramiz yarim sa gel ye ic git.arabalari var. veya kal bi gun iki gun kisin size gelcez nedir ??Ne rahat insanlarmış. Ayıp yahu.
Kışın kesinlikle evinize almayın derim. Sonra çok dövünürsünüz.
Kayınvalide değil miydi oKayınpederiniz poponuzu elledi, siz "Lütfen elleme bu şekilde." dediniz ama şuan sinir olduğunuz konu eşinizin motorla gezmesi ve yeğenleri denize götürmek. Doğru mu anladim?
Kv yanlis okumussunuz. Kp olsa suan oldurmustum heralde.Beraber mı yaşıyorsunuz , kp.niz taciz etmiş sizi inanmıyorum
Kayinpeder dememiş ki, kv yapti demisKayınpederiniz poponuzu elledi, siz "Lütfen elleme bu şekilde." dediniz ama şuan sinir olduğunuz konu eşinizin motorla gezmesi ve yeğenleri denize götürmek. Doğru mu anladim?
Gelmezler merak etmeyin. Evde elleşmek varkenAramiz mesafelendi biraz umarim gelmezler. Hayir arabayla aramiz yarim sa gel ye ic git.arabalari var. veya kal bi gun iki gun kisin size gelcez nedir ??
Düzelttim yanlıs anlamışım elleyeniKayinpeder dememiş ki, kv yapti demis
Umarim. Guler yuz yaramiyo bunlara bundan sonra gorurler. Huniyi takicam sonunda yoksaGelmezler merak etmeyin. Evde elleşmek varken
Bence siz de eşinizle motora binin. Ne var o kadar korkacak. Evde huni takmaktan iyidirUmarim. Guler yuz yaramiyo bunlara bundan sonra gorurler. Huniyi takicam sonunda yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?