- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Aynen ya ben de öyleKadınları anlama kılavuzu yapacaklarina kv kp anlama kılavuzu yapsalar ilk ben alırdım
Hahaha ay evet Ya çok doğruGenelde kp bişey diyorsa ve ilginçse bunu onun aklına kv sokmuştur :)
Tabi canım orası öyle. Beni Kv sevmezdi ama kp çok severdi. Onun bı yönde değişmesine şaşırdım.Ya biz de öyle davranmıyor muyuz bazen? Kayınvalideyi sevmiyoruz ama eşimiz için katlanıyoruz. Onlar bunu anlamıyorlar mı sizce??
Siz deki de aynı durum. Gelini sevmiyorlar ama torun tatlı geliyor. Çok da düşünmeyin derim. Hayat birileri ya da birşeyler için sevmediklerimize katlanarak geçiyor.
Ama kendisi de tam tersi çok ılıman davranıyor. Nasıl bir entrika ben anlamıyorum gerçekten.Kv nin fitnelikleri = Kp nin değişen davranışları soğukluğu falan.
Aman boşverrr. Anlamaya çalışma,mazallah insan kafayı yer öyle. Ben düşünmeyi bıraktım daha mutluyum.Ama kendisi de tam tersi çok ılıman davranıyor. Nasıl bir entrika ben anlamıyorum gerçekten.
En güzeli... çok haklısın aslında.A
Aman boşverrr. Anlamaya çalışma,mazallah insan kafayı yer öyle. Ben düşünmeyi bıraktım daha mutluyum.
Vallahi. Sende dene daha mutlu huzurlu olursun. Benim kv de çok fena bir insan. Ben takmadikca tabi daha çok üstüme geldi. Çıldırtma ya çalıştı. Sinirlensemde 'onungibi' sinsi sinsi gülümsedimEn güzeli... çok haklısın aslında.
:))) iyiymiş ya.Vallahi. Sende dene daha mutlu huzurlu olursun. Benim kv de çok fena bir insan. Ben takmadikca tabi daha çok üstüme geldi. Çıldırtma ya çalıştı. Sinirlensemde 'onungibi' sinsi sinsi gülümsedim. Şimdi takmadigimi bildiği için susuyor. Yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?