• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv, kp, enteresan davranışlar

Bezdimcicegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
594
447
103
Kızlar selamlar... kp,kv bana geldiler bikaç hafta kaldılar. Torunlarını bi doğduğunda görmüşlerdi şimdi yasını bitirdi geldiler. Tavırları çok garipti işin işinden çıkamadım. Böyle bana karşı daha bir aile olmuşlar gibiydi. Daha önce hiç yapmadıkları şekilde paylaşımcı davrandılar. Kv dedikodu bile yaptı benimle normalde hiç bir şey paylaşmaz Benimle. Aramızdaki SIM'e kalkmış gibiydi ama kp o sevecen adam bir tuhaf davrandı. Sanki çocuk için kullanıyor beni gibi sürekli bi baskı, sürekli bir ısrar. Ve hiç sıcak kanlı sevecen yaklaşmadı normalde hiç böyle yapmaz. Sanki ben eşimi sevmiyor ama çocuk için katlanıyor gibi bir tavır sergiledi adeta. Bunu neden yaptı hiç anlamadım. Çocuk olduktan sonra değişen kp diye bir tavır var mı ya?? Sizlere sormak istedim.

Çocuktan sonra genelde anne baba değişir dede nine niye değişsin. Hem değişecekse ya olumlu olur ya olumsuz.sizinkiler biri a şehrine giderken diğeri b şehrine gidiyor. Ortalama hızlarını bulmak çok zor

Ya biz de öyle davranmıyor muyuz bazen? Kayınvalideyi sevmiyoruz ama eşimiz için katlanıyoruz. Onlar bunu anlamıyorlar mı sizce??

Siz deki de aynı durum. Gelini sevmiyorlar ama torun tatlı geliyor. Çok da düşünmeyin derim. Hayat birileri ya da birşeyler için sevmediklerimize katlanarak geçiyor.

Ya biz de öyle davranmıyor muyuz bazen? Kayınvalideyi sevmiyoruz ama eşimiz için katlanıyoruz. Onlar bunu anlamıyorlar mı sizce??

Siz deki de aynı durum. Gelini sevmiyorlar ama torun tatlı geliyor. Çok da düşünmeyin derim. Hayat birileri ya da birşeyler için sevmediklerimize katlanarak geçiyor.
Tabi canım orası öyle. Beni Kv sevmezdi ama kp çok severdi. Onun bı yönde değişmesine şaşırdım.

Back
X