Kv kp in bir garip ilişkisi

Çok saçmalamışşsınız yani kusura bakmayın da size ne kv-kp ayrı yatmış, yatmamış vs
Konuları oraya bağlamanız saçma olmuş.
Kendi anne babanızla kıyaslamanız da bi acayip geldi bana, milletin yatak odası sonuçta, size açıklama yapmak zorunda değil kimse.

Yatak olayını başa yazınca herkes cinsel hayatına karışmak olarak algıladı olayı ama mesele kadının kocasıyla olmayan duygusal bağını etraftan tedarik etmeye çalışması. Bu arada benim babamın o kadar sağlık problemi vardı ki horlama(aşırı derecede), altına kaçırma(bu da yıllarca sürdü) annem asla yatak ayırmadı bunlara rağmen. Yukarda bi arkadaşın söylediği gibi olay kopan bağlar ve tahammülsüzlük. Ve yapacak bişey yok. Bu arada bana da çok pis salça oluyo bacım:)

Bu ayri yatan insanlar yatip kalkip gelip kendi yataginda yatiyordur, o dediginizle alakasi yok ayri yatmanin. Bir de yasli kadin tabiki ilgi isteyecek büyütmeyin.

Arkadaşlar bi de yatak odası özeli tabi banane ama. Şöyle bir durum var bilimsel olarak kanıtlanmış ağız orgazmı cinsel orgazmdan kat kat daha fazla haz veriyor. Afedersiniz kv m o hazzı yaşadığı için ya da kocasından uzaklaştığı için tahammül edilemez bir hal almış. Kendi anneniz olsa düşünmez miydiniz nolmuş bu kadına diye? Gerçekten tüyler ürpertici derecede çok konuşuyor ve duygusal olarak çok talepkar bizden
Bu ne demek ya ilk defa böyle bi tabir duydum
KK kelime dağarcığımı geliştirdi yemin ederim :işsiz:

Bu neden size dert oldu anlamadım.çiftler torun torba sahibi olduktan sora genelde ayrı yatar zaten.benim anne babam da o yaşlardalar ve baya uzun süredir ayrı yatıolar.hiç sorgulamadım.bence konu açmış olmak için açmışsınız.nyse inşAllah bu büyük derdiniz çözülür..

Ben fikir almak istemiştim. Çemkirilmek için açmadım konuyu. Mune Mune yeterli fikir aldım. Kapatabilirsiniz konuyu

Ben fikir almak istemiştim. Çemkirilmek için açmadım konuyu. Mune Mune yeterli fikir aldım. Kapatabilirsiniz konuyu

kapatabilirsiniz mi, tövbe ya.. ne garip kelimeler kullanmışsın bir de ağız bilmemnesi falan diye..
hepimiz yaşlanıcaz unutma.

Back
X