Kv kp le görüsmemek

ChocolateCookie

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
2.406
20.799
223
Hanimlar esinin Ailesiyle görüsmeyen var mi hic ? Herhangi bi sebepten cözülemeyen sorunlariniz var mi görüsmemenize neden olan ? Biz mesela görüsmüyoruz benim ailemde görüsmüyor ve inanilmaz rahatiz esimle cünkü hic olur bir tarafi kalmamisti birbirimizin yüzüne bakamayacak duruma gelmistik .. sizin hikayelerinizi merak ediyorum ..

Ben görüşmüyorum uzun zamandır. Kayınvalidem çok dedikodu yapan laf taşıyan, insanların arasını bozan bir kadın. Ne kadar iyi niyetli yaklaştıysam o kadar suistimal etti beni. Evimden altınlarımı çaldı yakaladım sonra daha büyük olaylar oldu eşimle boşanmaya karar verip evi terkettim. Annesi çocukları almakla tehdit edince de kıyamet koptu aileler arasında. Eşim boşanmayı kabul etmedi bir şekilde barıştık ama ben şart koştum ailenle beni bir daha görüştürme diye.
Şimdi bayram geliyor yine efendilik bende kalsın diyerek eşimin hatırı için gideceğim. Biliyorum ki zerre değişim yok ama yapacak birşey de yok.

Şimdi şöyle ki canım yuvama namusuma iftira gibi aman aman da büyük bir sorun yoksa bence görüşülmeli ( mesafeli olmak şartı ilke tabi)
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez çok büyük sorunlarda olsa sonuç da et tırnaktan ayrılmıyor

Acikcasi bayramda gidecek olmaniza sasirdim .. belki dogru bisey yapiyorsunuz ama ben yapamazdim en son Kurban bayraminda esimi ikna ederek gittik kv kp evine ama kv bi ayaga kalkip dogru düzgün hosgeldiniz bile demedi o yüzden bidaha gitmeyi asla düsünmüyoruz .. herkes yasadigini bilir tabiki sizde agir seyler yasamissiniz

Inanin dolandirma hirsizlik varsa isin icinde Anneye hakeret etme varsa et tirnaktan ayriliyor .. dikis tutmuyor bidaha

Hayatım benim kv hamile olduğumu duyunca karalar bağlayıp yas tutmuştu, ben boşanırlar diye bekliyordum bu kadın bi de çocuk doğuruyor diye. Daha neler neler inan ki şeytanın aklına gelmeyecek şeyler yaptı. Gideceğim çünkü eşim benim aileme karşı çok saygılıdır bir dediklerini iki etmez, onu kıramam. Biliyorum ki kaldığı yerden devam edecek ama en azından ben gittim annen yine aynısını yaptı diyebilirim.

Bence cok yuce gonullu bi insansin.

Biz varız canım, eşim de gorusmez.
Başta istemede, nişan da, düğün de görüşülmedi, sonradan barisildi.
Ama artniyet baki olunca dikis tutmuyor.
Şu an 2 sene olacak yine görüşülmuyor..
Bayram da gitmek vs gibi birşey de söz konusu değil..
Ben aile iliskilerini çok onemserim.
Böyle olsun hiç istemezdim, ama bunlar tek taraflı şeyler değil..
Gorusuyor olsak biz evli kalamayiz..
Yine de Allah kimseyi evladından, ailesinden yana böyle sınamasin..

Aynen öyle malesef kim ister ki böyle olmak ama sanki insani buna zorluyorlar sonundada görüsmüyoruz diye bizi sucluyorlar sanki keyfimizden konusmuyoruz .. Anneme hakrete kadar gitti bizim mesele o yüzden dikis tutmaz Esimden Allah razi olsun her daim benden yana oldu dogruya dogru yanlisa yanlis.

Ben de kv ile ayni aprtmanda oturuyorum oyle buyuk sprunlarimiz yok ama gelin gorun ki biz de gelinimizle sorun yasiyoruz yani abimin esiyle, ilk problem babmlar ev alacagi zaman cikarttilar onlarin dugunden once alindi babam biraz dugunlerine yardim etti kalani abim kendi yapti ama babamn maddi imkani yoktu adam.emekli ikramiyesyle ev pesinatini odedi ama.anladigim kadaryla onlarin derdi dugunu niye babam yapmadi ee onlarin dugunu yapsa 2 cpcugu daha var bize yapamayacak ki abimde yillardr memur calisiyordu herneyse aradan yillar gecti sonra konusmaya basladilar bizle simdi tekrar kustuler simdi de baska seyleri bahane ediyorlar ya da ne bileyim hep onlari dusunelim istiyorlar aslinda ailem onlara yaptigini hic birimize yapmadi ama yaranilmiyor iste en son gelin hanm annemin ustune yurudu ben de abimle ipleri tamamen kopardim cok cirkin seyler yasandi Allahm biz ailemizde hic boyle seyler bilmezdik nerden buldu bu cirkef insanlar bizi..gercekten hata bizdeyse bize dogru yolu goster Allahm eger degilse onlari islah et...yani annemle babamn uzulmesinden biktim artik bu insanlar yuzunden

Ben evlenen kadar bir problem yoktu kızlar bitaneydim şöyleydim böyleydim. Düğün bitişi gelinliğim üstümde kavga çıkardı. Saçma sapan bir kavgaydı. Anlam veremedim ama 1 hafta içinde herşeyleri döküldü. Meğer arkamdan ne konuşmaları eksikmiş ne dedikoduları... Altınları aldım diye de kavga çıkartmış. Niye almayayım düğünün borcunu eşimle biz ödedik çeyizi eşyayı biz ödedik bana takılan bütün altınları eşimle ortak yaptık...üstüne bir de ailem ve kardeşlerim birde 100 grm hediye verdi.. 1 paket çekirdek üzerimde hakkı yokken bir de altınları verecekmişim ki içinden biraz alsın. Bi sürü borcun içinde bir de 10 çeyreğin derdine düştüler. Evlendim kv eşimi 40 gün aramadı. Eşim sessizdir sandıki ben de sessizim Gittiğim ilk bayram sakin kalacaktım ama benden 9 yaş büyük görümcemin beni kimsenin görmediği yerde düşürmek için ittirmesiyle çıldırdım ve kavgamı ettim ağzının payını verdim hepsine. Kp evde duran biri değil o pek dahil olmadı bu işlere. O günden beri de 2 yıldır hiç gitmedim evlerine. Bana geldiler saygısızlık yapmadım. Ama aramam kesinlikle ne hali varsa görsün sinsi görümcelerimle

hem onun hem de sizin açınızdan düzelmez o iş. Abiniz ziyarete gelebilir ama kendi istiyorsa iyi veya kötü bitmiş aranızda muhabbet Allah kolaylık versin. Allah asil soylularla karşılaştırsın

Benimde esime sen evlenmeden önce böyle degildin dendi bende ne güzel aslinlar günahimi diye sevindim .. ne kadar kötü bir zamanda yasiyoruz aslinda gercekten .. ama esimle sükrediyoruz iyiki yüzlerini erken gösterdiler diye

Aslında varya acayip psikoloji bozuluyor heleki hayallerinde böyle huzurlu olalım herkes birbirini sevsin saysın kocaman aile olalım derdi varsa. Sizin eşiniz de sırt çevirmiş benim ki hala gidiyor Ayda ya da 2 ayda 1 kere ziyarete uzaktalar zaten. Tamamen reddetmesi sonra sizi suçlamasına sebep olmaz inşaAllah

altınlarını calan birini affetmem asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…