Kv kp le görüsmemek

Aynisi onlarin basina gelse ve siz aramasaniz demedikleri lag kalmaz ama dimi bunlar böyle iste ..
Çok zor Şeyler yaşadım. Gelip her zaman çocuğuma bakmalarını isteyecek değilim ama kanser hastasıydı babam gelip görmediler. Hamileyken kaybettim babamı. Hiç arayıp iyi misin diye sormadılar. Aradıklarında açmıyorum diye kırılmışlar geçende. Ben ne yapayım? Nasıl davranayım yani? Hem hamileyim hem çalışıyorum. 15 aylık bir kızım var. Babam öleli kısa bir zaman olmuş. Millet darılmaya yer arıyor. Ben safım tabi bu kadar yanımda olmamalarına rağmen darılmadım, hata bende

Çok zor Şeyler yaşadım. Gelip her zaman çocuğuma bakmalarını isteyecek değilim ama kanser hastasıydı babam gelip görmediler. Hamileyken kaybettim babamı. Hiç arayıp iyi misin diye sormadılar. Aradıklarında açmıyorum diye kırılmışlar geçende. Ben ne yapayım? Nasıl davranayım yani? Hem hamileyim hem çalışıyorum. 15 aylık bir kızım var. Babam öleli kısa bir zaman olmuş. Millet darılmaya yer arıyor. Ben safım tabi bu kadar yanımda olmamalarına rağmen darılmadım, hata bende
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin .. bunlar böyleler iste .. ne dersin naparsin en iyisi kulak tikamak ve görüsmemek

Ben görüşmüyorum yaklaşık 2016 senesinden beri ne bayramlarda ne normal zamanda görüşmüyorum.Çok karmaşık ve şimdi dönüp baktığımda iyi niyetli düşünerek ne kadar hata yaptığımı anladığım yıllarım var geride.Çünkü yaptığı saçmalıklara ben iyi niyetle yaklaştıkça kayınvalide dozu arttırdıkça arttırdı.O kadar saçma noktalara vardı ki konu ben artık kendime saygımı kaybetmek üzereydim.Eşimde o dönemde sürekli ailesini savunur vaziyetteydi.

En son hastalandım oraya gelip gittikten sonra ve eşime de söyledim ya ben artık asla görüşmem devam ederiz ya da sen bu tavrını sürdürürsün ayrılırız.Bir aydınlanma geldi kendisine ve o günden beri sen haklısın, nasıl istiyorsan öyle yap, ben çok yanlışlar yaptım geçmişte diyor.Bende yıllardır gitmiyorum.Kendimi bu süreçte toparladım, güvenim ve saygım yerine geldi.Açıkçası bazen eşim üzüldüğü için üzülüyorum acaba bir kez daha denesem mi diyorum ama sonra vaz geçiyorum, çünkü hatalı olduğunu bile kabul etmeyen bir kadın değişmiş olamaz.Aynı şeyleri yaşamakta istemiyorum açıkçası.

Valla kizlar eminim cogunuz haklisinizdr gercekten karsidaki insan laftan anlamayinca anlamiyor sen istedigin kadar iyi ol karsidaki cirkefse cirkef ama bazen bakiyorum cok hatali olup kendini masum gosteren gelinlerde var benim eltim mesela kp kv ile gorsmuyor ama her yil gelir tatile mutlaka sorun cikarip ortaligi karistirip gider cocuklarinj doldurur ee bakiyorum ayni kv kp bize yapilan ne varsa yapilmis onlara da tanimasam anlattiklarina bakip ne kadar kotu insanlar derim ama dedigim gibi cok degisik iliskiler bunlar

Ben eşimin ailesi ile görüşmüyorum. Kayinvalidem sürekli eşimi dolduruyor. Beni kıskanıyor kendimi geçtim, teyzeme yengeme kadar kıskanıyor. Sürekli onlar hakkında da biseyler söylüyor. Inanılmaz kompleksli. Yeğenlerim yaramaz biraz diyorum 3 4 yaştaki çocuktan bahsediyorum benim çocukların çok usluuydu diyor 3 yaş ile 40 yaşı kiyasliyor. Memlekete gittiğimiz de aileler aynı şehirde bizim , abime ablama teyzeme amcama gitmemizi kıskanıyor. Neymiş gidince 4 günün 3 günü onlarda, kalanını ailemle geçirecekmişim artık onların geliniymişim sanki ben köLeyim. Hiçbişey görmemiş ler bir yer görmemiş ler dört duvarın arasında kalmışlar hiç sevmiyorum hemde hiç . Bayramda da aramicam

Valla kizlar eminim cogunuz haklisinizdr gercekten karsidaki insan laftan anlamayinca anlamiyor sen istedigin kadar iyi ol karsidaki cirkefse cirkef ama bazen bakiyorum cok hatali olup kendini masum gosteren gelinlerde var benim eltim mesela kp kv ile gorsmuyor ama her yil gelir tatile mutlaka sorun cikarip ortaligi karistirip gider cocuklarinj doldurur ee bakiyorum ayni kv kp bize yapilan ne varsa yapilmis onlara da tanimasam anlattiklarina bakip ne kadar kotu insanlar derim ama dedigim gibi cok degisik iliskiler bunlar
Elbette kötü gelinde dolu etrafta misal dayimin hanimi hic sevmem kendisini neler oldu neler onunlada ama inanin kv kp sorunu her zama daha fazla oluyor ve gelinleri görüsmemeye resmen zorluyor gibi davraniyorlar ama sonunda yine suclu gelinler oluyor biz naptik da bunlar bizden uzaklasti diye bi düsünen kendini sorgulayan yok ... cünkü onlar hep hakli hep idare edilmek zorunda ama yok öyle bi dünya .

Hanimlar esinin Ailesiyle görüsmeyen var mi hic ? Herhangi bi sebepten cözülemeyen sorunlariniz var mi görüsmemenize neden olan ? Biz mesela görüsmüyoruz benim ailemde görüsmüyor ve inanilmaz rahatiz esimle cünkü hic olur bir tarafi kalmamisti birbirimizin yüzüne bakamayacak duruma gelmistik .. sizin hikayelerinizi merak ediyorum ..
Bizim durumlarda sizinkiyle aynı. Üç yılı geçti görüşmeyeli. Benim başlarda vicdanım hiç rahat değildi ki o bizi istemiyordu. Sonra baktım böylesi daha iyi anlatsam zaten roman olur destansı bişey çıkar bizden 😁 o yüzden anlatmiim

Elbette kötü gelinde dolu etrafta misal dayimin hanimi hic sevmem kendisini neler oldu neler onunlada ama inanin kv kp sorunu her zama daha fazla oluyor ve gelinleri görüsmemeye resmen zorluyor gibi davraniyorlar ama sonunda yine suclu gelinler oluyor biz naptik da bunlar bizden uzaklasti diye bi düsünen kendini sorgulayan yok ... cünkü onlar hep hakli hep idare edilmek zorunda ama yok öyle bi dünya .
Yani bilmiyorum her insann bir siniri tahammul noktasi var tabi ki burdaki hic kimse basit sebepten iletisimi kesmemistr illaki buyuk seyler insann sinirlarini asan seyler olmustur...dedigim gibi biz daha yakin zamanda gelinimzle sorun yasadik yani dusunuyorum ben de gelinim biz ne yaptik diye inan bulamiyorum ama.anladigim kadaryla onlar hep bize olsun istiyorlar ve gorusmemek icin bahane ariyorlar neyse zaten soyledim abime de bu sondu, bundan sonra yoksun tek basinasin bu hayatta diye ama huyudr basi sikisinca kosarak gelirler ama dedigm gibi buyuk konusmak istemiyorum ama bundan sonra yagmurlu havada su vermem cok cirkeflestiler

Ben görüşmüyorum. Sebebi ise uzun ama kısaca şöyle diyeyim;

Nişanlı iken evine gitmiştim. Başka bir şehirde oturuyordu. Orda doğum lekemi gördü. Doğum lekem büyük. Birazı saçımın içinde kalıyor birazı görünüyor. Onunla ilgili çok çirkin seyler söyledi. "O şeyi daha önce niye görmedik biz,görürsek seni almayiz diye korktun göstermedin dimi, baban ananı çok mu yaladı da sen böyle oldun?" Dedi.

Evet yazarken ben utanıyorum ama.

Ben şok tabi.

Aileme olayin tamamını anlatmadım. Sadece seni almayız diye mi korktun şeklinde anlattım.

Nişanı atmaya karar verdim tabiki.

Nişanlıma da bunu söyledim.

Nişanlım kavga etmiş annesiyle. Ailecek toplanıp bizim yaşadığımız şehire geldiler. Özür dilemeye. Evimize. Oturdular. Babam annem ben kuzenim var. Ortamda özürdiledi.

Özür dilerim, ben düşünmeden konuştum diyor başka bi şey demiyor.

Babam da dedi ki:

" bakın ben kızımın evlenmesini istemiyorum, evlenmese de benim yanımda dursa.. ama mademki gençler evlenmek istiyor. Ben büyük olarak onlara yardımcı olma taraftarıyım.

Benim kızım cok güzeldir. Ve bence kusursuzdur. Ama sen illaki kusur arıyorsan oğluna bak. Onun da kafasında saç yok.

Bir daha benzer bir durum olursa sakın buraya kadar zahmet etmeyin. Bitmiştir. " dedi.

Kv çok cahil. Kötü niyetli olduğunu sanmıyorum ama köyünden çıkıp öteki köye evlenmiş. Okuma yazma bilmesi bile mucize.o yüzden annem idare etmem gerektiğini söylüyor.

Ama ben kin tutuyorum.

Durum bu.

Nişanlı iken evine gitmiştim. Başka bir şehirde oturuyordu. Orda doğum lekemi gördü. Doğum lekem büyük. Birazı saçımın içinde kalıyor birazı görünüyor. Onunla ilgili çok çirkin seyler söyledi. "O şeyi daha önce niye görmedik biz,görürsek seni almayiz diye korktun göstermedin dimi, baban ananı çok mu yaladı da sen böyle oldun?" Dedi.

Ben şok tabi.

Aileme olayin tamamını anlatmadım. Sadece seni almayız diye mi korktun şeklinde anlattım.

Nişanlım kavga etmiş annesiyle. Ailecek toplanıp bizim yaşadığımız şehire geldiler. Özür dilemeye. Evimize. Oturdular. Babam annem ben kuzenim var. Ortamda özürdiledi.

Babam da dedi ki:

" bakın ben kızımın evlenmesini istemiyorum, evlenmese de benim yanımda dursa.. ama mademki gençler evlenmek istiyor. Ben büyük olarak onlara yardımcı olma taraftarıyım.

Benim kızım cok güzeldir. Ve bence kusursuzdur. Ama sen illaki kusur arıyorsan oğluna bak. Onun da kafasında saç yok.

Bir daha benzer bir durum olursa sakın buraya kadar zahmet etmeyin. Bitmiştir. " dedi.

Kv çok cahil. Kötü niyetli olduğunu sanmıyorum ama köyünden çıkıp öteki köye evlenmiş. Okuma yazma bilmesi bile mucize.o yüzden annem idare etmem gerektiğini söylüyor.

Ama ben kin tutuyorum.

Durum bu.
:KK57:e çirkin üslup:KK20: inşaAllah ilerde sıkıntı çekmezsin..

Ben değil ama en yakın samimi olduğum komşum gözükmüyor. Kafası daha rahat kadına yapmadığı şey kalmamış pisliklerin. Eşinin ikinci evliliği ilk esi altlı girmiş kadını 6 ayda kacirmislar.

Ben de kv ile ayni aprtmanda oturuyorum oyle buyuk sprunlarimiz yok ama gelin gorun ki biz de gelinimizle sorun yasiyoruz yani abimin esiyle, ilk problem babmlar ev alacagi zaman cikarttilar onlarin dugunden once alindi babam biraz dugunlerine yardim etti kalani abim kendi yapti ama babamn maddi imkani yoktu adam.emekli ikramiyesyle ev pesinatini odedi ama.anladigim kadaryla onlarin derdi dugunu niye babam yapmadi ee onlarin dugunu yapsa 2 cpcugu daha var bize yapamayacak ki abimde yillardr memur calisiyordu herneyse aradan yillar gecti sonra konusmaya basladilar bizle simdi tekrar kustuler simdi de baska seyleri bahane ediyorlar ya da ne bileyim hep onlari dusunelim istiyorlar aslinda ailem onlara yaptigini hic birimize yapmadi ama yaranilmiyor iste en son gelin hanm annemin ustune yurudu ben de abimle ipleri tamamen kopardim cok cirkin seyler yasandi Allahm biz ailemizde hic boyle seyler bilmezdik nerden buldu bu cirkef insanlar bizi..gercekten hata bizdeyse bize dogru yolu goster Allahm eger degilse onlari islah et...yani annemle babamn uzulmesinden biktim artik bu insanlar yuzunden
Öyle demeyin herşey imtihan Rabbim sevdiği kulları sınıyor. Bizdede iki gelin var ikisininde kalbi kötü şu mübarek günlerin suyu yüzü hürmetine akıl versin böyle insanlara. Birde yaşlı bir kadının üzerine yürumesi çok kötü ama oda anne olucak yada annedir etme bulma dünyası

Ben şok tabi.

Babam da dedi ki:

Ama ben kin tutuyorum.

Durum bu.
Inanmiyorum gercekten utandim .. cok haklisiniz bunun üzerine söylenecek söz yok ..
Benim kv de Annem tatildeydi Babamla ben Esimin yanina gelmistim ve Anneme cok begendi bi hirka almistim bu kv hesap sordu „Siz nereleri gezdiniz• diye bende „avmye gittik Annemin begendi bi hirka vardi onu aldim“ dedim
Bana verdigi cevap su
„ anan oralarda tatil yapacagina gitsin hirkasini kendi alsin“ dedi..
Yani bu kadar cirkinlesti ve bende kirilma noktasi oldu bu olay ..
Ve suan görümüyoruz hic biriyle

Hayatım benim kv hamile olduğumu duyunca karalar bağlayıp yas tutmuştu, ben boşanırlar diye bekliyordum bu kadın bi de çocuk doğuruyor diye. Daha neler neler inan ki şeytanın aklına gelmeyecek şeyler yaptı. Gideceğim çünkü eşim benim aileme karşı çok saygılıdır bir dediklerini iki etmez, onu kıramam. Biliyorum ki kaldığı yerden devam edecek ama en azından ben gittim annen yine aynısını yaptı diyebilirim.

Sizin gibi gelin o kv e fazla bence.. Ben ayrılırlar diye bekliyordum ne demek ya

Her zaman Es tarafi böyle cikiyor fark misiniz Kiz tarafinda cok nadirdir böyle sorunlu aileler
Kesinlikle. Kadınlar birbirini kıskanıyor ondan sanırım. 😄

Yani iyi olan kız tarafı zamanı gelip erkek tarafı olduğunda çirkefleşebilir:KK53:

Bizde tam tersi babam eşime, yüzüne karşı değil ama arkasından kaynanalık yapıyor:KK70:

Biz eşimle farklı şehirlerdeniz. Beni burdan alıp gidecek diye böyle yapıyor
Halbuki kendi de annemi başka şehirden almış:confused:

Kesinlikle. Kadınlar birbirini kıskanıyor ondan sanırım. 😄

Yani iyi olan kız tarafı zamanı gelip erkek tarafı olduğunda çirkefleşebilir:KK53:

Bizde tam tersi babam eşime, yüzüne karşı değil ama arkasından kaynanalık yapıyor:KK70:

Biz eşimle farklı şehirlerdeniz. Beni burdan alıp gidecek diye böyle yapıyor
Halbuki kendi de annemi başka şehirden almış:confused:
Ee her zaman es tarafi böyle olacak degil tabi birde Kiz tarafi böyle olsun .. istisnalar kaideyi bozmaz yinede 😄

Öyle demeyin herşey imtihan Rabbim sevdiği kulları sınıyor. Bizdede iki gelin var ikisininde kalbi kötü şu mübarek günlerin suyu yüzü hürmetine akıl versin böyle insanlara. Birde yaşlı bir kadının üzerine yürumesi çok kötü ama oda anne olucak yada annedir etme bulma dünyası
Ben de oyle dedim zaten onun da oglu var sen de evlat yetistiriyorsun Allah herkese hak ettigini versin

Hanimlar esinin Ailesiyle görüsmeyen var mi hic ? Herhangi bi sebepten cözülemeyen sorunlariniz var mi görüsmemenize neden olan ? Biz mesela görüsmüyoruz benim ailemde görüsmüyor ve inanilmaz rahatiz esimle cünkü hic olur bir tarafi kalmamisti birbirimizin yüzüne bakamayacak duruma gelmistik .. sizin hikayelerinizi merak ediyorum ..
Ben kayınbirader ve elti ile görüşmüyorum sebep elti kıskançlığı ve dedikodu ama hiçte hoşnut değilim bu durumdan çünkü aile ikiye bölündü biz toplansak onlar yok onlar toplansa biz yokuz hep bi gerginlik var aile içinde görümceler onlara gidince arasak açmazlar tel bize gelince de onlara aynı davranışlar cenaze olsa biz varız diye gelmezler bizde onlar varsa ve çok rahatsız bi durum keşke küsmeseydik te hep bi arada olsaydık

Back
X