Kv kp son olaylar

Kalenderender

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
377
165
18
36
Merhaba arkadaslar. Konularimdan hatirlayanlar vardir beni. Ozet geciyim yine de. Kv ve kp bosanacaklar. Kv sokaga atti esini ve el birligiyle esimle benden ne koparirlar onun derdinde herkes. Babasi esimi arayip alttan alta tehdit etmis. Esimin sinirleri altust oldu. Annesini aradi. Al artik su adami basimdan dedi. Annesi yine ayni muhabbeti acti. Bi ev alinmasi gerek babana diye. Yeni yilda guya faizler dusecekmis onu bekleyecekmis babasi filan. Esim de evini sat ona ucuz bi ev al kalan parayi da bankaya koy faiziyle kiraya cik. Eline para bile kalir dedi. Kv kabul etmedi ve sus pus oldu.

Sizce izlemem gereken yol ne. Kv hergun arayip ne yaptigimizi sormaya devam ediyor. Esim ben gidip konusacagim annemle diyor. Sessiz mi kalmaliyim sizce.

Hatırladım sizi eşiniz gayet güzel cvp vermiş karısmayın pek derim esinizle konusun tabi yardımcı olun

Merhaba arkadaslar. Konularimdan hatirlayanlar vardir beni. Ozet geciyim yine de. Kv ve kp bosanacaklar. Kv sokaga atti esini ve el birligiyle esimle benden ne koparirlar onun derdinde herkes. Babasi esimi arayip alttan alta tehdit etmis. Esimin sinirleri altust oldu. Annesini aradi. Al artik su adami basimdan dedi. Annesi yine ayni muhabbeti acti. Bi ev alinmasi gerek babana diye. Yeni yilda guya faizler dusecekmis onu bekleyecekmis babasi filan. Esim de evini sat ona ucuz bi ev al kalan parayi da bankaya koy faiziyle kiraya cik. Eline para bile kalir dedi. Kv kabul etmedi ve sus pus oldu.

Sizce izlemem gereken yol ne. Kv hergun arayip ne yaptigimizi sormaya devam ediyor. Esim ben gidip konusacagim annemle diyor. Sessiz mi kalmaliyim sizce.

Eşiniz gayet akıllıca bi çözüm sunmuş. Bana kalırsa karışmayın. Hatta kv aradığında ben ilgilenmiyorum eşime sor deyin kestirip atın.

Annesi eşinizi kandirabilir, esinizin yanında sizde gidin, gerekirse tepki koyarsiniz

Kv aradığında telefonunu açma Lütfen.
Ay ne terbiyesiz.
Eşiniz gayet güzel cevabını vermiş.
Kp riniz ne ile tehdit etmiş eşinizi?

Eşiniz söylenmesi gerekeni söylemiş, siz bu aile mevzusuna girmeyin bence.

Baktınız eşiniz yumuşuyor o zaman yine kv ve kp ile yüz göz olmadan eşinizle konuşur , istemediğinizi sizi zora sokacağını söylersiniz.

Kv aradığında telefonunu açma Lütfen.
Ay ne terbiyesiz.
Eşiniz gayet güzel cevabını vermiş.
Kp riniz ne ile tehdit etmiş eşinizi?
Bugun agladi gene esimle konusurken. Anne bi aglama oyle konusalim dedi esim. Kardesleri cok kizgin annelerine. Kp kvyi aramiyormus hic. Cocuklar niye bize bela oldu seni arasin. Sen rahatsin bize dert oldu diye kiziyorlar esim haric. Kv simdi de tutturdu ev kiralayalim diyor. Isiyle ilgili tehdit etmis iftira atmakla.

Bugun agladi gene esimle konusurken. Anne bi aglama oyle konusalim dedi esim. Kardesleri cok kizgin annelerine. Kp kvyi aramiyormus hic. Cocuklar niye bize bela oldu seni arasin. Sen rahatsin bize dert oldu diye kiziyorlar esim haric. Kv simdi de tutturdu ev kiralayalim diyor. Isiyle ilgili tehdit etmis iftira atmakla.
Allah yardımcınız olsun.
Daha neler duyucaz.
Bende çok büyük problemler yaşayacaktım eşimin tarafı ile Allah yardımcım oldu da hiç biri ile görüşmüyorum konuşmuyorum.

Eşiniz cevabını güzel vermiş. Siz karışmayın, sonra herkes kenara çekilir, siz kötü olursunuz. Eşiniz ev almaya niyet ederse eşinize itiraz edersiniz.

Bence şimdilik olanı biteni izle eşin olanları sana anlatıp fikrini sorarsa açıkca içinden geçeni soyle.

Back
X