• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv kp sorunlari okuyunca sinir oluyorum!!

Canim1012

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
79
102
43
Forumu surekli takip ederim, ve hep ayni derdi goruyorum kv kp gorumce elti, Allahim uyuz oluyorum, ben esiminn ailesiyle hem iyi gecinirim hemde mesafeli olurum, saygida kusur etmem asla ama isime gelmeyen biseyide bana kimse yaptiramaz... neden alttan aliyorsunuz neden ezdiriyorsunuz keninizi?? O kimki?? Kocanizla iyi gecinmeye anlasmaya bakin geri kalan umrunuzda bile olmamali.. mesafe koymak cokmu zor? Yada benmi bu konuda sansli ciktim? Uc tane eltim var onlarla iyi anlasirim onlar kayinvalidemle hep icli dislilar, ben calisiyorum iki haftada bir bir saat ugrariz esimle okadar, bendende iyisi yoktur onlarin gozunde... gelmiyorsun aramiyorsun etmiyorsun dedikleri oluyor ama annecigim kusura bakma haklisiniz diyorum geciyorum, banane yahuuu

gelmek istediklerindede musaitsem kabul ederim eger degilsem bugun planimiz vardi derim o kadar yada esime soylettiririm eger cekinirsem.
ezildikce tepene cikiyorlar cunku, alttan almayin kizlar ne kocaniza nede ailesine gonlunuzv

Sanki herkes sizin eşinizle sizin hayatınızı yaşıyormuşçasına yazmıyormusunuz,bende buna sinir oluyorum.
Benim kayınvalide,elti,görümce vs sorunum yok ama ben bile buradan bakınca empati kurup anlamaya çalışıyorum insanları.
Tabiki kimse ezilmesin ama kazin ayağı öyle olmuyor coğu zaman
Herkesin sartları eşit değil,bunu bir anlasak dünya daha yaşanılır bir yer olur emin olun.

Bence çok şanslısınız eş ve ailesi yönünden şükredin ,
Ben mesafe koydum sorun oldu neden mesafeli diye evliligime yansıdı gidip geldim ben mutsuz oldum sevemedim bi türlü annesini çünkü kadın hep yönetmeye çalıştı bizi huzur vermedi ama bence iş eşte biter adaletli bir eşse dengeyi sağlar iki tarafıda yıkmaz esim ailesi icin bizi yıktı malesef

Önce eşinden sonra diğer aile fertlerinden klonlayıp millete dağıtmalısın ki bu sorunu yaşayanlar çözüme ulaşsın :KK53:

Bu durumlarda öncelikli eşlerde iş bitiyo sende şanslısın

Tamam insanlar ezilmeye merakli degil bende empati kuruyorum ve moralimde bozuluyor burdaki bayanlar nasil boyle goz yumabiliyorlar bazi seylere diye
Herkezin sartlari bir degil ama yine bazi seyler insanin kendi elinde diye dusunuyorum
Hic kimse hic birseye mecbur degil diye dusunuyorum
Kimisi caresiz onuda anliyorum ama kimisi goz gore gore yangina korükle gidiyor iste boyle durumlara anlam veremiyorum

ne yalan söyliyim bende senin gibi kendini hayatını öven ay ben sorun yaşamıyorum çünkü mikemmelim diyen insanlara sinir oluyorum.

sen yaşamıyorsun ama onlar yaşıyor,sen alttan alamıyorsun ama onlar alıyor ee?

ayrıca o kim ki dediğin kişi eşinin annesi-babası.

kimse kendimi ezdireyim diye ezilmiyor.
bu ne bicim bi konudur. ben doktor oldum zamaninda kafasini calistirip o da doktor olsaymis der gibi.
siz mesafe koydukca esinizin ailesi edebinden anlamis olabilir ya da mesaji almis olabilir. bu is sadece sizde bitmiyor iki taraflidir.
bazi aileler de edepsizdir. siz mesafe koydukca azarlar daha beter olurlar daha cirkeflesirler bu sefer de siz edebinizden cevap veremezsiniz. bu da karsiliklidir!
Mutlulugun formulu cok acik der gibi yazdiginiz su mesaj sifir empatiyle yazilmis ve kendi sansinizi kendi firsatiniza cevirme yazisindan baska birsey degil.
kinadim.

Forumu surekli takip ederim, ve hep ayni derdi goruyorum kv kp gorumce elti, Allahim uyuz oluyorum, ben esiminn ailesiyle hem iyi gecinirim hemde mesafeli olurum, saygida kusur etmem asla ama isime gelmeyen biseyide bana kimse yaptiramaz... neden alttan aliyorsunuz neden ezdiriyorsunuz keninizi?? O kimki?? Kocanizla iyi gecinmeye anlasmaya bakin geri kalan umrunuzda bile olmamali.. mesafe koymak cokmu zor? Yada benmi bu konuda sansli ciktim? Uc tane eltim var onlarla iyi anlasirim onlar kayinvalidemle hep icli dislilar, ben calisiyorum iki haftada bir bir saat ugrariz esimle okadar, bendende iyisi yoktur onlarin gozunde... gelmiyorsun aramiyorsun etmiyorsun dedikleri oluyor ama annecigim kusura bakma haklisiniz diyorum geciyorum, banane yahuuu

gelmek istediklerindede musaitsem kabul ederim eger degilsem bugun planimiz vardi derim o kadar yada esime soylettiririm eger cekinirsem.
ezildikce tepene cikiyorlar cunku, alttan almayin kizlar ne kocaniza nede ailesine gonlunuzden nasil geliyorsa oyle davranin arkadaslar kendinizi bogmayin artik dur demesini bilin, bazi seyler kendi elinizde diye dusunuyorum
Amacim kirmak degil asla
gelmeyınce halden anlayan tiplermiş de siz o yuzden sınır oluyorsunuz
öyle adamlar var ki bu yuzden eşlerini boşuyorlar
erkek ailesine hep evet demedıkce mutlu olamayan evlılıkler var, o yuzden konu acıyorlar
benım eskı esım ve aılesı de boyleydı.
siz ıkı haftada bır saat ugruyormussunuz, eşinide de.
benım eskı kv seni hergun goreceğim mecbursun derdi, eşim de annesını hergun gormek ısterdı
biz de calıısyorduk ama gelemeyeceğiz deyınce sorun cıkardı.

ben 4 sene uzerıne bosandım,
son zamanlarda gitmemeye basladım ancak eski esim de yanlız gıttıkce benden uzaklastı ve evlilik bitti.

bu dedikleriniz , davranıslarınız her kocaya her aileye işlemıyor

şimdi yenıden evlıyım , aramam sormam bıle kv yi.
senede ıkı kere anca gorurum , çnk beni anlayan bir eşim var, aile yapısıgı bır kocam yok.
ama aksi olunca olmuyor ıste

bende sinir oluyorum
ama kv veya kp e değil

pasif eşe
hiçbirşey söylemeyen eşe
sinir oluyorum

kızın ailesinden birşey söyleyince küsen
ama ailesi birşey yaptığında benim ailemi san yanlış anlıyorsun fesat
diyorlar ya
imüğünü sıkasım geliyor o eşin

Ben bi b.k anlamadım :KK51:

Konu silinmiş mi? Biri anlatsın lütfen hanımefendi neden rahatsız oluyormuş :)

Ben bi b.k anlamadım :KK51:

Konu silinmiş mi? Biri anlatsın lütfen hanımefendi neden rahatsız oluyormuş :)

hocam şimdi olay şu,hanımefendinin k.validesi,k.pederi ve eşinin tüm ailesiyle arası iyiymiş çünkü o mükemmel bir şekilde mesafe koyabilen zaman zaman aman onlar da kim diyebilen harika bir insanmış.

aynı harikalıkta olmayan eşinin ailesine karşı alttan alan aman onlar da kim demeyen kadınlara sinir oluyormuş.

hocam şimdi olay şu,hanımefendinin k.validesi,k.pederi ve eşinin tüm ailesiyle arası iyiymiş çünkü o mükemmel bir şekilde mesafe koyabilen zaman zaman aman onlar da kim diyebilen harika bir insanmış.

aynı harikalıkta olmayan eşinin ailesine karşı alttan alan aman onlar da kim demeyen kadınlara sinir oluyormuş.
Bak hele :)) dertler derya olmuş desene.. tez zamanda derman bulur inşallah.

Back
X