Forumu surekli takip ederim, ve hep ayni derdi goruyorum kv kp gorumce elti, Allahim uyuz oluyorum, ben esiminn ailesiyle hem iyi gecinirim hemde mesafeli olurum, saygida kusur etmem asla ama isime gelmeyen biseyide bana kimse yaptiramaz... neden alttan aliyorsunuz neden ezdiriyorsunuz keninizi?? O kimki?? Kocanizla iyi gecinmeye anlasmaya bakin geri kalan umrunuzda bile olmamali.. mesafe koymak cokmu zor? Yada benmi bu konuda sansli ciktim? Uc tane eltim var onlarla iyi anlasirim onlar kayinvalidemle hep icli dislilar, ben calisiyorum iki haftada bir bir saat ugrariz esimle okadar, bendende iyisi yoktur onlarin gozunde... gelmiyorsun aramiyorsun etmiyorsun dedikleri oluyor ama annecigim kusura bakma haklisiniz diyorum geciyorum, banane yahuuu
gelmek istediklerindede musaitsem kabul ederim eger degilsem bugun planimiz vardi derim o kadar yada esime soylettiririm eger cekinirsem.
ezildikce tepene cikiyorlar cunku, alttan almayin kizlar ne kocaniza nede ailesine gonlunuzv
gelmek istediklerindede musaitsem kabul ederim eger degilsem bugun planimiz vardi derim o kadar yada esime soylettiririm eger cekinirsem.
ezildikce tepene cikiyorlar cunku, alttan almayin kizlar ne kocaniza nede ailesine gonlunuzv