Kv-Kp tarafından dışlanmak

yenidunyaperisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
143
34
98
Adana
Arkadaşlar merhaba

nişanlım ve ben ikimizde yetişkin , mesleki anlamda başarılı, aklı başında insanlarız.
kp ve kv beni sudan birsürü sebeple istemedi. nişanlım ısrar etti, hatta gelmezseniz ben yalnız gideceğim diyerek zorla istemeye getirdi zorla söz-nişan çekirdek aile arasında birarada yaptık bir çeyrek bile takmadılar. kendisi borc edip alyans ve iki bilezik aldı.
şimdiyse isteme ve sözün üstünden 6 ay geçmiş olmasına rağmen babamı 2 kez aradı babası annemi hiç aramadılar. babam sonrasında bir iki kez daha aramış olmasına rağmen geç dönüş yapılarak geçiştirerek konuşuldu.

erkek tarafı olarak aramış olmaları nikah düğün vs hakkında konuşmaları gerekmez mi?

kısacası ne beni ne de ailemi saymıyorlar. belkide ezikliyorlar bizi. ailem mutevazi bir aile diye. halen kabullenemediler beni ve kimbilir belki de ömür boyu kabullenemeyecekler. dahası nişanlımla da araları açıldı bayağı çok az görüşüyorlar. nadiren gidiyoruz ama onda da çok mesafeliler. Ama onlar aile birgün iyi olurlar ben hep istenmeyen olarak kalmak istemiyorum.

ilişkilerimi iyileştirmek kendimi sevdirmek istiyorum ama bu çizgimi bozmadan yalakalık yapmadan olsun istiyorum.

lütfen bana akıl verin. bir yolu yok mu bunun?

Büyük ihtimalle ailenin aklında başka biri vardı o yüzden sana karşı uzak duruyorlardır.
Yerinde olsam onlara güleryüzümü eksik etmem,kibarlığımı da bozmam.
Ancak onlara da minnet etmem çift olarak kendi imkanlarımla düğünümü yapıp yuvamı kurarım.

evet bende sizin gibi düşünüyorum. kesinlikle eksik etmiyorum her gittiğimde ev yapımı pasta kek götürüyorum. ilgili davranıyorum. hediye alıyorum ara sıra bir bahanesi olduğunda ama yetmiyor işte. tatmin olmuyorlar. en kücük iyileşme bile yok 6 ayda...

nişanlınız nediyor?
sizi istememe sebepleri neler?
evlenirseniz mutlu olur musunuz diye düşünüyorum ama şimdi bile degilsiniz ki

nişanlım "bana karşı da hayat boyu hep mesafelilerdi. onlar onların istediği hayatı harfiyyen yaşamamı isiyorlar" diyor "bosver hatta hic arama" diyor ama ben biliyorum ki onlar yarın iyi olur ben kötü olurum o yüzden normalleştirmeye çalışıyorum ilişkimi.

nişanlımla cok cok mutluyuz, sadece onun ailesi ile olan bu mesafe ve gerilim bir miktar yoruyor bizi ama ona da zamanla alışıyoruz galiba.
beni istememe sebepleri siyasi görüşümden tutun da aramızdaki 2 yaş farkı. yani birsürü şey ama bence asıl mesele kendilerinin değil de oğullarının bulmuş olması. çünkü kp bu tür evlilikleri stratejik görüyor. iş ilişkisini güçlendirebileceği birinin kızıyla evlenmesi daha makbul olacaktı kendince. bu benim yorumum ve analizim tabi

kv daha ılımlı gibi ama o da kp den etkileniyor. kp cok baskın inanılmaz ben bilirimci :KK43: bu adama kendimi sevdirmenin bir yolunu bulabilsem keşke...
Bu kadar takma kafana.
Herkes herkesi sevmek zorunda değil.
Saygı duysunlar yeterli.
Sevgi çok kolay oluşabilen bir duygu değil,zamanla belki tanıdıkça sevmeye başlarlar.
Israr edici olmamanı tavsiye ederim.

Kabullenmeniz gereken birşey var, o da zorla güzellik olmadığı. Sizi istemedikleri belli. Ben olsam herşey 4/4'lük değil de 4/3'lük olsun ama kimseye minnet etmiyim derim. Sizi istemeyen insanlardan beklentiye girmezseniz daha mutlu olursunuz.

nişanlım "bana karşı da hayat boyu hep mesafelilerdi. onlar onların istediği hayatı harfiyyen yaşamamı isiyorlar" diyor "bosver hatta hic arama" diyor ama ben biliyorum ki onlar yarın iyi olur ben kötü olurum o yüzden normalleştirmeye çalışıyorum ilişkimi.

nişanlımla cok cok mutluyuz, sadece onun ailesi ile olan bu mesafe ve gerilim bir miktar yoruyor bizi ama ona da zamanla alışıyoruz galiba.
beni istememe sebepleri siyasi görüşümden tutun da aramızdaki 2 yaş farkı. yani birsürü şey ama bence asıl mesele kendilerinin değil de oğullarının bulmuş olması. çünkü kp bu tür evlilikleri stratejik görüyor. iş ilişkisini güçlendirebileceği birinin kızıyla evlenmesi daha makbul olacaktı kendince. bu benim yorumum ve analizim tabi
Nişanlın da takma kafana arama diyormuş işte ne zorluyorsun seven sever sevmeyen defolup gider. Ağzınla kuş tutsan da yaranamazsın böylelerine bir kaç yıl sonra da şöyle yaptım böyle yaptım yaranamadım hep kötü davrandılar diye konu açarsın. Ne kadar ekmek o kadar köfte o yüzden yaranacağım diye uğraşma sakın enerjine yazık saygını koru yeter...

Kabullenmeniz gereken birşey var, o da zorla güzellik olmadığı. Sizi istemedikleri belli. Ben olsam herşey 4/4'lük değil de 4/3'lük olsun ama kimseye minnet etmiyim derim. Sizi istemeyen insanlardan beklentiye girmezseniz daha mutlu olursunuz.

sanıyorum yorumunuzda haklılık payı var. bende zaten kabulleniyorum bu durumu ama işte içimden kücük bir kıvılcım acaba demeyi bırakmıyor her zaman sonunda üzülen de ben oluyorum. :)

Nişanlın da takma kafana arama diyormuş işte ne zorluyorsun seven sever sevmeyen defolup gider. Ağzınla kuş tutsan da yaranamazsın böylelerine bir kaç yıl sonra da şöyle yaptım böyle yaptım yaranamadım hep kötü davrandılar diye konu açarsın. Ne kadar ekmek o kadar köfte o yüzden yaranacağım diye uğraşma sakın enerjine yazık saygını koru yeter...

tesekkur ederim değerli yorumunuz için.
enerji koruma meselesi kesinlikle o kadar önemli ki. bu dertten hayatımdaki çok önemli bir terfii yi kaçırdığım doğrudur.
bir seyler iyi olsun diye uğraşırken başka şeyleri yok ediyoruz..

Yav oyle yapınca bin beter ezikleyecekler.
4S kuralını duymadiniz mi
Ya da bu durumu cok takıyorsanız nisani atin.
Ara bulmaya çalışmak zaman kaybı. Asla yaranamazsiniz. Politik davranin saygili mesafeli olun onlar adim atmadıkça. Atmazlarsa da kendileri bilir.
Siz nisanlinizi avucunuza almaya bakin. Ailesini kötülemeden. Fakat o da evlendikten sonra aileci olup sizi bazı şeylere zorlayabilir.

Ara bulmaya çalışmak zaman kaybı. Asla yaranamazsiniz. Politik davranin saygili mesafeli olun onlar adim atmadıkça. Atmazlarsa da kendileri bilir.
Siz nisanlinizi avucunuza almaya bakin. Ailesini kötülemeden. Fakat o da evlendikten sonra aileci olup sizi bazı şeylere zorlayabilir.

ay nişanı ölürüm de atmam nişanlım tapıyor bana :D kravatının rengini bile benim fikrimi almadan seçmez korkudan değil benim beğenime hitap etmek için. politik davranma konusunda çok haklısınız ama. satranc gibi :) bu fikri sevdim.

tesekkur ederim değerli yorumunuz için.
enerji koruma meselesi kesinlikle o kadar önemli ki. bu dertten hayatımdaki çok önemli bir terfii yi kaçırdığım doğrudur.
bir seyler iyi olsun diye uğraşırken başka şeyleri yok ediyoruz..
Bak tecrübelerime dayanarak söylüyorum gerçekten uğraştığına değmez koyver gitsin ilerde seni ne yaparsan yap hiç sevmediklerini kabullendiğin zaman bu sefer de kendine öfkeleneceksin neden böyle yaptım diye. Bak benim kv düğünüme bile gelmedi ne hakaretler ne iftiralar ne laflar ettiler ben hep bir gün unutulur bi gün iyi olunur diye hiç saygımı bozmadım tek laf etmedim 3 yıldır evliyim 2 buçuk aylık bebeğim var daha kv görmedi düşün artık hiçbirşey değişmiyor o kadar kızıyorum ki kendime neden hakettikleri gibi davranmadım diye ama bundan sonra çok farklı olacak herşey... O yüzden boşveeerr uğraşma deveye diken insana da s...... yarar Derler ne yazık ki çok doğru...

Sevmesinler. Çok mu önemli ?

aslında önemli ama çokta önemli değil.
kariyerim anlamında kp istese cok yardımcı olabilir ama olmasa da olur sonucta bugunlere onun sayesinde gelmedim.
herseyden önemlisi ağzımızın tadı kaçmasın diye iyi olalım istiyorum ama olmuyorsa da hergün ağlamak aptallık olur zaten .
ne bileyim...

4s kuralı ne bacım aydınlatıver beni de :KK53:

Bak tecrübelerime dayanarak söylüyorum gerçekten uğraştığına değmez koyver gitsin ilerde seni ne yaparsan yap hiç sevmediklerini kabullendiğin zaman bu sefer de kendine öfkeleneceksin neden böyle yaptım diye. Bak benim kv düğünüme bile gelmedi ne hakaretler ne iftiralar ne laflar ettiler ben hep bir gün unutulur bi gün iyi olunur diye hiç saygımı bozmadım tek laf etmedim 3 yıldır evliyim 2 buçuk aylık bebeğim var daha kv görmedi düşün artık hiçbirşey değişmiyor o kadar kızıyorum ki kendime neden hakettikleri gibi davranmadım diye ama bundan sonra çok farklı olacak herşey... O yüzden boşveeerr uğraşma deveye diken insana da s...... yarar Derler ne yazık ki çok doğru...

ah canım ah
kıyamam
insallah hakettiğin değeri her zaman eşinden görür ve cocugun ile mutlu mesut yaşarsın.
kp çok yaşlanıp ele ayağa düştüğünde görürsün bir anda nasıl da sevecek seni.
hayat cok tuhaf işte.

aslında önemli ama çokta önemli değil.
kariyerim anlamında kp istese cok yardımcı olabilir ama olmasa da olur sonucta bugunlere onun sayesinde gelmedim.
herseyden önemlisi ağzımızın tadı kaçmasın diye iyi olalım istiyorum ama olmuyorsa da hergün ağlamak aptallık olur zaten .
ne bileyim...
Üzülmeyin onların sizi sevip sevmemesi hiç önemli olmayacak evlendikten sonra.
Nisanlinizla mutlulugunuza bakın.

Back
X