Kv kp ve gorumce bayramda bizdeler...

Ozaman ne gülümsemek için zorla,nede surat asmak için plan yap...Olduğun gibi davran.Stres,kaygı,kötü düşünceni at kenara eşinle mutlu olmaya bak.Onlar gittiğinde yine mesafeni korursun saygı çerçevesinde.ama mesafe denilen şey laf kondurmak,trip atmak,surat yapmak değildir.mesafe denilen şey onlarla saygı cercevesinde dugundur bayramdır halhatirdir aramak,görüşmek fakat sizin hayatınıza müdahale etmelerine izin verecek yakinligi kurmamanizdir.
 
yok oyle bir durum olmasin mesafeni koru canim cicim olayina girme mesela sohbet acma huznetin bitince fec tvnin karsisina ac dizini ona gul onlara degil dertleriyle ilgilenme
 
Madem surat aşıp oturmak istiyordunuz neden kabul ettiniz baştan gelmelerini istemeseydiniz.
Bayram günü evinize gelen misafirlere böyle davranmak istemek yanlış.
Neler yaşadınız bilmiyorum ama misafir olarak kabul ediyorsanız o tavriniz yanlış olur.
 
aslinda oyle bir niyeti yok sadece nasil davranacagini bilmiyot
 

aslinda oyle bir niyeti yok sadece nasil davranacagini bilmiyot
Zaten bana soran olmadi. Ogullarinin evine ilk kez geliyorlar. Kabul etmeme gibi bir dusuncem olmadi. Hatta kendisine de dedim. Gelip gitmiyorsunuz ilgilenmiyorsunuz uzuluyorum dedim. Ama karsi taraftan bu duyguyu alamiyorum. Hadi toparlayalim biz bir aileyiz sonucta cabasini goremiyorum. Bu yuzden de nasil davranmam gerektigini bilmiyorum. Kafam karisik olay bu..
 
Canim eğer çok ağır hataları yoksa eşinin hatrına unutmaya çalış kendini kinlendirme.O şekilde kendini daha çok yorarsin içinde affet onları. Mesafeli ol birdaha o şekil uzulme mek için. Sınırların belli olsun belki bu ziyaret sizin için hayırlı bir adım olur.
 
hadi aile olalim gibi cocukca beklentileri birak konu sahibi olunacaksa zamanla olur ama genelde olmaz
 
Ben olsam evime gelen kimselere saygı gosterirdim. Kim olursa olsun misafir onlar.

Ama bu demek değildir hizmetcilik yapın.
Mesafeli durup Güleryüz gösterin.
Aslında anlattığım çok basit bişey.
Umarım sorunsuz üstesinden gelirsiniz....
 
İyilige karsi iyilik herkesin isi, kotuluge karsi iyilik er kisinin isi demisler. Kocaman insanlar sizden ozur dilemis, bir kere bile aramamissiniz. Yinede vakit gecirmek istemisler cocugunun yanina geliyorlar. 1 haftayi zindan etmeyi planliyorsunuz. Bugun ailesini size ezdiren adam sizide baskasina ezdirir.

Ailelerin mutlu olmadigi bir evliligin yuruyecegine ben inanmiyorum. Bu dusunce yapisiyla cok zor ama kendinizi zorlayin. Sasirtin herkesi. Mutlu edin. Utandirin hatta "biz neler yaptik, kizin yuzunden gulumseme eksik olmadi. Saygida kusur etmedi." Dedirtin. Kimse grur duymazsa sizinle siz kendinizle grur duyarsiniz.
 
Anlattıklarının dahası var olduğunu anlıyorum bu yüzden coook kızgınsın. birine atabilecegin en güzel tokat mutlu olman ve kahkahalarindir. Hıı yerinde davranır ve eşine odaklı olursan öne geçersin. Yani mutlu olacaksın ama mutluluğumun kaynağı eşim guluslerim size değil gibi. Mantık bu ama nasıl uygularsın bilemem
 
Bencede evinize kim gelirse gelsin dusmaniniz bile olsa surat asip oturmak nedir ya? Ne kadar ayip! Bizde cok sey yasadik ama evime geldiklerinde hep guler yuzlu oldum cokta abartmadan. Ama disarda tavrimi yuzumu asmadan davranislarimla gosterdim. Bence ciddiyet suratla olmaz .Surattaki ciddiyet suratsizliktir. Ustelik esinizin ailesi sonucta . Sizden gecerde onlardan yine gecmez. Merak etmeyin. Ortada iftira olsa, kufur olsa, sizi ayirmaya calissalar, gorusmek istememenizde haklisiniz derim. Onlarda gecte olsa anlamislar hatalarini. Kim olursa olsun evinize gelen misafire saygisizlik yapilmaz. Sonucta hergun basinizda degiller.
 

Konuyu yanlis anlamissiniz. Ozur dileme falan yok. Telafi edecegiz deyip tekrar aramayan onlar. 1 ay boyunca bekledim ve sonunda ben aradim onlari. O kismi duzeltelim de..
 
Size sormasam suretimi asip oturacaktim kizlar. Daha sakin bakmaya calisiyorum suan.. yine de tam icime sindiremedim ama haklisiniz sanirim..
 
Konuyu yanlis anlamissiniz. Ozur dileme falan yok. Telafi edecegiz deyip tekrar aramayan onlar. 1 ay boyunca bekledim ve sonunda ben aradim onlari. O kismi duzeltelim de..
Ozur dilemis olmak icin "beni affet nolursun" demek gerekmiyor ki. Telafi edecegiz demek "ben hatami kabul ettim, uzgunum bunun icin" demek. Bana gore bu tarz bir konusma sonrasinda 1 ay beklenmemeli. Kandilde aramissiniz mesela. Kayinvalidenizle konusmamissiniz bile. Ben kendi hayat bicimime gore yorum yapiyorum sadece. Belki onlarda benimle ayni fikirdedir.
 
Bende soyle dusunuyorum. Telafi edecegiz hataliyiz diyen adam donunce arar cabalar gercekten telafi icin ugrasir. Halbu ki bizde olay su. Kv kp dondukten sonra benim gorumceler onlari doldurdu. Bundan dolayi da aa evet o kucuk once o arasin kafasina girdiler ve aramadilar
 
Cok buyuk ihtimalle boyle olmustur. Aslinda tamda o yuzden aramaliydiniz. Madem ailenizi karistirmaya calisan insanlar var, ortami bos birakmasaydiniz keske. Cunku onlarin niyetleri belliydi. Sizinle arayi duzeltmek. Emin olun, hala oyle. Baska niyette bir insan evinize gelemez. Siz arasaydiniz gorumcelerinizin agzi kapanirdi. En azindan simdi pisman olmasinlar geldiklerine.
 
Evinize gelip size bir adım atmış olacaklar siz tavır yaparsanız bu kez eşiniz de onlardan taraf olacak ayağımıza kadar geldiler aramızı düzeltmek için sen surat yaptın diyecek büyük ihtimalle eşiniz.

Normal davranın en azından evinize geldikleri için. İkramlarinizi yemeklerinizi güzelce hazırlayın normal şekilde konuşun eşiniz görecektir çabanızı. Böylesi daha iyi olacaktır sizin için eminim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…