- 18 Mayıs 2017
- 603
- 722
- 18
- Konu Sahibi Karmaprenses
-
Canım bana da ters tabi ki. Kv tutturdu ben abimi göreceğim. 5 yıldır görmüyorum. Hem beni götürün hem siz tatil yapın dedi. Eşimle bendesin oraya bırakalım biz mersine geçeli m dedik. Kv olacak ki siz neye ben oraya olmaz sizde geleceksiniz dedi. Biz zaten otelde kalsak daha az mali yet olurdu. Çünkü yaşadığım yerden hatay 900 km yaklaşım bin TL lik benzin yaktı araba. Ama gidince de abisinin suratına bakmadı bizi dışarı çakartmadı. Mal gibi oturduk kaldık.Çok sinir bozucuymuş gerçekten ben de bunalırdım da siz niye 5 kişi başkasının evine tatile gidiyorsunuz onu anlamadım? Yanlış anlamayın ama gidersin 2 kişi 3-4 gün maksimum kalır dönersin. Ne bileyim başksının evine 5 kişi tatile gitmek benim mantığıma ters. Yazlığımız var diye konunun bu kısmı beni daha çok düşündürdü açıkçası
Sen benim bi kv mi görsen. Eşimle market alışverişine bile gelir yani. Ama dizleri çok ağrıyor. O yüzden evde hiç bir iş yapmak ama gezme deyince akan sular durur. Koş rakı b il gider vallahi.Gecmis olsun :)
Seneye siz plan yapin oteli ayarlayin esiniz size eslik etsin kimsede takilamaz pesinize.
Ah bi anlatabilsem evlendiğim senen güzel başbaşa gitmiştik otel de falan kaldık rüya gibiydi.Başkasının evinde tatil yapılmaz
Aynen canım kafa dağıtmaya geldim dert sahibi olup döndüm. Bugünde nişan vardı bana sende gel dedi bende eşimden için fatih gelebilirse gelirim dedim. Oda gelmek istemiyorsan kızımı alıyım dedi. Bende tamam o zaman al dedim. Niye öyle dedinniye gelmiyorsun dedi küstü gitti. Allahım ya benimde sınavım bu herhalde.Küssünler iyi yapmışsınız , ayrıca böyle durumlarda kocalara çok kızıyorum ya , insan karısıyla güzel vakit geçirmek istemez mi , anca kadınlar sinir sahibi olsun, bunlar hep uygulamalı ders
Iki kisilik ucak otel alinca soylemezsdniz nasil gelebilirSen benim bi kv mi görsen. Eşimle market alışverişine bile gelir yani. Ama dizleri çok ağrıyor. O yüzden evde hiç bir iş yapmak ama gezme deyince akan sular durur. Koş rakı b il gider vallahi.
Aynen eşimle aynı yerde bile yatmadım sinirlendim. Git ananla yat dedim 1 aydır cinsel anlamda tık yok. Böyle yapınca ondan o kadar soğuyorum ki. Ben onunla başbaşa olmak istiyorum. Ama o pikniğe gidelim gidelim desem herkesi topluyor başıma. Yiyecek hazırlamaktan eşimle izin gününde vakit geçirmiyoruz.Yazık insanlara kaç kişi sizi ağırlamak zorunda kalmışlar...
Eşiniz ne diyor? Nasıl geçmiş tatil?
Yerinizde olsam başkalarına değil eşime kızardım. Sizi böyle bir ortama mahkum ettiği için...
baktınız durum bu, gidip 2-3 gün Mersin de çekirdek aile kalabilirdiniz. Böyle şeyleri eşinizin halletmesi lazım. Yoksa kv söylenir durur zaten, kaale alanda kabahat.
Aynı evdeyiz hayatım. öyle bi salaklığım da var. Eşimle ev alıp ayrılacaktık. Bi sene duracaktır sadece eşim iflas etti dükkanı falan kapattı. Olaylar karışık yani.Iki kisilik ucak otel alinca soylemezsdniz nasil gelebilir
Oo isler karisik diyorum bende markete bile nasil geliyor.Aynı evdeyiz hayatım. öyle bi salaklığım da var. Eşimle ev alıp ayrılacaktık. Bi sene duracaktır sadece eşim iflas etti dükkanı falan kapattı. Olaylar karışık yani.
Offf canım anlatsam roman olur. Ben onları tek markete gidiyorum. Gün içinde ben markete gidiyorum deyip çıkıyorum. Gelemiyor. Ama eşim hadi merkeze gidelim diyor. O da siz gidin yavrum benim ne işim var demez. Her düğüne gelir. Her misafirliğe gider. Eşime diyorum hiç yalnız kalamıyoruz diye. O gün için tamam sonrası yok. Bende onu uzaklıkla cezalandırıyorum kendimce. Bu genç yaşında ne salakmışım.Oo isler karisik diyorum bende markete bile nasil geliyor.
Ama siz simdi otel alsaniz gizleyemiyormusunuz kari koca hadi onu gectim markete bile gelen kayinvalide dusunemiyorum orkid prezervatif falan bunlari nasil aliyorsunuz :)
Aynen eşimle aynı yerde bile yatmadım sinirlendim. Git ananla yat dedim 1 aydır cinsel anlamda tık yok. Böyle yapınca ondan o kadar soğuyorum ki. Ben onunla başbaşa olmak istiyorum. Ama o pikniğe gidelim gidelim desem herkesi topluyor başıma. Yiyecek hazırlamaktan eşimle izin gününde vakit geçirmiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?