- 2 Aralık 2014
- 914
- 2.405
- 63
- Konu Sahibi Karmaprenses
-
Zaten şu anda kavgaşıyız kv kp konuşmuyorum. Öyle yaşıtımız iki üç tane var arkadaşımız zaten o aklımda en azından akşam tel çıkmalarla alıştırmak lazım evlenmeden ne kadar özgürdüm inanamıyorum bu hale düştüğüme.Bir de beraber yaşıyormuşsunuz, hiç özel vaktiniz yokken en azından senede bir haftalık bir ayarlama yapabilir eşiniz...
Ama anlamadığım mesela arkadaşlarınız, yaşıtlarınız yok mu görüştüğünüz? Onlara giderken takılmaz herhalde peşinize, ne işi var sonuçta tanımadığı insanların evinde yaşıtı yokken? Gelmeye çalışırsa da eşiniz bir hop desin bir zahmet.
Başlangıç olarak bir kaç oyle ayarlama yapın...
sonra başbaşa akşam bir kaç saatliğine dışarı çıkmaya başlarsınız vs alıştırırsınız...
Canım ben kimseyi eleştirmiyorum. Sadece bana göre tatil bu değil. Ben de keyfimden yarılmadım. Sırf muhalefet için konuşmayın. Onlar çok ısrar ettiler.Kimseyi begenmiyosunuz ama milletin evine yamanmakta sorun gormuyorsunuz. Bu kadar elitseniz azicik paraniza kiyip ucretli plajlari tercih edin.. evet kiyafetle denize girmek hos degil ama size ne isteyen de istedigini giyer. Isteyen bikini giyer isteyen etek.. begenmeyen bu manzaralardan rahatsiz olan da azicik elit yerlerde takilir... ayrica milletin evinw de yamanmaz. Eyy akraba evinde tatil yapcam diye yazin evlerimize dolusanlar ev sahiplerine iskenceden baska bi sey degilsiniz... bu da kamu spotu olsun
Bu olanlardan sonra seneye inş.Zaten bu tatil değilmiş ki
Aynı evde yaşadığınız halde
Kocanız düşünmeliydi, senede bAri 3 5 gün başbaşa olalım diye.
Bir de normal tatile göre cebimizden daha çok harcadık. Bi tatil paketi daha hesaplı olabilirdi.Evinizde otursaydiniz daha iyiymis bu ne boyle
Ben başıma geleceği biliyordum zaten. Hiç gitmek istemedim. Ama mecbur gittim. Bi daha kessen gitmemOnlarla tatil mi yapilir.Mutlaka böyle sınırlarını aşıp sinirlerinizi ziplatırlar.
Elimden bile tutamadı canım. Müstehak ona.yahu zaten aynı evde yaşıyormuşsunuz,
eşiniz nasıl olur da tatile bile onlarla gitmek ister,
genç bir erkek hiç mi karısıyla başbaşa vakit geçirmek, özgürce sevişmek, flortleşmek istemez?
bence tatilden önce bunu sorun etmelisiniz, eşiniz hiç normal değil...
Her yıl böyle geçmez umarım ne sınır bozucu bi kvCanım bana da ters tabi ki. Kv tutturdu ben abimi göreceğim. 5 yıldır görmüyorum. Hem beni götürün hem siz tatil yapın dedi. Eşimle bendesin oraya bırakalım biz mersine geçeli m dedik. Kv olacak ki siz neye ben oraya olmaz sizde geleceksiniz dedi. Biz zaten otelde kalsak daha az mali yet olurdu. Çünkü yaşadığım yerden hatay 900 km yaklaşım bin TL lik benzin yaktı araba. Ama gidince de abisinin suratına bakmadı bizi dışarı çakartmadı. Mal gibi oturduk kaldık.
Hiç sormadın mıBu olanlardan sonra seneye inş.
Azönce konuştuk canım. Onlar yaşlıymış. Alıngan oluyormuş falan zırvaladı. Ama seneye başbaşa tatile tamam dedi. Umarım dediğimiz gibi ol ur.Hiç sormadın mı
Başbaşa olsak?
Ben istiyorum, sen neden istemedin
Konuşulmazsa, evler ayrılsa bile
Bari tatilde ailemle olalım diye başka sürpriz gelebilir
Halbusem ki olan olmuş tatil bitmiş bi daha gitmezsiniz
yaa konu sahibi alinmayin lutfen ama bu halbusem cuk oturmus
Esin cok yuz veriyor cevremdede var birlikte yasayanlar ama tatilr kaciyorlar yada evde yalniz kalabiliyorlar.Offf canım anlatsam roman olur. Ben onları tek markete gidiyorum. Gün içinde ben markete gidiyorum deyip çıkıyorum. Gelemiyor. Ama eşim hadi merkeze gidelim diyor. O da siz gidin yavrum benim ne işim var demez. Her düğüne gelir. Her misafirliğe gider. Eşime diyorum hiç yalnız kalamıyoruz diye. O gün için tamam sonrası yok. Bende onu uzaklıkla cezalandırıyorum kendimce. Bu genç yaşında ne salakmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?