Kv kp ve yeğen ile geçen tatil.

Kimseyi begenmiyosunuz ama milletin evine yamanmakta sorun gormuyorsunuz. Bu kadar elitseniz azicik paraniza kiyip ucretli plajlari tercih edin.. evet kiyafetle denize girmek hos degil ama size ne isteyen de istedigini giyer. Isteyen bikini giyer isteyen etek.. begenmeyen bu manzaralardan rahatsiz olan da azicik elit yerlerde takilir... ayrica milletin evinw de yamanmaz. Eyy akraba evinde tatil yapcam diye yazin evlerimize dolusanlar ev sahiplerine iskenceden baska bi sey degilsiniz... bu da kamu spotu olsun

Zaten şu anda kavgaşıyız kv kp konuşmuyorum. Öyle yaşıtımız iki üç tane var arkadaşımız zaten o aklımda en azından akşam tel çıkmalarla alıştırmak lazım evlenmeden ne kadar özgürdüm inanamıyorum bu hale düştüğüme.

yahu zaten aynı evde yaşıyormuşsunuz,
eşiniz nasıl olur da tatile bile onlarla gitmek ister,
genç bir erkek hiç mi karısıyla başbaşa vakit geçirmek, özgürce sevişmek, flortleşmek istemez?
bence tatilden önce bunu sorun etmelisiniz, eşiniz hiç normal değil...

Canım ben kimseyi eleştirmiyorum. Sadece bana göre tatil bu değil. Ben de keyfimden yarılmadım. Sırf muhalefet için konuşmayın. Onlar çok ısrar ettiler.

Elimden bile tutamadı canım. Müstehak ona.

Her yıl böyle geçmez umarım ne sınır bozucu bi kv

Hiç sormadın mı
Başbaşa olsak?

Ben istiyorum, sen neden istemedin

Konuşulmazsa, evler ayrılsa bile
Bari tatilde ailemle olalım diye başka sürpriz gelebilir
Azönce konuştuk canım. Onlar yaşlıymış. Alıngan oluyormuş falan zırvaladı. Ama seneye başbaşa tatile tamam dedi. Umarım dediğimiz gibi ol ur.

Esin cok yuz veriyor cevremdede var birlikte yasayanlar ama tatilr kaciyorlar yada evde yalniz kalabiliyorlar.
Esinle konussan hic rahat bir odaya tikilmadan cinsellik yasamak basbasa elele yuruyus yapmak istemiyor mu.

Size guzel bir ders olmustur. En azindsn bir daha asla gitmezsiniz.bu kis guzel bir tatil ayarlarsiniz yaz icin... siz siz olun kimsenin evine kv kp yegen ile dahil olmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…