- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi Karmaprenses
bu sana bir ders olsun , canımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlatış tarzından ne demek istediğini anlayabiliyorum. "Vasat bi yer , kesseniz girmem , penye etek girmişler denize "
Suriyeli mi mesele yoksa oradakilerin kılık kıyafeti mi ya da onların arasinda denize girmek istemeyisi mi ?
Bi insanın hasemaya verecek parası olmayabilir. Denize girme hakkı yok mu böyle bi durumda.Yani komik gelemez mi onu anlamıyorum. Benim görüşüm bu. Haşema denilen birşey var. Her yerin bi kuralı var. Aynı düğüne pijamayla gitmek gibi birşey.
Istemeyebilir ama küçümser tavrı hoşuma gitmedi .onların arasında denize girmek istememesi gayet normal değil mi?
Canım şöyle hayal et bi denizin kıyısında her yerde öküz gibi oturan adamlar ya resmen kesmek için gelmişler. Edep denilen hiç birşey yok zaten. Çok kötü bir ortam olduğundan bahsettim. Yani millet kıyafetiyle denize giriyor ama duş alınan yerler de heryerlerini açıyor. Soyunma kabininde perde dahi yok. Anlatabildim mi vasat derken onu kastettim.
Sen de haklısın ama çok uzun olunca herkesi sıkıyor. Anlatabileceğim o kadar kötü durum var ki. Hangi birini yazayım. Ama insanlar çevresine saygılı olmalı. Sabah bi konu açılmıştı annem regl dönemim de havuza girmemi istiyor diye. Misal ne kadar kötü bir durum. İnsanın kulağı duyduğun da içi almıyor.Biz sizin yazdığınız kadarını görebiliyoruz ona göre yorum yapıyoruz. Bunu yazsaydiniz madem yazabiliyomussunuz demekki . Ilk yazdiklariniz oldukça itici gelmişti kusura bakmayın.
Bu konularda haklısınız gerçekten iğrenç
Allah aşkına haşema ne kadar ki orda sordum 20 TL bi kere alsa her sene giyer. Bu saygıdır. Ben kimseyi küöümsemiyorum. Ama etek penye daha kötü birdurum etekle denir girdiğinde ne oluyor. Hopp etek havaya kalkıyor. Ama haşema giyse daha edepli olur.Bi insanın hasemaya verecek parası olmayabilir. Denize girme hakkı yok mu böyle bi durumda.
Aynen hayatım. Kötü bir ders oldu. Yanında kaldığımız kişiler çok iyiydi. Ben temizlik çamaşır yemek işlerini yaptım. Asla kimseye yük olmam. Ama kv olacak kişinin bu kadar edepsiz olabileceğini tahmin edemedim. Hani yazık abisini göremiyor dedim ama kadın yüzüne bakmadı fesatlıktan. Eşimle ayarladık dün seneye sadece biz gideceğiz allah nasip ederse.bu sana bir ders olsun , canımm
Ben açmıştım o konuyu daSen de haklısın ama çok uzun olunca herkesi sıkıyor. Anlatabileceğim o kadar kötü durum var ki. Hangi birini yazayım. Ama insanlar çevresine saygılı olmalı. Sabah bi konu açılmıştı annem regl dönemim de havuza girmemi istiyor diye. Misal ne kadar kötü bir durum. İnsanın kulağı duyduğun da içi almıyor.
Ciddi misinBen açmıştım o konuyu da
Evet ben olsam ben de o ortamda denize girmezdim.bikini mayo giyseniz sırıtırsınız yani.haşemayla bile sırıtır
Havuza çok değil de denize zorluyordu.Ciddi misinneyse söylememiş olayım. Ne güldüm 
Aynen canım ilk defa denk geldiğim için insan yadırgıyor. Ama onlar öyle mutlu. Bende bir daha gitmeyeceğim için sıkıntı yok.
Ev sahibi ben giderken ağladı. Çok sevdi beniHavuza çok değil de denize zorluyordu.
Gitmeyin bence de ya ben 1 haftadır babaannemde kalıyorum cümbür cemaat tüm sülale aynı apartmanda intihar etmeme az kaldı siz iyi dayanmışsınız.Tatil o demek değil ev sahibine de yazık
Yazık teyzeye :)Ev sahibi ben giderken ağladı. Çok sevdi beniazıcık şeytan tüyü vardır bende. Çünkü hizmet ettim sürekli. Asla yük olmadım. Hatta bi kaç ay sonra onları ben ağırlıcam bize gelecekler. Ama işte sıkıntı eşinle vakit bile geçiremiyorsun. İnsan tatilde ruhum dinlensin. Farklı şeyler yaşayım istiyor ama malesef gelin görümce kavgasının ortasında kaldım ( benim kv görümcelik yaptı yani ordaki teyzeye)
AynenYazık teyzeye :)
Olan olmuş boşverin :)Aynenhatta bu yüzden kv ile kavga ettim insan yediği kaba pislemez insanlar çırpındı. Bi güler güzle oturabilir din. Sevmiyorsan gelmeseydin bizimde tatilimiz mahvolmazdı dedim. Onu savundum diye küstü
sanki umrumda da.
Allah fesat insanlarla sınamasın kv ile iki sohbet et sonra bi bakıyorsun sende insanların arkasından konuşuyorsun.
Ben bi insanı seviyorsam seviyorum onun için herşeyi yaparım.
Ama sevmiyorsa m ne giderim ne konuşurum. Ne arkasından konuşurum.
Böyle olunca da ben kötü oluyorum. Ay ne dertliyim ben ya![]()
Konunda aynen gecirmissin bu kelimeyi canim ( halbusem ) neyse cok onemli degil alinmayin da siz esprmeHalbusemi ben yazmadım ki Hayatım