• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv kp yaninda yaşadığım olay

Gitmemek icin bahane ariyorsun gibi geldi.
Degilse sende biliyorsundur bu kadar buyutulmeyecek bir olay oldugunu

Gitmemek icin bahane ariyorsun gibi geldi.
Degilse sende biliyorsundur bu kadar buyutulmeyecek bir olay oldugunu
Yok ya eşimin ailesini severim maşallah diyeyim de iyiyizdir genel olarak. Ama yaşanan olaydaki konumumu unutamiyorum. Birde eşime bu üzüntümden dolayi biraz daha cektiresim var. Anlasin üzüntümün boyutunu diyorum.

unut gitsin

eşin yol stresi yapmış; senin de elin ayağına dolanmış işte olur öyle

eşine de o zaman annen rahatsız arkamızı kirli bırakmayalım yavaş gideriz eve yetişmeyeceğiz; yarım saat geç gitsek de olur diyecektin ama

dur bekle şurayı da sileyim burayı da süpüreyim dedi isen adam a patlamıştır

onların aklı ermez inceliklere senini gibi gelini bulmuş da

Merhaba hanımlar,
Bayram yaklaşırken bir bayramla ilgili sorun da benden olsun.
Eşimin ailesi başka sehirde. Ayda bir filan gideriz. Geçen ay gittiğimizde eve dönmek üzereyken kv nin evi süpürüp silmek istedim. Çünkü bebeğim her yere birşeyler döktü çok dikkat etmeme rağmen. Özellikle kapalı olan balkonu beter hale getirmişti.
Eşimde bir an once yoka çıkmak istiyordu ve temizliği bırakmanı söyledi. Oysa sadece balkon kalmıştı ve silmeyecektim bile sadece süpürme yapmaya çalışıyordum çünkü kv biraz hastaydı arkamda ona iş bırakmak istemedim.
Eşim hadi hadi dedikce stres mi yaptın nedir cam kenarında duran bardağı görmedim düştü kırıldı. Tam toplayayım derken esim geldi sesini yükseltti bana. Kaç saattir hadi diyorum bi çıkamadık diye. Oysa herşeyim hazırdı hemen çıkacaktık.

Kv ve kp nin yaninda öyle bağırınca çok üzüldüm gittim dayanamadim ağladım. Kv kp çok üzülüp eşime kızdılar. Eşim de çok pişman oldu. Zaten halim selim biridir kolay kolay sesini yuksek duymam.

Eve gidene kadar kendini affettirmek için dil döktü ama ben günlerce unutamadım bu durumu.

Simdi bayrama oraya gideceğiz ama ben utanıyorum. En son öyle ayrıldığımız için gitmek istemiyorum. Gitmeme gibi bir imkanım da var. Sizce ne yapayım?
Bence sacmalamssn sen nie utaniosun ogullari utansin sana bagiran o nede olsa..

Gitmezsem kv çok üzülür. Çok değer verir bana sağolsun. Onu düşünüyorum ama bir yandan da aklımda sürekli bu olay :KK43:

Benim bunyem alisik diil bu kadar iyi niyete sasirdim yorum yapamadim beynim error verdi valla :KK53:

unut gitsin

eşin yol stresi yapmış; senin de elin ayağına dolanmış işte olur öyle

eşine de o zaman annen rahatsız arkamızı kirli bırakmayalım yavaş gideriz eve yetişmeyeceğiz; yarım saat geç gitsek de olur diyecektin ama

dur bekle şurayı da sileyim burayı da süpüreyim dedi isen adam a patlamıştır

onların aklı ermez inceliklere senini gibi gelini bulmuş da

Aynen boyle oldu iste. Zaten arkamızda kirli bırakmayalım annen yapamaz konuşmasını sonrasında ağlayarak yaptım. Esim çok pişman oldu eminim ama olay aklıma geldikçe kotu oluyorum iste... tesekkurler.

Yok ya eşimin ailesini severim maşallah diyeyim de iyiyizdir genel olarak. Ama yaşanan olaydaki konumumu unutamiyorum. Birde eşime bu üzüntümden dolayi biraz daha cektiresim var. Anlasin üzüntümün boyutunu diyorum.
geçen bayram geçeli nerdeyse iki ay oluyor. bence ses yükselmesi tribi atmak için yeterli hatta fazla bir süre

Merhaba hanımlar,
Bayram yaklaşırken bir bayramla ilgili sorun da benden olsun.
Eşimin ailesi başka sehirde. Ayda bir filan gideriz. Geçen ay gittiğimizde eve dönmek üzereyken kv nin evi süpürüp silmek istedim. Çünkü bebeğim her yere birşeyler döktü çok dikkat etmeme rağmen. Özellikle kapalı olan balkonu beter hale getirmişti.
Eşimde bir an once yoka çıkmak istiyordu ve temizliği bırakmanı söyledi. Oysa sadece balkon kalmıştı ve silmeyecektim bile sadece süpürme yapmaya çalışıyordum çünkü kv biraz hastaydı arkamda ona iş bırakmak istemedim.
Eşim hadi hadi dedikce stres mi yaptın nedir cam kenarında duran bardağı görmedim düştü kırıldı. Tam toplayayım derken esim geldi sesini yükseltti bana. Kaç saattir hadi diyorum bi çıkamadık diye. Oysa herşeyim hazırdı hemen çıkacaktık.

Kv ve kp nin yaninda öyle bağırınca çok üzüldüm gittim dayanamadim ağladım. Kv kp çok üzülüp eşime kızdılar. Eşim de çok pişman oldu. Zaten halim selim biridir kolay kolay sesini yuksek duymam.

Eve gidene kadar kendini affettirmek için dil döktü ama ben günlerce unutamadım bu durumu.

Simdi bayrama oraya gideceğiz ama ben utanıyorum. En son öyle ayrıldığımız için gitmek istemiyorum. Gitmeme gibi bir imkanım da var. Sizce ne yapayım?
Bnce git cok buyuk bi sebep yok. Sonucta hakaret yok. Unut gitsin .

Kiyamam size valla cok iyi niyetlisiniz ama merak etmeyin kv ve kp de oyle iyi insanlar ki esinize kizmislar utanacak bir sey yok. Esiniz de farkinda hata ettiginin. Ustunden bi ayda gecmis hic takmayin. Mutlulugunuz daim olsun :KK200:

Git git onlarda mahcup olmus zaten.. araya soğukluk sokma...

Gitmelisin kesinlikle.
Yazik kv ve kp sana arka cikmis kiyamamislar sana.
Bence git ve " anne baba bi sorun yok biz mutluyuz' de onlara.
Hakediyorlar bunu

bunda sizin ne sucunuz var ki...esiniz utanmali. ayrica hic oyle buyutulecek bisey degil bu kadr kafaya takmayin, ayrica kv ve kp boyle anlasiyor olmaniza cok sevindim;) takdire sayan :KK200:

Tesekkur ediyorum yorumlariniz için hanımlar.. kv ve kp bebeğimi de ozlemislerdir gitsem iyi olacak dediginiz gibi..

Aynen boyle oldu iste. Zaten arkamızda kirli bırakmayalım annen yapamaz konuşmasını sonrasında ağlayarak yaptım. Esim çok pişman oldu eminim ama olay aklıma geldikçe kotu oluyorum iste... tesekkurler.

benden sonra yazanları okumadım alıntın üzerine yazdım

unut bundan sonra ama eşinle de aklından geçenleri anında paylaş

o senin kadar ince düşünmemiş; ekstradan seni üzmüş

yol deyince o zaten stresli senin annesi için iş yaptığını değil de ağırkanlı hareket ettiğini düşünmüştür

konuşmayı başta yap; ikiniz de üzülmeyin

kv ve kp re de git; hem aranızın düzeldiğini gözleri ile görsünlerr

Back
X