Merhaba hanımlar,
Bayram yaklaşırken bir bayramla ilgili sorun da benden olsun.
Eşimin ailesi başka sehirde. Ayda bir filan gideriz. Geçen ay gittiğimizde eve dönmek üzereyken kv nin evi süpürüp silmek istedim. Çünkü bebeğim her yere birşeyler döktü çok dikkat etmeme rağmen. Özellikle kapalı olan balkonu beter hale getirmişti.
Eşimde bir an once yoka çıkmak istiyordu ve temizliği bırakmanı söyledi. Oysa sadece balkon kalmıştı ve silmeyecektim bile sadece süpürme yapmaya çalışıyordum çünkü kv biraz hastaydı arkamda ona iş bırakmak istemedim.
Eşim hadi hadi dedikce stres mi yaptın nedir cam kenarında duran bardağı görmedim düştü kırıldı. Tam toplayayım derken esim geldi sesini yükseltti bana. Kaç saattir hadi diyorum bi çıkamadık diye. Oysa herşeyim hazırdı hemen çıkacaktık.
Kv ve kp nin yaninda öyle bağırınca çok üzüldüm gittim dayanamadim ağladım. Kv kp çok üzülüp eşime kızdılar. Eşim de çok pişman oldu. Zaten halim selim biridir kolay kolay sesini yuksek duymam.
Eve gidene kadar kendini affettirmek için dil döktü ama ben günlerce unutamadım bu durumu.
Simdi bayrama oraya gideceğiz ama ben utanıyorum. En son öyle ayrıldığımız için gitmek istemiyorum. Gitmeme gibi bir imkanım da var. Sizce ne yapayım?