Kv kv kv

Birolmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
183
86
18
35
Kayinvalideniz haksiz yere sizi suclasa kiskancligindan kudursa oglunu kendisinden uzaklasgirdiginizi soyleyip esinizle aranizi bozmaya calissa soylediginiz sozleri carpitsa ve esiniz de size haklisin ama yasli iste arayi duzelt bayram var küs mü kalalim dese ne yapardiniz? Esim annesine hakli demiyor asla ama kötü niyetli oldugunu da kabul etmek istemiyor. Kv beni silmis oyle soyluyor. Tek sorun sabahin korunde bize geldiginde yuzum asıkmis. Sebebi de esimle tartismamizdi. Esim yuzun asik filan degildi diyor dis goz olarak.

Kayinvalideniz haksiz yere sizi suclasa kiskancligindan kudursa oglunu kendisinden uzaklasgirdiginizi soyleyip esinizle aranizi bozmaya calissa soylediginiz sozleri carpitsa ve esiniz de size haklisin ama yasli iste arayi duzelt bayram var küs mü kalalim dese ne yapardiniz? Esim annesine hakli demiyor asla ama kötü niyetli oldugunu da kabul etmek istemiyor. Kv beni silmis oyle soyluyor. Tek sorun sabahin korunde bize geldiginde yuzum asıkmis. Sebebi de esimle tartismamizdi. Esim yuzun asik filan degildi diyor dis goz olarak.
Aman onun isteği senle kocanı kötü etmek. Kocan da ona ayak uydurmuyo dua etki. Arada köprü oluyo benim eşim de oyle. He de geç silerse silsin seni evden kovacak hali yokya paşa paşa kabullenecek. Bol bol iyi ol kocanla onun yanında. Fırsat verme kayınvalideler boyle fırst geziyorlar araya girecek.

Eşinle bir oldun mu dünya yansa, sana kıvılcım sıçramaz.
Takıntılı olmayı bırakın. Kv de alışır bir süre sonra minik oyunlarının tutamayacağına. Önemli olan bu sürecin evliliğinizi yıpratmaması.
Kv beni aradi azarladi sirf bu yuzden. Ben de icimde ne varsa saydim esimin yaninda telefonda. Esim de sahit. Simdi ama esim arayi duzelt diyor. Ben bisey yapmadim ki duzeltiyim. Su an ne yapabilirim.

Kv beni aradi azarladi sirf bu yuzden. Ben de icimde ne varsa saydim esimin yaninda telefonda. Esim de sahit. Simdi ama esim arayi duzelt diyor. Ben bisey yapmadim ki duzeltiyim. Su an ne yapabilirim.
Bişey yapma ne yapcan. Bayramda gidersiniz bu dengesiz elinide vermez. Akışına bırak eşine gitmem etmem gelmesin deme. Meraktan o arar seni zamanla

Bişey yapma ne yapcan. Bayramda gidersiniz bu dengesiz elinide vermez. Akışına bırak eşine gitmem etmem gelmesin deme. Meraktan o arar seni zamanla
Arayıp arayı yumuşat dedi esim bugun. Sinirler tepeme zıpladı. Ben ne yaptim da arayacagim dedim. Gerildik biraz sonra kapandi konu. Allah askina hakliyken aranip ara mi yumusatilir. Illaki buyuk diye alttan mi almam gerek. Gururum var benim.

Evliliğimde uzun yıllar kayinvalidenin suyuna gittim, haklı olduğum yerlerde bile hep alttan aldım. Sonra baktım vücudum artık kaldırmıyor bu kadar üzüntüyü, vücudumda yaralar çıkmaya başlamıştı. Doktor üzüntüden olabiliyor dedi.
En son yine kayınvalidem bir şeyler söyledi, bu sefer alttan almadım. Eşimle bizi ayırmaya çalıştı. Eşime de dedim annem annem diyorsan buyur git annenin yanına orada yaşa. Bir süre görüşmedik sonra o kendini affettirmeye çalıştı. Şu an konuşuyoruz ama artık alttan almayacağımı bildiği için çok dikkatli.

Üç kere anma adını kız gelecek şimdi :KK45:
Ah Velvette 😁😁😁 yüzümü güldürenim
Arayıp arayı yumuşat dedi esim bugun. Sinirler tepeme zıpladı. Ben ne yaptim da arayacagim dedim. Gerildik biraz sonra kapandi konu. Allah askina hakliyken aranip ara mi yumusatilir. Illaki buyuk diye alttan mi almam gerek. Gururum var benim.
Eşine güzel bir şekilde soyleyeydin sende hemen ataga grcmeseydin. Arayıp saydıran o yani eşin konuşsun yolunu bulsun​

Kv de söylenmiş,siz de.
1,1 eşitsiniz bu durumda.
Sonuçta altta kalıp ezilmemişsiniz.
Eşiniz de sizi ezdirmiyor.
Ben olsam eşimin hatrına,
bayramda giderdim ama mesafeli davranırdım.
Küsen ben olmazdım.
Şu anda kv sizin tavır yapmanızı hatta küsmenizi bekliyor ki mağduru oynayabilsin.
Oyununu bozun.

Geçecek o işi. Ben bu yaşa hürmet olayını saçma buluyorum. Sırf dünyaya benden 10-20-30 sene önce geldi diye, yalvarayım kapısında. Oldu canım. Kim haksız ise o özür dileyecek, bunun büyüğü küçüğü yok.

Ah Velvette 😁😁😁 yüzümü güldürenim

Eşine güzel bir şekilde soyleyeydin sende hemen ataga grcmeseydin. Arayıp saydıran o yani eşin konuşsun yolunu bulsun​
Esimi aramis ben esime beni azarladi dedikten sonra. Esim ya acmamis telefonunu ya soguk konusup hemen kapatmis. Onun uzerine patladi kv. Esim sordu problem ne aciklayamiyor. Beni sadece sucluyor ama su sekilde. Beni hayal kirikligina ugratti diyor. Sebep yok. Sevgimi bitirdi diyor sebep yok. Ben hep iyiliginizi istedim diyor. Ben yaslanip hastalanimca oglum bakacak bana diyor. Saf kiskanclik baska hicbirsey degil. Esimi de konusturmuyor. Telefonda kendini acindirip hicbirseye hakkim yok ben ozur dilerim dedi. Beni azarlamak hakkiymis güya. Dedim azarlayamazsin beni yok oyle birsey. Baya tartistik.

Kv de söylenmiş,siz de.
1,1 eşitsiniz bu durumda.
Sonuçta altta kalıp ezilmemişsiniz.
Eşiniz de sizi ezdirmiyor.
Ben olsam eşimin hatrına,
bayramda giderdim ama mesafeli davranırdım.
Küsen ben olmazdım.
Şu anda kv sizin tavır yapmanızı hatta küsmenizi bekliyor ki mağduru oynayabilsin.
Oyununu bozun.
O bana saldirdi ilk. Hicbirsey yokken mesai saatleri icinde arayip insanlarin yaninda azarladi.

Seni sildim dedi. Hayal kırıklığına ugramis. Esim ne yapti anne sana diyor. Annesinden cevap yok. Oyle bir durum yani. Gittim ne konuscam ben. Dusun dusun deliye çıkcam.
Şu entrikalı diziler geldi aklıma kaynanayı köşede sıkıştırıp .İster sil ister çiz ben senin oğlunun kıymetli karısıyım edebinle dur oğlunu birdaha göremezsin annecim deyin🤣🤣
Haha ha

Back
X