Kv kv kv

Geçecek o işi. Ben bu yaşa hürmet olayını saçma buluyorum. Sırf dünyaya benden 10-20-30 sene önce geldi diye, yalvarayım kapısında. Oldu canım. Kim haksız ise o özür dileyecek, bunun büyüğü küçüğü yok.
Telefonda kendini acindirarak benim bu dunyada hicbirseye hakkim yok diye ozur diledi benden maduru oynayabilmek icin.

Ben arayip arayi yumusatacakmisim. Ben hakliymisim ama küs mü kalacakmışız.
Surati asık diye kusen, olay cikaran kadin her seyi bahane eder, gozunun ustunde kas var der kuser. Arasaniz daha ozguven bile gelir bunu demesi icin... o yuzden bence arayi duzeltecek olan kisi kv. Bayramda gitmezseniz kusme bahanesi artacak, giderseniz de sinir edecek gibi

Esimi aramis ben esime beni azarladi dedikten sonra. Esim ya acmamis telefonunu ya soguk konusup hemen kapatmis. Onun uzerine patladi kv. Esim sordu problem ne aciklayamiyor. Beni sadece sucluyor ama su sekilde. Beni hayal kirikligina ugratti diyor. Sebep yok. Sevgimi bitirdi diyor sebep yok. Ben hep iyiliginizi istedim diyor. Ben yaslanip hastalanimca oglum bakacak bana diyor. Saf kiskanclik baska hicbirsey degil. Esimi de konusturmuyor. Telefonda kendini acindirip hicbirseye hakkim yok ben ozur dilerim dedi. Beni azarlamak hakkiymis güya. Dedim azarlayamazsin beni yok oyle birsey. Baya tartistik.
Sıkıntı yok ya oyle cok klasik sızlanma kıskançlık korkuyor oglumu benden uzaklaştırır falan die heralde. Birazda umutlu demekki bu konuda. 😁. Boşver kız büyütüp huzurunu kaçırmana deger yanı yok sen şimdilik ses etme. Ara bişey sor mesela arayıp falan. aradın mı aradın işte. belki açmaz eşine dersin açmıyo ben denedim sıra onda.

Ben ( akillanmis ben ) olsam gitmezdim. Alttan aldıkça kaprislerin sonu gelmiyor. Kimse kimseden üstün değil, hata varsa karşı taraf adım atmayı da öğrenecek.

Ayni benim kv.simdide hamile oldugumu 5.ayda soyledim diye kusmusler cocuk gormeye gelmediler.ne yapsam kabahat artik diyorum bari biseyler yapayimda gercekten suclu oluyum.bu arada bende bayramda gitmek zorundayim yine :( gittigimde ama hic yuz vermiyorum susuyorum sadece.cunku gitmeyimcede bitmiyor telefonda esime cektiriyor haliyle huzurumuz bozuluyor.onun icin ayda yilda bir mesafeli gidiyorum mecbur.sizde tartin ona gore karar verin

Ayni benim kv.simdide hamile oldugumu 5.ayda soyledim diye kusmusler cocuk gormeye gelmediler.ne yapsam kabahat artik diyorum bari biseyler yapayimda gercekten suclu oluyum.bu arada bende bayramda gitmek zorundayim yine :( gittigimde ama hic yuz vermiyorum susuyorum sadece.cunku gitmeyimcede bitmiyor telefonda esime cektiriyor haliyle huzurumuz bozuluyor.onun icin ayda yilda bir mesafeli gidiyorum mecbur.sizde tartin ona gore karar verin
Bende soylemek istemiyorum dogana kadar hatta 😁 bizde yılda bir gidioz çünkü. Küsüyorlarmı kız aman bizimki hiç çekilmez

Ee telefon elindeyken ararsan ne olacak?
Esim bana sorsa ben de ona sorarim annemi aradin mi diye 😁
O zaman konuşuyorum mecbur. 😁 Soruyorum bende aradım diyor ama ben bakıyorum kaç dk konuşmuş die 🤭o bakmıyor iyiki. Çünkü cogu kişiye oyle yapıyorum ya çekmedi diyorum iyiki telefonları çekmio gercekten. Amaan arayıp da ne diyecem ne pişirdin dio ne pişircem Allah ne verdiyse işte.

Bende soylemek istemiyorum dogana kadar hatta 😁 bizde yılda bir gidioz çünkü. Küsüyorlarmı kız aman bizimki hiç çekilmez
Aynen gorumcelerim esimin teyzeleri hep küsmüş hicbiri gelmedi.bahane ariyorlar yaa sirf ben kotu oluyumda nasil olursa olsun.ilk cocukta hamileligi burnumdan getirdiler.kan kustum resmen aglay aglaya ikinciyide demiycem dedim.sonrada boyle yaptilar iste.amann gelmesinler cokda umrumda sanki boyle daha iyi :)

Aynen gorumcelerim esimin teyzeleri hep küsmüş hicbiri gelmedi.bahane ariyorlar yaa sirf ben kotu oluyumda nasil olursa olsun.ilk cocukta hamileligi burnumdan getirdiler.kan kustum resmen aglay aglaya ikinciyide demiycem dedim.sonrada boyle yaptilar iste.amann gelmesinler cokda umrumda sanki boyle daha iyi :)
Kesinlikleeee ☺️ ister der ister demez sanane yani bu insanları anlamıyorum.

Sizde diyeceğinizi demissiniz bosverin takmayın fazla. Aramaya gerek yok bencede. Eşiniz de soruyosa annen kusmus ya şimdi telefonda tepkisinden çekiniyorum deyin. Mağdur siz olun :KK48: sonrada bayramda gidin hicbisey yok gibi ama mesafeli olun her lafa karismayin. Bayramlasin yeter. mesafe candır

Kayinvalideniz haksiz yere sizi suclasa kiskancligindan kudursa oglunu kendisinden uzaklasgirdiginizi soyleyip esinizle aranizi bozmaya calissa soylediginiz sozleri carpitsa ve esiniz de size haklisin ama yasli iste arayi duzelt bayram var küs mü kalalim dese ne yapardiniz? Esim annesine hakli demiyor asla ama kötü niyetli oldugunu da kabul etmek istemiyor. Kv beni silmis oyle soyluyor. Tek sorun sabahin korunde bize geldiginde yuzum asıkmis. Sebebi de esimle tartismamizdi. Esim yuzun asik filan degildi diyor dis goz olarak.
Esin ile sorunun yoksa bayramda gidebilirsin bence bunda hiçbir sorun yok. Esin sana sen haklısın ama benim annem bu diyor. Yani adam ne yapsın görüşmesin mi annesi ile?sen mesafeli olabilirsin bence. Asıl önemli olan ne biliyor musun? Çok avartmıssın bu konuyu. Kayınvaliden aslında senin iyi anlasmak, sevmek istediğin biri bunu anlıyorum. Hiç gerek yok bunlara. Saygını bozma enerjini de bu kadın için harcama.

Babam dedi gbi bu kv bi tepe çıkarıp aşa bakdırıcaksın yanlışlıkla bi tekme 🤣🤣🤣

Kv beni aradi azarladi sirf bu yuzden. Ben de icimde ne varsa saydim esimin yaninda telefonda. Esim de sahit. Simdi ama esim arayi duzelt diyor. Ben bisey yapmadim ki duzeltiyim. Su an ne yapabilirim.
Sakin kalan kazanır. Öfkeli olan itici olur. Erkekler her zaman huzur arar. Kv kuma gibi düşünün 🙋‍♀️ Kimin yanı daha huzurluysa erkek oraya yönelir. Düz mantık.

Eşiniz yanınızdaysa eğer sıkıntı etme
Kv aranı açık tutma mesafeli ol derim
İlerde oğlunu doldurabilir
Benim kv ilk zaman dedi ki
Karın yollamıyorsa sen atla gel diyor:rapci:
1 değil 2 dedim ki 10 saat yanımda değil ki altında arabası var atlayıp gelebilir dedim
Daha çok laf etti eşim için hep gittim kv
Başkalarına danıştım sakın söyleme gitmek istemediğini dair kırılır uzaklaşır senden

Kayinvalideniz haksiz yere sizi suclasa kiskancligindan kudursa oglunu kendisinden uzaklasgirdiginizi soyleyip esinizle aranizi bozmaya calissa soylediginiz sozleri carpitsa ve esiniz de size haklisin ama yasli iste arayi duzelt bayram var küs mü kalalim dese ne yapardiniz? Esim annesine hakli demiyor asla ama kötü niyetli oldugunu da kabul etmek istemiyor. Kv beni silmis oyle soyluyor. Tek sorun sabahin korunde bize geldiginde yuzum asıkmis. Sebebi de esimle tartismamizdi. Esim yuzun asik filan degildi diyor dis goz olarak.
ay bi anacı daha benim kocada oyleydi kvde daha beterdi sonunda kadin amacina ulasti beni attirdi evden simdi ogluyla kendi geziyo gozunu açık tut taviz verme nasılsa senden kötüsü yok kocanda sana inansa bile anasını ezmicek oyuzden sessizce kosene cekil izle cvp bile verme umursamamaya calis cunku boyle insanlara güç yetmez yuvandan olursun tecrübeyle sabit yasadim aynini

Ben arayip arayi yumusatacakmisim. Ben hakliymisim ama küs mü kalacakmışız.
Yaşa değil,insana saygıyı kendinize empoze ederseniz doğruyu bulursunuz herzaman.buyuk olması haksızlık karşısında sizin durusunuzu değiştirmeli.60 yaşına saygı 10 yaşına saygıdan farklı olmamalı. O halde yaşı, büyüklüğü bırakıp konuya bakmak lazım. Uslubunuzu.ses tonunuzu koruyarak savunmanizi yapin

Back
X