kv kv :)

surekli herseye soylenen karisan kv tabi cekilmez ama altin isinede karismayan kv de de yoktur yani.esimin yakin akrabasinin kizi nin kvalidesi dugun gunu istemis altinlari veris o veris dahada vermiyormus.her kv isterki altinlar onda dursun herseyden haberleri olsun falan filan

Yazik ya. Bende dugun gunu verdim. Zar zor aldim daha da hicbirini vermem geri.

Valla kizlar annemle ilgili yeri geldiginde lafimi soyleyecegim ev cok kalabalikti. Anneme de bosver anlamaz o herkes bayildi dedim. Yemin ederim tek tek boncuklarla isledi. Okadar bunalttiki uzun sure gitmeyi dusunmuyorum. Altinlarimi da bozdururu bankaya koyarim yine de vermem daha. 3 kere istedi. Daha kac kere isteyecek bilmiyorum. Bankaya verip calistiriyor mu acaba aklima o geldi artik bu kadar israr edince
Benim annem de dolama çıkan parmağıyla sabah 4 e kadar, bohçasını damat şeklinde süslemişti. Sabah görümcemin ilk lafı: boş işlere bak yaa bununla mı uğraştınız!! İnsan terbiyeli olunca o anda hiç bir şey diyemiyor ama sonra içi içini yiyor. Eşimin başını çok ağrıttım ama, ayy gıcık oldum bak yine

Benim annem de dolama çıkan parmağıyla sabah 4 e kadar, bohçasını damat şeklinde süslemişti. Sabah görümcemin ilk lafı: boş işlere bak yaa bununla mı uğraştınız!! İnsan terbiyeli olunca o anda hiç bir şey diyemiyor ama sonra içi içini yiyor. Eşimin başını çok ağrıttım ama, ayy gıcık oldum bak yine

Terbiyesizlik resmen. Insan annesinin emegine uzuluyor. Yazik kadin cani aciya aciya ugrasmis kizi icin. Bak begenmek zorunda degiller ben kesinlikle bayimalilar demiyorum ama susmak zorundalar. Cok uzuldum size de :(

Terbiyesizlik resmen. Insan annesinin emegine uzuluyor. Yazik kadin cani aciya aciya ugrasmis kizi icin. Bak begenmek zorunda degiller ben kesinlikle bayimalilar demiyorum ama susmak zorundalar. Cok uzuldum size de :KK43:
Aynen beğenmeyebilirsin, ama o kadıncağızı üzmeye kimsenin hakkı yok. Kendilerine yapılsa görümceler parlamayı bilir hemen. Allah sana da bana da sabır versin canım, ömür törpüsü. Anneciğine de sabır ve sağlık diliyorum.

Aynen beğenmeyebilirsin, ama o kadıncağızı üzmeye kimsenin hakkı yok. Kendilerine yapılsa görümceler parlamayı bilir hemen. Allah sana da bana da sabır versin canım, ömür törpüsü. Anneciğine de sabır ve sağlık diliyorum.

Kendilerine yapilsa bizim gibi mi dururlar sanki o an agizlarina geleni soylemislerdi

Hem suya sabuna dokunmazlar hemde herseye bir kulp bulurlar Allahtan eşiniz yanınızda benim altınları da zamanında alabilmek için ne borçlara girdiler saçma sapan eşimle ne kavgalar ettik en son araba aldırdım aklına girip sonrasında arabayı satıncada parasını aldım sadece kendi adıma hesaba attım zaten ondan öncede kasadaydı ama isteyen istiyo banka kasaları yıllık 250 tl gibi bi ücreti var eğer tam yılı dolmadan alırsanız geri o ücretide geri alabiliyosunuz ama sanki sizinki benimki gibi yinede ister gibi isterseniz bozdurup ya araba alın yada ev peşinatı falan yapın isteyemesin

Kayınvalidenin her yaptığı çok büyük saygısızlık.Sen adam yerine koyup umursamazsın belki ama lütfen annene laf söyletme.Çatır çatır ver cevabını.Yoksa ölene kadar hiç çıkmaz içinden.Zaten kocanda arkanda.Altınları resmen zor kurtarmışsın.Tam fırsat olmuş.Görünen o ki o altınlar yüzünden de bir sürü laf söz sıkıntısı yaşanacak.Sakın vereyim deme gerekirse heba olsunlar ama onda durmasınlar.Sen de annene verip saklatabilirsin.Ya da koy bir kasaya.Bir daha asla alamazsın.Sadece şu mevlütte yaptığı saygısızlıklar için bile tavır koy.Görüştüğünüzde de suratlı davran.Bu ne bu kadar resmen tepenize çıkmaya çalışıyor.

Çatlak kadın diyecektim ama bu çatlaklik değil karaktersizlik.deli olan üstünü yırtar her karaktersize deli demeyin derdi anneannem.

Sabrınıza hayran kaldım

Olabilir. Ki ben anneme vercektim babamla annem kizim bunlar maddi seyler altin para yuzunden iki ailenin arasina kotuluk girmesin. Sen sakla senin altinlarin dediler almadilar. Bankaya yatircam bende insallah bugun. Esimden haber bekliyorum kasa icin
O altinlari bankaya yatir boylelikle herkesin cenesi kapanmis olur

Olabilir. Ki ben anneme vercektim babamla annem kizim bunlar maddi seyler altin para yuzunden iki ailenin arasina kotuluk girmesin. Sen sakla senin altinlarin dediler almadilar. Bankaya yatircam bende insallah bugun. Esimden haber bekliyorum kasa icin
O altinlari bankaya yatir boylelikle herkesin cenesi kapanmis olur

Özellikle annenize yapılan gerçekten çok ayıp. Yalnız bebeginiz için Mevlüt yaptınız değil mi? Sigara olayını dikkatimi çekti. Umarım ben yanlış anlamisimdir

Evlilik gibi bir sorumlulugu alan bir cift herhalde kendi takilarini da nasil muhafaza edebilecegini bilebilir sanirim. Kasa kiralayin oraya atin bence. Annenize dedikleri hos olmamis; üstüne kalabalikta laf etseydiniz hakli iken haksiz durumuna dusebilirdiniz. Uygun bir fırsatta rahatsız olduğunuzu dile getirin. Bir daha da "ben yıkarım tek kullanımlık tabak kullanma" gibi gazlarına gelmeyin.

Oğluna kuramadığı otoriteyi size kurmak istemiş galiba. Bu da onun görüp göreceği son saygı olsun. Değer vermeyin. Bayramdan bayrama gidin. Oğlu isterse gitsin. Ne meraklılar en güzel günlerimizi mahvetmeye yaaaa aklım almıyor.

Back
X