Onun yanında tabi icmeyim diyorumÇay icmemeye mi karar verdiniz ?
Ben böyle seviyorum böyle içiyorum der hatta kıtlama yapardım.
Onun yanında tabi icmeyim diyorum
Ay doğru diyorsunÇok da büyütülecek birşey YÖK bence.. Sürekli birlikte yaşanmayacaksa idare edilebilir. Yaşlılar söylenir öyle herşeye. Ben böyle seviyorum deyin, gülün geçin. Yapamıyorsanız da evinize geçip klimanın düğmesine basıverin. Ben öyle yapıyorum şahsen..
Ya ben de bunu yapamıyorum işte kendime de sinir oluyorum tabiÇay içmemek evet abartı, o söylemekten sıkılmıyorsa sen de söylemekten sıkılma ben böyleyim diye. Ona bakarsan hamur işi de zararlı ama kendisi de yiyordur.
Doğru diyorsun valla ne yapmalıyımKarar sizin ne diyelim. Sadece çaya mi karışıyor. Böyle her dediğini yapacaksaniz çözümü zaten bulmussunuz
Ya ben de bunu yapamıyorum işte kendime de sinir oluyorum tabi
Yiyor canım yemez mi
Doğru diyorsun valla ne yapmalıyım
Evet tabi sağlık için uyarısı olduğunu biliyoruz ama işte defasında söyleyince bunaltti beni sanırımKadin sagliginiz icin sizi uyariyor tuhaf bir durum goremedim ben..
Deneyeceğim inşallah basarabilirimKendine güven de aşama aşama kazanılan birşey, hedefin hem çay içmek hem de hamur işi de zararlı ama onu tek ben yemiyorum demek olabilir. Gazan mübarek olsun :)
Aynı durum benzer de işte ben biraz alinganim galibaYani benim kayinvalidemin de ufak dokunuslari vardır. Başta çok yadirgadim ama sonra alıştım. Mesela sigarama çok karışır. Ah şunu icmesen olmaz mı der. Doğru valla keşke icmesem, bak sen sigara dedin aklıma geldi bi balkona çıkayım diyorum. Aslında iyiligim için söylüyor ama yasaklar tatlı işte.
Aynen öyle kontrol manyağı tam üstüne basınız herşey i kontrol etmek istiyor çünkü birkac başka durumlarına da şahit oldumBenim de anneannem soylenir bazi seylere. Mesela sunu yemeyin cok zararli der ama her gun kizartmalari goturur. Ben de cevabini veriyorum ama tabii karismaktan vazgecmiyor.
Laf isitipte karismayi birakanlara denk gelmedim ben. Bazi insanlarin yasam tarzi bazi seylere karismak. Ozellikle kontrol manyagi olanlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?