- 25 Mart 2016
- 139
- 62
- 13
- Konu Sahibi duduklutava
-
kaynın karar veriyor kaynana umreye gidiyor parayı da siz veriyormuşsunuz ee sevabıda bizemi yazılıyor diye sorsaydınız.Kızlar mrb . Kv beni ve eşimin bana aldıklarını yaptıklarını kıskanan birisi çünkü yaşadım gördüm maalesef.ben daha birsürü sorunla uğraşırken kadın her tlfda bi olay patlatıyo bize ,eşimle konuşurken dediği aynen şu
Oğlum abin beni umreye göndermek istiyor ama paran yok oğlum nasıl olucak dedim o da küçük oğlun vericek parayı (benim eşim) dedi diyor eşimde güldü geçti ama ben sinir oldum eşimede söyledim emrivaki olmuş abinin yaptığı ne bu şimdi dedim,kaldıki durumu düzeltince biz göndermeyi düşünüyoruz kaynım ne karışıyo bu işe bizim başımıza patlatıyor işi ya
Kıskanma mevzuunuda anlatayım,bilen bilir tlfnum yoktu eşim aldı sonunda arayıda düzelttik çok şükür bunu duyan kv ertesi günü böyle bi laf attı ortaya acaba benmi kötü düşünceliyim
Kayınvadenizi siz isterseniz ve maddi durumunuz el veriyorsa gönderirsiniz. Kaynınıza ne oluyor, sizin adınıza karar veriyor. Kendisi gönderecekse göndersin yok gönderemiyorsa çenesini kapatıp otursun ne diye size emrivaki yapıyor ki? Kayınvalidenizde az değil abin beni umreye göndermek istiyor parayı siz vereceksiniz ama adı abi göndermiş olacak oldu canım başka bir istekleri varmıymış onu da sorsaydınız.
tabiki durmunuz varsa gönderin hatta sizde gidin..ama söyleyiş tarzı yanlış işte..
hepsi uyanık herkes anasının gözü vallabaştada kaynanam !
Kardeşinin durumunu biliyomusun demiyorda ancak işine geleni lehine çeviriyo böyle böyle çıldırtıyorlar beni
hem biz göndermeyi düşünüyorduk zaten demişsiniz, hem de kaynım ne karışıyor, bizim başımıza patlatıyor işi demişsiniz
bir de eşinizin size telefon aldığını duyan kv, demekki oğlumun parası var diyerek, aslında kendi kendine aramış bence sizi, kaynının haberi bile yoktur bu durumdan
anlamadığım kaynın gerizekalı mı annesine seni umreye göndercem diyor o zaman,kocan göndereceği zaman söyler kaynın kim oluyor ayranı yok içmeye tahteravanla gidiyor mıçmaya.Şuan göndermek değil durumumuzu düzeltince düşünüyoruz ama onlar hemen istiyor,kaynım önce ben seni göndercem diyor para konu olunca kardeşim vericek diyor neden mecbur bırakıyor ayıp değilmi bu şimdi,çünkü şuan maddi açıdan pek parlak değiliz
Kayninizin yaptigi cok yanlis olmus. Emrivaki ile olacak sey midir? Belki sen yada esin razi gelmiceksiniz yada sen bu duruma kizacaksin ki oyle olmus bu durumdan kimse hoslanmaz zaten. Eger kari koca karar verirse isterse boyle bi ise niyetlenirse sizde sevaplanirsiniz boyle biseye vesile oldugunuz icin. ama icinde azicik bi uzguntu sinir oldugu zaman kaynananiz gitsede ne kadar kabul olur bilmem. Boyle islerde her iki tarafin rizasi olmali. Daha simdiden boyle bi sorun yasamissiniz. Rizaniz yok demiyorum belki de var uygun bi vakit kolluyosunuz ama boyle kizarak hayirli bir is yapmayin derim..Kızlar mrb . Kv beni ve eşimin bana aldıklarını yaptıklarını kıskanan birisi çünkü yaşadım gördüm maalesef.ben daha birsürü sorunla uğraşırken kadın her tlfda bi olay patlatıyo bize ,eşimle konuşurken dediği aynen şu
Oğlum abin beni umreye göndermek istiyor ama paran yok oğlum nasıl olucak dedim o da küçük oğlun vericek parayı (benim eşim) dedi diyor eşimde güldü geçti ama ben sinir oldum eşimede söyledim emrivaki olmuş abinin yaptığı ne bu şimdi dedim,kaldıki durumu düzeltince biz göndermeyi düşünüyoruz kaynım ne karışıyo bu işe bizim başımıza patlatıyor işi ya
Kıskanma mevzuunuda anlatayım,bilen bilir tlfnum yoktu eşim aldı sonunda arayıda düzelttik çok şükür bunu duyan kv ertesi günü böyle bi laf attı ortaya acaba benmi kötü düşünceliyim
maddi sıkıntıda olduğunuzu kaynınız ya da kv niz bilmiyor mu?Şuan göndermek değil durumumuzu düzeltince düşünüyoruz ama onlar hemen istiyor,kaynım önce ben seni göndercem diyor para konu olunca kardeşim vericek diyor neden mecbur bırakıyor ayıp değilmi bu şimdi,çünkü şuan maddi açıdan pek parlak değiliz
Şuan durum yok maalesef ya daha bi hafta önce eşime ben söyledim ilk fırsatta gidelim kv götürelim diye ama bu tlf alındıktan sonra söylemesi yine düşündürdü beni hep bana ne alınsa kendini ortaya atıcak bişey çıkarıyo
anlamadığım kaynın gerizekalı mı annesine seni umreye göndercem diyor o zaman,kocan göndereceği zaman söyler kaynın kim oluyor ayranı yok içmeye tahteravanla gidiyor mıçmaya.
maddi sıkıntıda olduğunuzu kaynınız ya da kv niz bilmiyor mu?
neden bu baskı?
o zman onlar aslında sizin durumunuzun çok daha iyi olduğunu düşünüyorlarBiliyorlar ama eşim sağolsun eli boldur onlara karşı onlarda faydalanmanın peşinde ..
telefonla ümreyi karşılaştırma bence..kıskançsa kıskançtır tabi orasını en iyi sen bilirsin..eşinde annesine maddi durumum olursa tabiki gönderirim desin..ümreye gitmek gerçekten masraflı..Allah kabul etsin benim kayınvalidem orda şimdi..gitmeden bir sürü masraf , orda masraf , ee gelince dua dağıtılcaklar falan..Rabbim herkese olanak versinde herkes gitsin inşallah..
tamam da nıye sızın esınız karşılıyor ?Bilmiyorum ya aklıyla sorunu var herhalde göndermek istemesi bi yandan bir de kaynanam tek gidemez yaşlı diye görümcelerimden biriyle gidicekmiş ve benim eşim ikisinide karşılayacakmış görümcelerim evli bu arada
anlamadıgım şey nıye işte bu kaynınız her şeyi eşinizin ödemesini istiyor ?İnşaallah cnm allah kabul etsin inş bizlerede nasip etsin
Kaynımın yaptığı kvmin söylediği zoruma gitti bir değil iki değil biz zaten düşünüyoruz durumumuz olduğu takdirde gitmeyi inş ama şuan okadar masrafın altına giremeyiz kaldıki bu kaynım evli görümcelerimden birinide göndermek istiyo parasını eşimin karşılaması şartıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?